Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlarr ya ben nasipse ilk defa hamile kalacağım ama şuan ne hissetceğimi bilmiorum adetim 10 gün kadar gecikti idrar testleri negatif kan testide 2 gün önce yaptırdım değeri 0.16 çıktı yani negatif.ama göğüslerim bu süre zarfında aşırı buyudu ve kasıklarımda ağrılar normalden fazla akıntım var ne yapacağım?

sonucun negatif cnm. bir dr.a basvur bence. gebe degilsin.

çok istediğin için psikolojik olarakta geciktirmiş olabilirsin adetini benimde başıma gelmişti kafandan at Allah'a bırak :) şansın bol olsun

Benim de denedigim ilk ay gecikmisti 10 gun..ve ben doktorun anlamadigini dusunmustum..psikolojimiz bunu yapiyor bazen..sıkma canini yeter ki Allah ol desin

Kızlar merhaba ;
Benim adetim 5 gün geçti.ilk defa oluyor böyle ve sarı akıntım var kokusuz bi akıntı.reglim geçtikten 3 gün sonra kan değerime baktırdım 2 çıktı negatif yani.Ama neden hala regl olmadım anlamıyorum hayatımda ilk defa başıma geldi psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü bidahaki ay aşılama yapılacağı için bu ay hiç umursamadım ama olsa kanda çıkardı 10 gün bekliyip doktora gitmeyi düşünüyorum benımle aynı durumu yaşayan var mı aranızda ?:2:

arkadaşlar merhaba;

ben de adetime 1 hafta kala daha doğrusu tam da bir hafta değil 5-6 gün kala pazartesi günü yani kan testi yaptırdım beta hcg 4.84 çıktı,yarın gidip yaptırmayı düşünüyordum ama burada yazılanları okuyunca adetin geçmesini beklesem diye düşündüm. bu arada yolculuğa çıkmam gerek ve yapmam gerektiği konusunda şüpheliyim. şu anda belimde çok ağrı var, bir kaç gündür de kasıklarımda batma vardı. göğüslerimde büyüme var, ağrı çok fazla yok ama dokununca hassasiyet var. ne yapmalıyım sizce? çok kafam karışık...:18:

bence yarın tekrar yaptır kan testi eğer varsa bebek yükselir :)

12 sinde idrarda gebelik testi yeptirdim pozitifti aynigun kan testi yaptirdim 55 di 3 gun sonra tekrarladim 82 cikti bu cokmu dusuk bide lekelenmem oluyor yarin tekrar yapicam testi ama cok uzuluyorum arkadaslar (

12 sinde idrarda gebelik testi yeptirdim pozitifti aynigun kan testi yaptirdim 55 di 3 gun sonra tekrarladim 82 cikti bu cokmu dusuk bide lekelenmem oluyor yarin tekrar yapicam testi ama cok uzuluyorum arkadaslar (

inan bir fikrim yok bu konuda ama buradan okuduğum kadarıyla yükselme ihtimali var daha. adetin kaç gün geçti? inşallah yarın yükselmiş olur, sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah...

insallah arkadasim insallah hayrilisiyla ikimizde hamileyizdii insallah bugun yukselir bakalim ama baya sitres olldum

elde değil biliyorum ama stres yapmamaya çalış stres çok etkiliyor vücudu. becerebiliyormusun dersen hayır ben de beceremiyorum ama olumlu düşünelim ve inşallah yarın güzel haberi alacağız. bence yükselecek ,sen yüreğini ferah tut...

bende adetim 4 gun gecıktı test yaprıtdım 343 cıktı beta hcg haftaya tekrar gıdcecem bakalım hepımızın bebıslerı hayırlı olsun ıns.

Dün adet olmam gerekiyodu olmadım... idrar test yaptım sabah çift çizgi çıktı..Daha sonra hastanede kan tahlili verdim BETA-HCG:155,6 çıktı normaldir umarım..doktora ne zaman gideceğim hakkında da pek bilgim yok

iki gun sonra yani cumartesi bida kan verip deger iki kati cikmasini bekliyceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…