iki gun sonra yani cumartesi bida kan verip deger iki kati cikmasini bekliyceksin
kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var 2 düşükten sonra bu ay beni yeniden umutlandıracak bişeyler oldu.adetime 8 gün kala beta hcg 3,82 çıktı. bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım. doktorum çok düşük bi değer ama bellide olmaz dedi. çok arada kaldım tekrar kan vermeye korkuyorum sizce hamilemiyim benim gibi düşük değerleri olup yükselenler varmı.yada klomen den dolayımı bu değer çıktı. bide bende kan pıhtılaşması problemi var düşüklerimin sebebide oydu bu sefer hamileysem iğnelerle doğurucam inşallah.
benm adetimin üzerinden 5 gün gecti. kantesti yaptırdım bu gün saat 2 de. sonuc 798.15 cıktı. cok mutluyum.. umarım sağ salim sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur hepimizin. kese ne zaman gözükür acaba. bir de ilk doktor randevusunda sizlerden neler istediler cok merak ediyorum. bana anlatırmısınız :)
hayırlı olsun canım, umarım sağ salim alırsın bebeğini kucağına, darısı biz isteyenlerin başına...
inşallah canım senin adetine kaç gün kala 4,84 çıktı canım?? ben korkudan tekrar kan veremedim adet günümü beklicem düşmüşse öğrenmek istemiyorum.inşallah bizim değerlerimizde fırlamıştırda adet olmayız.canım ben de aynı durumdayım pazartesi yaptırdım benimde 4.84 çıktı endişeyle bekliyorum. ama burada adetin gecikmesinden 2 gün sonra değeri 1.2 çıkıp hamile olanları okuyunca heveslendim ben de. inşallah bebeklerimiz bizimle, umarım hamileyiz.ama korkum şimdi kahverengi lekenme oldu az biraz daha erken olmasına rağmen. of Allah'ım ya çok korkuyorum umarım adet olmam, umarım adet olmazsın. biz yine de iyisini düşünelim....:18:
inşallah canım senin adetine kaç gün kala 4,84 çıktı canım?? ben korkudan tekrar kan veremedim adet günümü beklicem düşmüşse öğrenmek istemiyorum.inşallah bizim değerlerimizde fırlamıştırda adet olmayız.
canım benim çok üzüldüm inşallah bidahaki aya mutlu haberler alırız. üzme kendini benim adet günümde pazartesi bekliyorum bakalımcanım adetime bir hafta vardı ama şimdi galiba adet oluyorum hem de erken. lekeler gelmeye başladı, karnımda sancı var, düşük mü oluyor yoksa hiç mi yoktu bilmiyorum ben de bugünü beklemiştim gitmek için, gitme işareti geldi bana maalesef,benim umutlarım söndü inşallah sen adet olmazsın ve hamilesindir canım...
canım benim çok üzüldüm inşallah bidahaki aya mutlu haberler alırız. üzme kendini benim adet günümde pazartesi bekliyorum bakalım
aynen öylecnm o kan testinin sonucu çıkana kadar saat duruyo resmen telefonun başında kalp krizi gercektim:) inşalah isteyen herkes kıs zamnda ii haberler alır tatlım.bekle canım pazartesiyi,erken yapınca daha çok hevesleniyor ve daha çok üzülüyor. inşallah sen üzülmeyeceksin güzel haberi alacaksın canım
kızlar günler geçmek bilmiyo. çarşamba ultrasona girip keseyi görebilecek miyim çok korkuyorum(( bi de bulantım felan da yok. sadece yorgunum ve karnım belim ağrıyo adet ağrısı gibi. bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?