Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var 2 düşükten sonra bu ay beni yeniden umutlandıracak bişeyler oldu.adetime 8 gün kala beta hcg 3,82 çıktı. bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım. doktorum çok düşük bi değer ama bellide olmaz dedi. çok arada kaldım tekrar kan vermeye korkuyorum sizce hamilemiyim benim gibi düşük değerleri olup yükselenler varmı.yada klomen den dolayımı bu değer çıktı. bide bende kan pıhtılaşması problemi var düşüklerimin sebebide oydu bu sefer hamileysem iğnelerle doğurucam inşallah.

benm adetimin üzerinden 5 gün gecti. kantesti yaptırdım bu gün saat 2 de. sonuc 798.15 cıktı. cok mutluyum.. umarım sağ salim sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur hepimizin. kese ne zaman gözükür acaba. bir de ilk doktor randevusunda sizlerden neler istediler cok merak ediyorum. bana anlatırmısınız :)

canım ben de aynı durumdayım pazartesi yaptırdım benimde 4.84 çıktı endişeyle bekliyorum. ama burada adetin gecikmesinden 2 gün sonra değeri 1.2 çıkıp hamile olanları okuyunca heveslendim ben de. inşallah bebeklerimiz bizimle, umarım hamileyiz.ama korkum şimdi kahverengi lekenme oldu az biraz daha erken olmasına rağmen. of Allah'ım ya çok korkuyorum umarım adet olmam, umarım adet olmazsın. biz yine de iyisini düşünelim....:18:

hayırlı olsun canım, umarım sağ salim alırsın bebeğini kucağına, darısı biz isteyenlerin başına...

hayırlı olsun canım, umarım sağ salim alırsın bebeğini kucağına, darısı biz isteyenlerin başına...

en kısa zamanda bu mutluluğu sizlerde yaşayın inş. ben de 3 sene bekledim bu mucizeyi. bu ay kendiliğinden geldi. sabırlı olup stres yapmamak gerkiyomus demekki bnm için oyle oldu.. sorunumuz yoktu. bütün testlere rağmen bi sey bulunmadı bizde. sbebpsiz diye tanımlandı ... hayırlısı artık :)

hamile arkadaşları tebrik ediyorum.bende çok beklemiştim bebeğim olmasını en son doktora gittik eşimle ne var ne yok diye araştirilırken o ay hamile kaldım doktor beni rahim filmi çekmeye bekliyodu kanallar açık mı diye adet olunca gel gün vereyim dedi gittim hamileyim dedim şok oldu :) inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız.allah sağ salim doğurmayı nasip etsin.oğlum 7.5 aylık şuan

kızlar günler geçmek bilmiyo. çarşamba ultrasona girip keseyi görebilecek miyim çok korkuyorum (( bi de bulantım felan da yok. sadece yorgunum ve karnım belim ağrıyo adet ağrısı gibi. bilgisi olan var mı?

inşallah canım senin adetine kaç gün kala 4,84 çıktı canım?? ben korkudan tekrar kan veremedim adet günümü beklicem düşmüşse öğrenmek istemiyorum.inşallah bizim değerlerimizde fırlamıştırda adet olmayız.

Herkese Merhaba
Son adet tarihim 19 Ağustos. Bu ay adet olmadım. 17 Eylül'de kan testi değerim 31 çıktı, 2 gün sonra kan testini tekrar yaptırdım 60 çıktı.
Doktor hamilelik var ama değer düşük ve ağır ilerliyor dedi. 4 hafta 5 günlük hamile olduğumu tahmin ediyorum. Sizce değerlerim düşük mü?

Son düzenleme:

canım adetime bir hafta vardı ama şimdi galiba adet oluyorum hem de erken. lekeler gelmeye başladı, karnımda sancı var, düşük mü oluyor yoksa hiç mi yoktu bilmiyorum ben de bugünü beklemiştim gitmek için, gitme işareti geldi bana maalesef,benim umutlarım söndü inşallah sen adet olmazsın ve hamilesindir canım...

canım benim çok üzüldüm inşallah bidahaki aya mutlu haberler alırız. üzme kendini benim adet günümde pazartesi bekliyorum bakalım

bekle canım pazartesiyi,erken yapınca daha çok hevesleniyor ve daha çok üzülüyor. inşallah sen üzülmeyeceksin güzel haberi alacaksın canım
aynen öylecnm o kan testinin sonucu çıkana kadar saat duruyo resmen telefonun başında kalp krizi gercektim:) inşalah isteyen herkes kıs zamnda ii haberler alır tatlım.

kızlar günler geçmek bilmiyo. çarşamba ultrasona girip keseyi görebilecek miyim çok korkuyorum (( bi de bulantım felan da yok. sadece yorgunum ve karnım belim ağrıyo adet ağrısı gibi. bilgisi olan var mı?

adet ağrısı olması çok normal canım korkma benmde 2 ay hep adet olcakmışım gibi ağrıdı rahim büyüdüğü için ayrıca bulantıya gelince herkezte olucak diye birşey yok benim bir kere bile bulantım olmadı yağlı ve acı yememeye dikkat et bulantısız bir hamilelik geçirirsin inşallah :)

Kizlar benimde ayin 15 inde olmam gerekiyodu olmadim 18 inde kan testi yaptirdim 343 cikti 20 sindw bidaha yaptirdim 730 cikti birdaha yaptirmama gerek var mi direk doktora mi gitmeliyim ozel de testleri yaptirdim ama doktora hafta ici gidecem

Nesrin benim de sat17 eylul 18 de ilkini yaptirdim 343 cikti 20 de ikicisini yaptirdim 730 cikti iki gunde ikiye katlamasi gerekiyomus falan dediler ama bu degerler kisiden kisiye degisiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…