Herkese Merhaba
Son adet tarihim 19 ağustostu
adet günüm 2 gün geçince kan tahlili yaptırdım.Değerim 30 çıkınca havalara uçmuştum ama Dr 2 gün sonra testi tekrarlamam gerektiğini söyledi. 2 Gün sonra dediği gibi testi tekrarladığımda değerim 60 çıktı.Ben 2'ye katladı diye sevinirken Dr 'Testi yine tekrarla değerler düşük dedi' En son dün yine testi yaptırdım bu seferde 60 dan 72'ye çıktı.Bu sabah Dr'umla telefonla görüştük bana üstüne bastıra bastıra 'Kesinlikle iyi gitmiyor hamileliğin' dedi.Telefonda daha fazla bilgi vermedi. 4 Gün sonra testi tekrarla sonra hastaneye gel dedi.
Çok korkuyorum.
DEğerim düşük ve HCG 2'ye katlamıyor.
Sizce hiç mi umut yok?
adet ağrısı olması çok normal canım korkma benmde 2 ay hep adet olcakmışım gibi ağrıdı rahim büyüdüğü için ayrıca bulantıya gelince herkezte olucak diye birşey yok benim bir kere bile bulantım olmadıyağlı ve acı yememeye dikkat et bulantısız bir hamilelik geçirirsin inşallah :)
yinede düşmemiş canım belli olmaz hayırlısı
arkadaslarr yorumlarmı
1.test 26
2.test 32
3.test 68
adetim geceliiii 4.günümmmm:26:
Kizlar yardim edin idrar testi pozitif cikinca kan testi icin doktora gittim bugun 6+0 karin usg de kese gorunmedi kan degeride 600 cikti bana dusuk bir deger gibi geldi lutfrn tecrubesi olanlar biseyler yazsin. Doktor haftaya gel dedi...
Kizlar 5+3 deyim kese ve kalp atislari icin ne zaman gitmeliyim sizce bende garanti olsun 6 da gidiyim diyorum ufff bu beklemek ne zor
canım benim de 5+3 te kesemi gördük, 7. haftada kalp atışları azda olsa duyuluyor.
Kalp atışlarıyle birlikte görmek istiyorsan 2 hafta bekle, bence bi ara git kesen görünecektir muhtemelen.
Hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?