Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bende daha doktora gitmedim ama 4 dedi bana ordaki hemsire benim kayinvalidemde kadin dogumda hemsire o da 4 hafta dedi bu cuma gidicez bakalim sen hic gittin mi doktora

Gittim ama kan tahlilini sonra yaptırmıştım henüz gösteremedim çok minik keseyi gördüğünü söyledi 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için

Herkese Merhaba
Son adet tarihim 19 ağustostu
adet günüm 2 gün geçince kan tahlili yaptırdım.Değerim 30 çıkınca havalara uçmuştum ama Dr 2 gün sonra testi tekrarlamam gerektiğini söyledi. 2 Gün sonra dediği gibi testi tekrarladığımda değerim 60 çıktı.Ben 2'ye katladı diye sevinirken Dr 'Testi yine tekrarla değerler düşük dedi' En son dün yine testi yaptırdım bu seferde 60 dan 72'ye çıktı.Bu sabah Dr'umla telefonla görüştük bana üstüne bastıra bastıra 'Kesinlikle iyi gitmiyor hamileliğin' dedi.Telefonda daha fazla bilgi vermedi. 4 Gün sonra testi tekrarla sonra hastaneye gel dedi.
Çok korkuyorum.
DEğerim düşük ve HCG 2'ye katlamıyor.
Sizce hiç mi umut yok?

yinede düşmemiş canım belli olmaz hayırlısı

inşaallah canım çok sağ ol. içim rahatladı. hafif bulanıcak gibi oluyo geçiyo. hiç kusmadım :) inşaallah da çok kusmam zaten iştah denen şey bi yerlere kaçtı yiyemiyorum fazla. sıvı gıda tüketiyorum. 25 inde de inşaallah keseyi görürsem içim rahat edecek. dua edin nolur.

amannn nasıll cani sıkılıyoo aNlatamamm.......3.defa hamileyimm fakat adete bir gün kala yaptırdım 25.52 çıktı doktor iyi dedii.iki güb sonra 31.8 hiç yukselmemis yanii bugun tekrar kann vercem umudum yok....ne olcakk simdiiii düsermii bu deger acebaa

kızlar merhaba...
adet günümden 4 gün önce hcg 1,20 çıktı...
bugün adet olmam gerekiodu, olmadım.. tam adet günümde hcg yine 1,20 çıktı...
bu ne şimdi.. niye azalma veya yükselme olmamış.. hamile miyim sizce

Kizlar 5+3 deyim kese ve kalp atislari icin ne zaman gitmeliyim sizce bende garanti olsun 6 da gidiyim diyorum ufff bu beklemek ne zor

arkadaslarr yorumlarmı

1.test 26

2.test 32

3.test 68

adetim geceliiii 4.günümmmm:26:

arkadaslarr yorumlarmı

1.test 26

2.test 32

3.test 68

adetim geceliiii 4.günümmmm:26:

bende adetim gectıkten sonra 4. gunu test yaptırdım 343 cıktı benım ıkı gun sonra bı daha yaptırdım 730 cıktı gec dollenme olabılır senın doktora gıttın mı ?

Son düzenleme:
Kizlar yardim edin idrar testi pozitif cikinca kan testi icin doktora gittim bugun 6+0 karin usg de kese gorunmedi kan degeride 600 cikti bana dusuk bir deger gibi geldi lutfrn tecrubesi olanlar biseyler yazsin. Doktor haftaya gel dedi...

Kizlar yardim edin idrar testi pozitif cikinca kan testi icin doktora gittim bugun 6+0 karin usg de kese gorunmedi kan degeride 600 cikti bana dusuk bir deger gibi geldi lutfrn tecrubesi olanlar biseyler yazsin. Doktor haftaya gel dedi...

En son adet tarihin ne ki 6 haftalik galiba yanlis anlamadiysam

Kizlar 5+3 deyim kese ve kalp atislari icin ne zaman gitmeliyim sizce bende garanti olsun 6 da gidiyim diyorum ufff bu beklemek ne zor

canım benim de 5+3 te kesemi gördük, 7. haftada kalp atışları azda olsa duyuluyor.
Kalp atışlarıyle birlikte görmek istiyorsan 2 hafta bekle, bence bi ara git kesen görünecektir muhtemelen.
Hayırlı olsun.

canım benim de 5+3 te kesemi gördük, 7. haftada kalp atışları azda olsa duyuluyor.
Kalp atışlarıyle birlikte görmek istiyorsan 2 hafta bekle, bence bi ara git kesen görünecektir muhtemelen.
Hayırlı olsun.

Cok saol cnm zaten haftaya cumartesi 7. Hafta oluyo en iyisi haftaya cuma gidiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…