Evet 6 haftalik ilk hamileligimde 5+5 de kan testim 1800 cikmisti bu cok dusuk korkuyorum acikcasi dis gebelikten. Ama herhangi bir lekelenme yok...
Bende oyle dusundum canim persembe yaptirayim bakalim hayirlisi... Daha onceden bi dis gebelik vakam var o yuzden bu kadar tedirginim..
canım benim de 5+3 te kesemi gördük, 7. haftada kalp atışları azda olsa duyuluyor.
Kalp atışlarıyle birlikte görmek istiyorsan 2 hafta bekle, bence bi ara git kesen görünecektir muhtemelen.
Hayırlı olsun.
Canim ya senin kan degerlerin kacti hatirliyomusun
4-5 haftalıktı ilk ölçüldüğünde adetim 5 gün geçtikten sonra 1000 çıkmıştı canım, dün tekrar kan verdim daha sonuçları almadım.
bekle canım pazartesiyi,erken yapınca daha çok hevesleniyor ve daha çok üzülüyor. inşallah sen üzülmeyeceksin güzel haberi alacaksın canım
Anladim cnm bende 4 gun gecikince gittim 343 cikti 2 gun sonra gittim 730 cikti bi daha yaptirsam mi ki ufff ne zor bu beklemekkkk
canım ben hala adet olmadım yarın randevu aldım gidicem doktora bu arada benim bat24 eylüldü ya ben pazartesini ayın 24 ü sanıyodum o yüzden doktor işi yarına kaldı bakalım daha bi gün geciktim belkide piskolojik ama inşallah öle değildir iyi haberler vericem inşallah yarın
4-5 haftalıktı ilk ölçüldüğünde adetim 5 gün geçtikten sonra 1000 çıkmıştı canım, dün tekrar kan verdim daha sonuçları almadım.
Canim sonuclarini aldin mi
yok canım bir hafta sonra alıcam, detaylı testler yapılıyor bir haftadan önce çıkmaz dediler.
Rabbim yardımcımız olsun,hayırlı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş :)
Anladim cnm insallah hersey iyi cikar meleklerimiz gelsin bi an onceee:)
inşallah canım hamilesin ve yarın güzel haberi alacaksın. iyisini düşün ve bence yarın güzel haberi alacaksın, müjdeyi vereceksin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?