Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Evet 6 haftalik ilk hamileligimde 5+5 de kan testim 1800 cikmisti bu cok dusuk korkuyorum acikcasi dis gebelikten. Ama herhangi bir lekelenme yok...

Evet 6 haftalik ilk hamileligimde 5+5 de kan testim 1800 cikmisti bu cok dusuk korkuyorum acikcasi dis gebelikten. Ama herhangi bir lekelenme yok...

Bence en iyisi doktoru bekle cnm en iyi cevabi o verecektir sana sen icini rahat tut bak lekelenme falan da yokmus o yuzden cok stres yapma ben olsam beklicem 1 haftalik sure icerisinde 1 kan testi daha yaptirip bakarim degerime ki artis falan var mi diye

Bende oyle dusundum canim persembe yaptirayim bakalim hayirlisi... Daha onceden bi dis gebelik vakam var o yuzden bu kadar tedirginim..

4-5 haftalıktı ilk ölçüldüğünde adetim 5 gün geçtikten sonra 1000 çıkmıştı canım, dün tekrar kan verdim daha sonuçları almadım.

Anladim cnm bende 4 gun gecikince gittim 343 cikti 2 gun sonra gittim 730 cikti bi daha yaptirsam mi ki ufff ne zor bu beklemekkkk

bekle canım pazartesiyi,erken yapınca daha çok hevesleniyor ve daha çok üzülüyor. inşallah sen üzülmeyeceksin güzel haberi alacaksın canım

canım ben hala adet olmadım yarın randevu aldım gidicem doktora bu arada benim bat24 eylüldü ya ben pazartesini ayın 24 ü sanıyodum o yüzden doktor işi yarına kaldı bakalım daha bi gün geciktim belkide piskolojik ama inşallah öle değildir iyi haberler vericem inşallah yarın

Doktora haftaya gidicem cnm en iyisi beklemek aman ne zor isimiz hamile kalmakisteriz kaldiktan sonra da sikinti herseyin hayirlis diyelim :)

inşallah canım hamilesin ve yarın güzel haberi alacaksın. iyisini düşün ve bence yarın güzel haberi alacaksın, müjdeyi vereceksin bize

Rabbim yardımcımız olsun,hayırlı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…