Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Daha önce yazmıştım .Adetim gecikince 2 gün arayla Bhgc testi yaptırdım. Değerlerim 31-60-72-39.
Doktor zaten bu değerleri düşük ve dengesiz yükseliyor olduğunu söylemişti.
Bugün muayene oldum. Doktor Kimyasal Gebelik olduğunu 15 güne kadar adet olup vücuttan kan ile birlikte atacağımı söyledi.
Bir taraftan dış gebelik gibi zorlu bir sürecin beni beklemediğini bilmekten dolayı şükrediyorum. Bir taraftan da neden böyle bir şey oldu diye çok canım sıkılıyor.
Paylaşmak istedim sizinle

kızlar ben de çarşamba gittim devlette ultrasona. maalesef ben göremedim ama doktor gördü keseyi. monitör görebileceğim bi yerde değildi ve sonra kalp atışlarını duydum :) inanılmaz güzel atıyor maaşaallah. çok şükür Allah'a. ama beni sorarsanız neredeyse aç geziyorum. iştah yok mide bulantısı var ama bi türlü kusamıyorum. çıkarsam belki rahatlicam ama olmuyo ha bi de dün terli terli üşütünce sırtım ve ciğerlerim felaketti nefes alamıyodum. hamileyim diye bi tek minoset verdi. Allahtan eşim baktı bana ıhlamur felan yaptı havlu koyduk şu an iyi gibiyim ama sanırım tam geçmedi ((

canım çok üzüldüm benim başıma da geldi aynısı. bir hafta önce 600 küsür iken bir hafta sonra 200 küsüre düştü ve bana da adet gibi atıcaksın dedi ve ertesi gün dediği olmuştu. sana tavsiyem elinde olmasa da stres yapma. ben stres yaptım bi 6-7 ay sonra oldu bebişim. belki senin daha erken olur. Allah'ım şifa versin canım.

canım cok sevındım ya darısı bızım basımıza kac haftalıktı senın

Kizlarrr bende kesemi gordum ayyy cok guzeldi yaa doktor dediki kesenin icinde kucuck bisey olusmaya baslamis dedi 1_2 haftaya duyatiz kalp sesini dedi simdi tahlil verdi onlari bekliyorum bakalim herseyin hayirlisi

Mrb arkadaşlar.yardımınıza ihtiyacım war.bugun rgl gunum ama olmadım daha.fakat dayanamadm kan testi yaptırdım.1.37 cıktı degerim.hamile olabilirmym sizce.gec döllenme olmuş olabilirmi?cok mutsuzum:)

merhaba aranıza yeni katıldım. ben de eylül hamilelerindenim eğer bir aksilik çıkmazsa. sat 18.08.2013. adet olmadan bir gün önce yani 11 eylül de beta hcg tesi yaptırdım 401 çıktı ,daha sonra 24 eyllde tekrarladım sonucu bugün aldım 64252 cıkmıs,yaptırdıgım gün 5+2 idim. normal aralıklarda değil çok fazla cıktı, bugün de sol kasıgımda agrı vardı tek taraflı. yarın doktora gidecegim sabah randevum var ama ben çok korkuyoru dış gebelik midir diye. nolur bişeyler söyleyin.

Sitrese girme degildir umarım dış gebelik.haberdar et

Mrb arkadaşlar.yardımınıza ihtiyacım war.bugun rgl gunum ama olmadım daha.fakat dayanamadm kan testi yaptırdım.1.37 cıktı degerim.hamile olabilirmym sizce.gec döllenme olmuş olabilirmi?cok mutsuzum:)

Cnm normalde hamile olman icin degerin 5 den buyuk olmasi lazim ama buraz daha bekle olmazsan yine yaptir kan testini gec dollenme olmustur belki

Umudunu kaybetme diyosun yanipeki benim gbi düşük olup snradan dgrleri yukselen warmı

canım umutlanma büyük ihtimalle gebe değilsin. adet gününden önce bile artış başlar. kaldı ki adet günündeydi sanırım bu değerler düşük.Üzülme senin gibi ben de çok üzüldüm

Selam benimde ikinci aşılamam ilkinde aşılamanın10. Gününde hcg 1.97idi bu sefer 8.gün4.37 dr yok dedi niye yazma gereği duyduğumu bilmiyorum ama sürekli burayı okuyup kurmaktansa yazayım dedim herhade.. Allahım her isteyene hayırlısıyla versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…