Kizlar bende bugun tahlil yaptirdim 1432 cikti coook mutluyum 2ye katlamis insallah cmt kese gorunur...
müjdeyi veremedim canım kanı verdim eve geldim adet oldum. sonucu öğrenmeye bile kalmadı çoook üzgünüm
Daha önce yazmıştım .Adetim gecikince 2 gün arayla Bhgc testi yaptırdım. Değerlerim 31-60-72-39.
Doktor zaten bu değerleri düşük ve dengesiz yükseliyor olduğunu söylemişti.
Bugün muayene oldum. Doktor Kimyasal Gebelik olduğunu 15 güne kadar adet olup vücuttan kan ile birlikte atacağımı söyledi.
Bir taraftan dış gebelik gibi zorlu bir sürecin beni beklemediğini bilmekten dolayı şükrediyorum. Bir taraftan da neden böyle bir şey oldu diye çok canım sıkılıyor.
Paylaşmak istedim sizinle
kızlar ben de çarşamba gittim devlette ultrasona. maalesef ben göremedim ama doktor gördü keseyi. monitör görebileceğim bi yerde değildive sonra kalp atışlarını duydum :) inanılmaz güzel atıyor maaşaallah. çok şükür Allah'a. ama beni sorarsanız neredeyse aç geziyorum. iştah yok mide bulantısı var ama bi türlü kusamıyorum. çıkarsam belki rahatlicam ama olmuyo ha bi de dün terli terli üşütünce sırtım ve ciğerlerim felaketti nefes alamıyodum. hamileyim diye bi tek minoset verdi. Allahtan eşim baktı bana ıhlamur felan yaptı havlu koyduk şu an iyi gibiyim ama sanırım tam geçmedi ((
KıZlar merhaba 30 günlik hamileyim ve beta hgc 15655 bu ne demek anlamadım . Normal mi? Haftaya dr gıdıcem kısmetsr
Sitrese girme degildir umarım dış gebelik.haberdar etmerhaba aranıza yeni katıldım. ben de eylül hamilelerindenim eğer bir aksilik çıkmazsa. sat 18.08.2013. adet olmadan bir gün önce yani 11 eylül de beta hcg tesi yaptırdım 401 çıktı ,daha sonra 24 eyllde tekrarladım sonucu bugün aldım 64252 cıkmıs,yaptırdıgım gün 5+2 idim. normal aralıklarda değil çok fazla cıktı, bugün de sol kasıgımda agrı vardı tek taraflı. yarın doktora gidecegim sabah randevum var ama ben çok korkuyoru dış gebelik midir diye. nolur bişeyler söyleyin.
Mrb arkadaşlar.yardımınıza ihtiyacım war.bugun rgl gunum ama olmadım daha.fakat dayanamadm kan testi yaptırdım.1.37 cıktı degerim.hamile olabilirmym sizce.gec döllenme olmuş olabilirmi?cok mutsuzum:)
Cnm normalde hamile olman icin degerin 5 den buyuk olmasi lazim ama buraz daha bekle olmazsan yine yaptir kan testini gec dollenme olmustur belki
canım cok sevındım ya darısı bızım basımıza kac haftalıktı senın
Umudunu kaybetme diyosun yanipeki benim gbi düşük olup snradan dgrleri yukselen warmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?