canım umutlanma büyük ihtimalle gebe değilsin. adet gününden önce bile artış başlar. kaldı ki adet günündeydi sanırım bu değerler düşük.Üzülme senin gibi ben de çok üzüldüm
Selam benimde ikinci aşılamam ilkinde aşılamanın10. Gününde hcg 1.97idi bu sefer 8.gün4.37 dr yok dedi niye yazma gereği duyduğumu bilmiyorum ama sürekli burayı okuyup kurmaktansa yazayım dedim herhade.. Allahım her isteyene hayırlısıyla versin ..
canım benim o zaman 6 haftalıktı :) senin ne kadar?
İnsallah hepimze nasib olur anne olmak.önümüzdki ay aşılama yaptırıcm.tutmazsa diye cok korkuyorum
kızlar ben de çarşamba gittim devlette ultrasona. maalesef ben göremedim ama doktor gördü keseyi. monitör görebileceğim bi yerde değildive sonra kalp atışlarını duydum :) inanılmaz güzel atıyor maaşaallah. çok şükür Allah'a. ama beni sorarsanız neredeyse aç geziyorum. iştah yok mide bulantısı var ama bi türlü kusamıyorum. çıkarsam belki rahatlicam ama olmuyo ha bi de dün terli terli üşütünce sırtım ve ciğerlerim felaketti nefes alamıyodum. hamileyim diye bi tek minoset verdi. Allahtan eşim baktı bana ıhlamur felan yaptı havlu koyduk şu an iyi gibiyim ama sanırım tam geçmedi ((
1 aylık gebe olduguna eminmisin beta hcg çok gibi geldi bana
Evet daha önce test yapmıştım negatifti ve adet de oldumallahım anlamdım hiç yani tam 1 aylık neden bu kadar yüksek olabilir?? İkiz mi dersiniz? Neolur yardım edin
Allah rızası için biri bana cevap versin Allah ta ona gönlünün muradını versin...
Bat 4 ekim beta testi 1.20 yükselirmi
"Sat 30 ağustos bat 28 eylul" 1.test 26 eylül 8.30 - 2.test 28 eylül 8.40 - 3.testi salı günü yaptırmami önerdi doktorum bir bilen varsa allah rızası için yorumlasin ama gerçekçi olsun lütfen...
günaydın. normalde 2 günde iki kat artması gerekir değerininin. ama belki geç döllenmedir. doktorun bekleyip yaptırmanı söylediyse o da öyle düşünüyor demekki. sen içini ferah tut. hayırlısı Allahtan.
inşallah öyledir ama burdaki sonuçları görünce ve de yazılanları okuyunca içim ürperiyor yarın bi olaydı beklemek zormuş doğrusu
benim de bat a 6 gün var kızlarr..yarın yıldönümümüz bugün test yapsam çıkmaz mı bişey :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?