Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım umutlanma büyük ihtimalle gebe değilsin. adet gününden önce bile artış başlar. kaldı ki adet günündeydi sanırım bu değerler düşük.Üzülme senin gibi ben de çok üzüldüm

İnsallah hepimze nasib olur anne olmak.önümüzdki ay aşılama yaptırıcm.tutmazsa diye cok korkuyorum

amin insallah.Yazma geregi duydun çunku burda hepimiz aynı durumdayız we paylaştıkca daha iyi hissedyrz kendimizi.

Sen nasil oldun cnm baya kotuydun

Kizlar bende reglim 3 gun gecikince test yaptirdim 57 cikti daha once iki kere kimyasal gebelik gecirdim cok korkuyorum var mi boyle olup degerleri yukselen

"Sat 30 ağustos bat 28 eylul" 1.test 26 eylül 8.30 - 2.test 28 eylül 8.40 - 3.testi salı günü yaptırmami önerdi doktorum bir bilen varsa allah rızası için yorumlasin ama gerçekçi olsun lütfen...

"Sat 30 ağustos bat 28 eylul" 1.test 26 eylül 8.30 - 2.test 28 eylül 8.40 - 3.testi salı günü yaptırmami önerdi doktorum bir bilen varsa allah rızası için yorumlasin ama gerçekçi olsun lütfen...

günaydın. normalde 2 günde iki kat artması gerekir değerininin. ama belki geç döllenmedir. doktorun bekleyip yaptırmanı söylediyse o da öyle düşünüyor demekki. sen içini ferah tut. hayırlısı Allahtan.

inşallah öyledir ama burdaki sonuçları görünce ve de yazılanları okuyunca içim ürperiyor yarın bi olaydı beklemek zormuş doğrusu

inşallah öyledir ama burdaki sonuçları görünce ve de yazılanları okuyunca içim ürperiyor yarın bi olaydı beklemek zormuş doğrusu

evet zor:) benim de BAT 3-5 EKİM. geçen ay 1 hafta gecikmişti ilk defa. oyüzden bat tarihimi de kestiremiyorum bu ay.
ama akıntı falan hiç yok. hatta fazla kuru. sadece regl olcam gibi belim ağrıyor. göğüslerim çok az şişti ve ağrıyo. yani regl olcağım zamanki belirtiler. oyüzden idrar testi bile yapasım gelmiyo oysaki bu ay çok dikkat etmiştik.

benim de bat a 6 gün var kızlarr..yarın yıldönümümüz bugün test yapsam çıkmaz mı bişey :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…