Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

27 de 1 gülüm, çıkar mı dersin:26:

ne zaman yumurtladığımı tam bilmiyorum fakat en geç 14 te yumurtam çatlamış oluyo sanırım ve büyük ihtimal 14ten önce

yani bir hafta olmuş yumurtlayalı. ozaman bebek varsa bile dün yerleşti ya da bugün yerleşçek rahme. ondan sonra salgılanıyo hormonlar. oyüzden iki gün daha beklesen garanti olur. ama geçen aylarda ben de öğrenmem gerekiyodu hamilemiyim diye. aynı seninki kadar süre vardı gittim kan vermeye bu kadar erken çıkar mı dedim laboratuardakilere, düşük de olsa bir değer çıkar varsa dediler. onun için denemekte fayda var. yaptır bence:)

"Sat 30 ağustos bat 28 eylul" 1.test 26 eylül 8.30 - 2.test 28 eylül 8.40 - 3.testi salı günü yaptırmami önerdi doktorum bir bilen varsa allah rızası için yorumlasin ama gerçekçi olsun lütfen...

bugün üçüncü testimi yaptırdım sonuç 1.54 negatif dedi doktor bebeğim tutunamamış anlaşılan ve ben BAT 4 gün geçti hala bişey yok en ufak bi lekem de yok işin garibi sadece normal akıntı var doktorum haftaya salı gününe kadar normal süreçte bekleyelim hala bişey yoksa testi tekrarlarız ve duruma göre gereğini yaparız dedi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK''

meraba arkadaşlar ben 25 eylülde aşılama oldum 23 eylülde çatlatma iğnesi vurmuştum, bu iğnenin etkisi kaç gün sürüyor bilen yada yardımcı olabilecek var mı? aşılama sonrası 12. gün test istedi doktorum kesin sonuç olur mu o gün sizce

benim gibiii olupta üzülenler icin yazıyorum..benim 2 testim düzensizdiii çokk agladim.......26,32,68,217,600,3003 :) sabir duaa

adetimi 3 gün geçince kanda bhcg değerim 360 çıktı , 2 gün sonra 420 çıktı...yani değerlerim gerektiği gibi yükselmiyor doktor düşük olacak dedi ,değerleri bu şekilde yükselmeden hamileliği normale dönen varmı ,varsa paylaşın lütfen pazartesine kadar meraktan ve stresten ölebilirim

biraz yukarda yazmış bi arkadaş Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsun inşalllah

Merhaba benim beta değerlerim 3107-3818-3948 arka arkaya 3 gün.Doktor sonlandıralım gel dedi.Ama ben başka bir doktordan randevu aldım ve dün gittim.Rahim içinde kese var şu anda bir şey yapmak istemiyorum.Beta hcg ye niye bakayım ki çok yeni daha bana bir şey ifade etmez dedi.Vücuda ve bebeğe zaman vermek gerek dedi.! 1 hafta git dinlen doğal yoldan vücut atarsa adet olursun zaten dedi.Haftaya tekrar kese görünürse o zaman betahcg isterim duruma bakarız kimbilir belki haftaya kalbini dinleriz dedi.
Bilemiyorum...Zaman geçmek bilmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…