ya kızlar bişi sorucam bnm adete 4 gun kala 13.51 3 gun kala 74 ve 2 gun kala 265 size neden boyle korktum dunde adeti 2 gun geçti doktora gittim keseyi hafiften gorur gormez gibiyim molden şuphelenmiyorum dedi ama yine depeki neden yuksek aartmış dedim ikiz olabilir dedi?? yorumlarınız p tesi gitcem tekrar
biraz yukarda yazmış bi arkadaş Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsun inşalllah
Alttan muayene vajinal ultrason değil mi? Yoksa normal muayene mi? Bir de 1500 den önce kese görünmüyor diye okumuştum..selam 4 yıl içinde 1 erken doğum (6 aylık ) 1 boş gebelikten sonra 2 ekimde yaptığım testte 1193.6 çıktı dr keseyi göremedi 1 hafta daha bekleyelim ve duvarda kalınlaşma var dedi. zaman hiç geçmiyor sanki o kadar tedirginim ki anlatamam. alttan muayene ederiz olmassa demişti ama alttan muayene keseyi yerinden oynatabilir ve zarralı olabilir diye duymuştum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. En son 12 eylül'de adet oldum. Dün beta hcg 64 çıktı yani 3 hafta 5 günlük hamileyim. Doktor testi 2 gün sonra tekrar etmemi söyledi, yani değerleri takip edip keseye bakacağı günü tahmin edecek. Sizce dün aldığım sonuç kötü mü? Yani 64; 3. haftaya göre düşük bir değer mi? Testi iki gün sonra mı yenilemem lazım. İki gün sonra 4. haftam oluyor. cevap yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
eylülün 6sında hastalanmıştım ekim 7 sinde test yaptım 39 çıktı bugün sabah test yaptım 81 çıktı sizce normal mi doktor gebelik var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?