merhaba kızlar benim sat 10 eylüldü geçen hafta cuma beta 32 çıktı 3 gün sonra 194 3 gün sonra yani bugün 594 çıktı bugün sata göre adet günüm..çokmu yüksek sizce :44::44::44:
saol cnm ya seninde kucağına almayı nasip etsin Rabbimhayır ne çok yüksek ne çok düşük orta değerde hayırlısı olsun :)
herkese merhabalar...bende hamile olduğumu dün öğrendim :) testler pozitif çıkınca hemen kan testi yaptırdım bugün aldım sonucumu beta hcg 510 çıktı. değer aralıklarına göre normal sanırım bakalım inşallah hayırlısıyla alırım kucağıma bebişimi :) darısı isteyen bekleyen herkese inşallahh
Eczaneden gebelik testi alıp bak bence, ya da sabah sağlık kuruluşundan kan testi yaptır...slm arkadaşlar bugün adet günümdü 28 günde bir oluyorum ben olmadım 3 4 gündürde geceleri mide bulantım var napmalıyım bana yardımcı olabilirmisiniz hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum sadece bi hisse kapıldım napmalıyım sizce
herkese merhabalar...bende hamile olduğumu dün öğrendim :) testler pozitif çıkınca hemen kan testi yaptırdım bugün aldım sonucumu beta hcg 510 çıktı. değer aralıklarına göre normal sanırım bakalım inşallah hayırlısıyla alırım kucağıma bebişimi :) darısı isteyen bekleyen herkese inşallahh
saol cnm ya seninde kucağına almayı nasip etsin Rabbim
hayırlı olsun cnm değerlerimiz hemen hemen aynı senin sat nezamndı
çok teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun benim SAT 9 EYLÜL'dü..hemen hemen aynıyız seninle :)
Eczaneden gebelik testi alıp bak bence, ya da sabah sağlık kuruluşundan kan testi yaptır...
Merhaba arkadaşlar,
hepimizin hamileliği hayırlı olsun. Bende 2 gün önce öğrendim hamileliğimi
sat 09.09 adetim iki gün gecikmede değerim 193 çıktı değerin düşük dedi doktor. o yüzden pek sevinemiyorum.
yumurtlamadan 16. gündeki değerimdi bu 193.
sizcede çok mu düşük ?
bende aynı senin gibi yumurtlama testi ile hamile kaldım oradan biliyorum.
ama bende 17. gün yumurtamın çatladığını gösterdi test. ondan 14 gün sonra adet olmam gerekiyordu olmayınca 2 gün gecikmeli yani 16. gün test yaptırdım 193 çıktı.
aynıyız hemen hemen. Allah razı olsun canım içime su serptin
slm arkadaşlar ben eylül 13 de adet oldum her ay 3 4 gün önce oluyorum bugun 3 gün falan geçti ama hala olmadım test aldım ama yapmaya cesaret edemedim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum geceleri ve gündüzleri midem bulantımm var ama kusamıyorum bulantı var sadece kasık bölgem karnımın altı çok hassaslaştı test yapsam çıkarmı sizce gecende paylaşmıştımbişeyler ama yapamadım testi
bende aynı senin gibi yumurtlama testi ile hamile kaldım oradan biliyorum.
ama bende 17. gün yumurtamın çatladığını gösterdi test. ondan 14 gün sonra adet olmam gerekiyordu olmayınca 2 gün gecikmeli yani 16. gün test yaptırdım 193 çıktı.
aynıyız hemen hemen. Allah razı olsun canım içime su serptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?