yumurtlama gününü nerden bliyosun belki geç yumurtladın ben adetten 1 gün snra yaptrmştm 96 çıkmıştı. 28-29 günde bi adet olurum ama tam 14. gün yumurtlamadım ovulasyon testi yapmştm ordan biliyrm 17. gündu ovulasyon seninde bikaç gün geç olmştr belki. adetinden 4-5 gün snra bile seninkinden daha düşük değeri olup da snra yükselenleri çok okudum sen içini ferah tut onemli olan düşük olması deil 2 gün arayla yükselio olması
arkadaşlar merhaba;benim sat 8 eylül test yaptım iki çizgi çıktı ve kan tahlili yaptrdım acilde.hcg değerm 4562.42 çok yüksek mi bu doktorada soramadm tatil olduğu için.yüksek gibi geldi korktum biraz.
slm kızlar testimi yaptım ve iikinci çizgi silik çıktı hamileyim bende sanırım bayramdan sonra dr gidicem 8 gün oldu bugün ve hala hasta olmadım tecrübeli insanlara sordum muhtemelen hamilesin dediler onlarında ilk gebelikleri öyleymiş hepinize iyi bayramlar darısı sizlerin başına inş arkadaşlar
mrb . bnm de bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım 2 defa ikisinde de silik olarak 2. çizgi de çıktı (idrar testi). tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olabilir miyim acabA. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.
mrb arkadaşlar bgn kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi. değer de 1369.78 yazıyor. Ama değer yazan arkadaslarinkiyle farklı mi anlaMadım. değer konusunda tecrübeli arkadaslR yardımcı olur musunuz.... doktor hiç açıklama yapmadı başka. Bn de heyecandan unuttum bsy sormadım..bu arada bebeği olmayıp dileyen herkese hayırlısıyla nasip olur ınş... hayırlısıyla hamilelere de kucağına almak nasip olur ınş .... bu arada ailelerimize haber vermek için erken mi acaba... (sonuçta bu duyguyu ailelerimizlede paylaşmak istiyoruz)
mrb arkadaşlar bgn kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi. değer de 1369.78 yazıyor. Ama değer yazan arkadaslarinkiyle farklı mi anlaMadım. değer konusunda tecrübeli arkadaslR yardımcı olur musunuz.... doktor hiç açıklama yapmadı başka. Bn de heyecandan unuttum bsy sormadım..bu arada bebeği olmayıp dileyen herkese hayırlısıyla nasip olur ınş... hayırlısıyla hamilelere de kucağına almak nasip olur ınş .... bu arada ailelerimize haber vermek için erken mi acaba... (sonuçta bu duyguyu ailelerimizlede paylaşmak istiyoruz)
kızlar 2 gün önceki değerim42,3 du 2 gün sonra 166,16 olmuşşşş yani normal dimiii kimyasal v.s olmaz...4 kat artmışş
gayet normal,hayırlı olsun kese 1500ken vajinal 5000lerdeykende karından gözüküyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?