Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben 0.0 çıkan beta hcg değerim üzerine ameliyat oldum.anestezi, antibiyotik ve diğer ilaçlar...2 hafta sonra tekrar test yapıldı değer 3000 küsürlere çıkmış.şu anda 7 haftalık hamileyim.kan testlerine tek seferde sakın güvenmeyin..

arkadaşlar merhaba;benim sat 8 eylül test yaptım iki çizgi çıktı ve kan tahlili yaptrdım acilde.hcg değerm 4562.42 çok yüksek mi bu doktorada soramadm tatil olduğu için.yüksek gibi geldi korktum biraz.

slm kızlar testimi yaptım ve iikinci çizgi silik çıktı hamileyim bende sanırım bayramdan sonra dr gidicem 8 gün oldu bugün ve hala hasta olmadım tecrübeli insanlara sordum muhtemelen hamilesin dediler onlarında ilk gebelikleri öyleymiş hepinize iyi bayramlar darısı sizlerin başına inş arkadaşlar

Canim cok sevindim gozun aydinnn:))))

Benimde sat 8 eylül bayramin ilk gunu idrar testi yaptım mucize oldu ve çift çizgiyi gordum sonra tekrar yaptim yine pozitif ertesi gunde kan testi yaptirdim beta 1839 degerinde cikti Rabbim daim etsin saglikla tamamina erdirsin inşallah kizlar :) deger sizce iyimi ?

merhaba bayanlar son adet tarihim 19 eylül ve 19 ekimde idrar testi yaptım bir çizgi çıktı diğeri soluk çıktı aynı gun içinde kan verdim beta hcg değerim 21.65 çıktı sizce nasıl

Arkadaslar merhaba sizin tecrubelerinize guveniyorum benim eylul 20 kimyasal gebelikle dusuk gerceklesti degerlerim com yukselmemisti normal adet gibi gecirmistim Bu at 17 since olmam gerekiyodu am a olmadi 17 sinden once test yaptim evde am a cikmadi tekrar hamile olabilirmiyim 3 gun gecti 22 since ultrasyonum vardi kontrol amacli bisey varsa gozukurmu acaba con merakli be endiseliyimm ....

mrb . bnm de bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım 2 defa ikisinde de silik olarak 2. çizgi de çıktı (idrar testi). tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olabilir miyim acabA. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.

Genelde silik çizgi pozitif oluyor canım ınşallah hamilesindir bende bayramin birinci günü idrar testi yaptım net pozitif çıktı dayanamadım ertesi gün özel hastanede kan tahlili yaptırdım laboratuarları çalısiyordu canım betam 1839 çıktı :) testten sonra haber ver gönlüne göre olur ınşallah :))

mrb arkadaşlar bgn kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi. değer de 1369.78 yazıyor. Ama değer yazan arkadaslarinkiyle farklı mi anlaMadım. değer konusunda tecrübeli arkadaslR yardımcı olur musunuz.... doktor hiç açıklama yapmadı başka. Bn de heyecandan unuttum bsy sormadım..bu arada bebeği olmayıp dileyen herkese hayırlısıyla nasip olur ınş... hayırlısıyla hamilelere de kucağına almak nasip olur ınş .... bu arada ailelerimize haber vermek için erken mi acaba... (sonuçta bu duyguyu ailelerimizlede paylaşmak istiyoruz)

adetime 4 gün kala 17 cıktı 2 gün kala 42.3 cıktı sizce dğerim çokmu düşükkkk ne zaman kese görünürr

değerin gayet güzel çıkmış kalp atışlarını duyduktan sonra herkese söylemeni tavsiye ederim ben 2 kere o hatayı yaptım çünkü sadecce test pozitif cıkınca söyledim sonra millete açıklama yapmak zor geliyor.. Allah tamamını erdirsin inş. hayırşı olsun

Canim bende bugun doktora gittim kese gorundu ama bostu kesenin icinde bebek gorunmeden doktor hicbisey soylemiyor sat'a gore 6 haftalik olmasi gerekirken kesenin boyutuna gore 5 haftalik dedi 10 gun sonra tekrar gidicem nasip gonlumuze goreolur inşallah

ben de dün kan testi verdim henüz sonucu bilmiyorum adetim 4 gün geçti dış gebelik te olabilir dedi.moralim çok bozuk sizce olabilir mi. yarıdmcı olun

kızlar 2 gün önceki değerim42,3 du 2 gün sonra 166,16 olmuşşşş yani normal dimiii kimyasal v.s olmaz...4 kat artmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…