Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar beta hcg 2.21 yazıyor en üstteki yerde sonuç diye bu ne demek oluyor tecrübesizimde bu konuda ilk defa yaptırdım

gayet normal,hayırlı olsun kese 1500ken vajinal 5000lerdeykende karından gözüküyomuş

Kızlar benim adetim gecikeli 10 gün oldu hcg degerim 2200 çıktı ve 5 haftalıkmış cuma günü yine dktra gidicem sizce bu değer normalmi daha önce bi düşük yaptım çok korkuyorum bu arada hamilelik belirtisi olarak sadece gögsümde dolgunluk ve hafif bi agri var bi de idrara cok cikmaya basladim..

Normal canım benım bır hafta gecıkmeyle 2280 cıkmıstı hayırlı olsun hamılelıgın allah kucagınada almayı nasıp etsın

Normal canım benım bır hafta gecıkmeyle 2280 cıkmıstı hayırlı olsun hamılelıgın allah kucagınada almayı nasıp etsın

saol canim benim aminnn hemsire biraz düsük dedi o yüzden korktum ya yükselmezse diye..peki sen kac günde bi adet oluyodun?bi de herhangi bi belirtin varmiydi? bu arada Allah bebisini sana bagislasin ve anali babali büyütmeyi nasip etsin

Gebe kalmadan once 35 gunde oluyordum hatta burdakı takvımıde bır hafta gerı yaptım ama bebegım arayı kapattı 29. Haftamız bıtecek ınsallah ıkı gun sonra ben yumurtlama zamanımı az cok tahmın ettım 14.gun degerım 131 dı bır hafta gecınce adetım tekrar baktırdım 2280 e yukselmıs ondan bır hafta sonra doktora gıttıgımde karından ultrasonla kesemızı gorduk korkma canım bısey olmaz allahın ıznıyle herkesın beta hcgsı farklı yukselır bende halsızlık vardı baska bır belırtı yoktu

benim adet tarihim 2 gün geçti tahlil negatif 4 gün geçti tekrar kan verdim gene negatif ama adet olmuyorum bugün 6 gün oldu geçeli buarada çatlatma iğnesi oldum ekim 2 de işin garip yani 4 5 aydır bir hafta 10 gün önce gelen adetlerim kaçtı gitti ama adetime 6 gün varken kahverengi leke geldi ertesi gün açık pembe sonra tekrar kahverengi tamm gene erken oluyorum dedim bi kesildi leke bile yok tekrar kan vermeye korkuyorum tekrar negatif görmek istemiyorum başına gelen var mı

1 hafta oldu ve değer 1.00 yok yani, pazartesiye kadar olmazsa tekrar yaptırcam

Son düzenleme:
merhaba,

Ben ilişkiden 8 gün sonra kan testi yaptım sonuç 2.00 çıktı. dun adet tarihimdi fakat hala olmadım. Kan testi sonuç vermemiş olabilir mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,

Ağustos ayında bebeğimi kaybettim. Ağustos ayı boyunca ağlamaktan kendimi toparlayamadım ve dolayısıyla her iki yumurtalıkta da kist oluştu. Derken 16 eylülde ara kanamam oldu(soğan suyu kürü ile sanırım kisti attım bu ara kanamada). Ara kanamadan sonra hiç adet olmadım ve 19 ekimde bhcg 3115 çıktı. İki gün sonra, yani 21 ekimde 5992. Adet tarihim net belli olmadığı için doktorum kese ölçüsüne göre haftasını belirledi ve 4 haftalık dedi. 4 hafta için bu değerler çok yüksek değil mi? Bir de 4 haftalık kese karından nasıl görüldü? Kafam çok karışık. Fikri olan var mı?

Bugun tekrar tahlil yaptiracagim coooook istiyorum anne olmayi issallah degerim yukselmistir okuyan varsa lutfen dua edin Allah hepimize nasip eder issallah.

kızlar 2 gün önceki değerim42,3 du 2 gün sonra 166,16 olmuşşşş yani normal dimiii kimyasal v.s olmaz...4 kat artmışş

slm kızlar bugün doktora gittim beta hcg degerim 1,20 çıktı negatif adetime 7 gün var sizde bu deger değişebiirmi adetime yakın tekrardan yapayımmı lütfen yardımcı oun moraim çok bozuldu

Merhaba
3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Hapı geçen ay bıraktım. Bırakır bırakmaz ilk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş çok üzücü bir süreç yaşadım. Bu ay adetim 2 gün gecikti ama ben geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin etkisidir diye çok önemsemedim. Bugün eczaneden bişey alırken eşim gebelik testi de al dedi. Hiç umudum yoktu ama aldım. Eve gelip testi yaptım 2. Çizgi biraz silik çıktı hemen hastaneye gidip hcg testi yaptırdım sonuç 270.
Doktorumu yarın arayacağım ama sevinsem mi yoksa yine bişey olur mu diye çok kafam karışık.
Adet 2 gün gecikince 270 çıkan değer normal mıdır acaba?

Bence normal cnm ben 3 gun gecikince yaptirdim 343 cikti simdi 11 haftalik hamileyim en onemlisi 2 gun arayla degerin ikiye katlamasi

merhaba arkadaşlar benimde yaklaşık gecikeli 13 gün oldu 11.günümde kan testi yaptırdım ama sonuç negatif çıktı maalesef ve şimdi de ne bir regl belirtisi var nede hamilelik falan anlamadım gitti sizce artık hamile olabilir miyim diye düşünmekten vaz mı geçmeliyim adet söktürücü falan mı kullanmalıyım acaba ?

merhaba benimde adetimde 6 gün gecikti, 24-25 ekimde adet olmam gerekiyor fakat olmadım henüz 26 ekimde kan tahlili yaptırdım. sonuç Beta-HCG 0 mIU/mL referans: 0-5 çıktı. sanırım gebelik yok. ama bugün hala adet olmadım, pazartesiden beri ağrı var adet olacakmışım gibi değerin kaç olması gerekiyor gebelik için?

Bayanlar 25 ekimde sağlık ocağında kan testi yaptırdım,değerim 934,2 olarak çıktı bana aile hekimim hamile olduğu söyledi.. Kaç haftalık diye sorduğumda bana net cevap veremedi.8 kasımda kadın doğuma randevuya gideceğim.. Sizce ben kaç haftalık hamileyim..
Bilen var ise cevap bekliyorum sizlerden çok merak ediyorum.

Arksalar bu basligada mesaf yazayim dedim cevap almak icin.ben 25 ekimde gebelik testi yaptirdim sonuc 61.7 cikti sonra bu hafta da test yaptirdim sonuc 225 ccikti.degerler yavas ilerliyor gibi.acaba dusukmu yaptim yoksa kimyasal yada dis gebelik mi.adet olmama daha yaklasik 12 gunum var.doktora haftaya saliya randevu aldim ama o gune kadar meraktan ve dusunmekten olurum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…