gayet normal,hayırlı olsun kese 1500ken vajinal 5000lerdeykende karından gözüküyomuş
Kızlar benim adetim gecikeli 10 gün oldu hcg degerim 2200 çıktı ve 5 haftalıkmış cuma günü yine dktra gidicem sizce bu değer normalmi daha önce bi düşük yaptım çok korkuyorum bu arada hamilelik belirtisi olarak sadece gögsümde dolgunluk ve hafif bi agri var bi de idrara cok cikmaya basladim..
Normal canım benım bır hafta gecıkmeyle 2280 cıkmıstı hayırlı olsun hamılelıgın allah kucagınada almayı nasıp etsın
saol canim benim aminnnhemsire biraz düsük dedi o yüzden korktum ya yükselmezse diye..peki sen kac günde bi adet oluyodun?bi de herhangi bi belirtin varmiydi? bu arada Allah bebisini sana bagislasin ve anali babali büyütmeyi nasip etsin
Gebe kalmadan once 35 gunde oluyordum hatta burdakı takvımıde bır hafta gerı yaptım ama bebegım arayı kapattı 29. Haftamız bıtecek ınsallah ıkı gun sonra ben yumurtlama zamanımı az cok tahmın ettım 14.gun degerım 131 dı bır hafta gecınce adetım tekrar baktırdım 2280 e yukselmıs ondan bır hafta sonra doktora gıttıgımde karından ultrasonla kesemızı gorduk korkma canım bısey olmaz allahın ıznıyle herkesın beta hcgsı farklı yukselır bende halsızlık vardı baska bır belırtı yoktu
Adetim 3 gun gecti kan tahlili yaptirdim hcg 8.53 cikti dizce hamilemiyim lutfen cvp
kızlar 2 gün önceki değerim42,3 du 2 gün sonra 166,16 olmuşşşş yani normal dimiii kimyasal v.s olmaz...4 kat artmışş
Merhaba
3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Hapı geçen ay bıraktım. Bırakır bırakmaz ilk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikmişçok üzücü bir süreç yaşadım. Bu ay adetim 2 gün gecikti ama ben geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin etkisidir diye çok önemsemedim. Bugün eczaneden bişey alırken eşim gebelik testi de al dedi. Hiç umudum yoktu ama aldım. Eve gelip testi yaptım 2. Çizgi biraz silik çıktı hemen hastaneye gidip hcg testi yaptırdım sonuç 270.
Doktorumu yarın arayacağım ama sevinsem mi yoksa yine bişey olur mu diye çok kafam karışık.
Adet 2 gün gecikince 270 çıkan değer normal mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?