Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhabalar benımde 25 ekimde adet olmam gerekiyordu 5 gün geçti kan testi yaptırdım 0.100 çıktı ama adet belirtim yok acaba haftaya falan yukselme ihtimali olurmu bazı kişilerin geç döllenme oluyormuş sanırım. bayagı yorumları okudum sonradan yukselenler oluyormuş heralde.

Arksalar bu basligada mesaf yazayim dedim cevap almak icin.ben 25 ekimde gebelik testi yaptirdim sonuc 61.7 cikti sonra bu hafta da test yaptirdim sonuc 225 ccikti.degerler yavas ilerliyor gibi.acaba dusukmu yaptim yoksa kimyasal yada dis gebelik mi.adet olmama daha yaklasik 12 gunum var.doktora haftaya saliya randevu aldim ama o gune kadar meraktan ve dusunmekten olurum yaa.

cevap yazın diye 2. defa mesaj attım

slm bayanlar 24 eylul son adet tarihim.25 ekimde kan tahlili yaptırdım 13 çıktı.30 ekimde tekrar ypıldı 126 çıktı değerler nasıl doktor kmyasal olblr demişti ilk basta sonrada yorum yapmadı artmış dedi sadece.İdrar tahlili yaptı bugün ikinci çizgide çok netti.Değerlerim çkmu düşük??

Adet olmana 12 gün kala bu dediğin değerler yüksek bile canım daha yeni yumurtlamış olman lazım ki senin betan hamile olduğunu gösteriyor.Senin durumunu ben mi anlamadım yoksa gerçekten böyle şeyler de olabiliyor mu ???

Evet canım değerin normale göre biraz düşük ama yükseldiğine göre büyük ihtimal geç döllenme olmuştur.Merak etme o kadar çok yükselecekki artık korkacaksın niye bu kadar yüksek diye :)) Benimde 270 ile başladı yükselecek mi diye korkarken şimdi 144.000 ve çok çok yüksek bende bu yüzden endişeliyim niye bu kadar yüksek diye (

arkadaşlar benim beta hcg 705.49 çıktı. 31 ekimde adet olmam gerekiyordu bugün ayın 4 ü. fazla mı bu değer, yorumlarınızı bekliyorum. hesapayıcılara göre 4 artı 6 günlük hamileyim. lütfen cvp yazın

arkadaşlar beta 80.63 çıktı bu nedemek oluyor lütfen cvp verirmisiniz? ve bu arada son günüm 01 ekim di

Son düzenleme:
Merhaba ben daha öncede hamilemiyim diye konu açmıştım yine açtım herşeyi baştan anlatayım size,şimdi 25 ekim öncesi göğüslerimde ve belimde şiddetli ağrılar olunca şüphelendim ve evde test yaptım 2. çizgi beyaz gölge gibi çıkınca ben kan testi yaptırayım dedim ve 25 ekimde beta hcg sonucum 61 çıktı.bu sonucu testi yaptırdığım yerdeki doktora gösterdim bana olumsuz şeyler söyledi.bekledim ve 31 ekimde 2. bir beta yaptırdım bu sefer sonucum 225 çıktı.sonra başladım kadın doğumcu aramaya en erken tarih verecek olan.Ankarada hrs hastanesine gittim ve doktor ulrasonla baktı evet bişeyler var dedi ama sonucun düşük dedi. bana tekrar kan ve progestreron tahlili verdi 2 kasım için. bunların sonucu ise beta hcg 282,progesteron ise 30 çıktı.4 kasımda tekrar kan yaptırdım bu sefer sonuç 431 çıktı.dün doktora gösterdim sonucun 500 veya 500 eçok yakın olması lazımdı dedi.

bu arada ben 13 ekimde son adetimi oldum yani daha günüm gelmedi. Ancak dünden beri göğüslerimdeki ağrı bitti diyebilirim ve kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hiçbir belirti yok bence.doktor çarşamba tekrar test yaptır dedi tabi kollarım delik deşik oldu.çarşamba sonucun 750-800 arası çıkmazsa kötü dedi.ya çok üzülüyorum herşey normal mi sizce...

Merhaba ben daha öncede hamilemiyim diye konu açmıştım yine açtım herşeyi baştan anlatayım size,şimdi 25 ekim öncesi göğüslerimde ve belimde şiddetli ağrılar olunca şüphelendim ve evde test yaptım 2. çizgi beyaz gölge gibi çıkınca ben kan testi yaptırayım dedim ve 25 ekimde beta hcg sonucum 61 çıktı.bu sonucu testi yaptırdığım yerdeki doktora gösterdim bana olumsuz şeyler söyledi.bekledim ve 31 ekimde 2. bir beta yaptırdım bu sefer sonucum 225 çıktı.sonra başladım kadın doğumcu aramaya en erken tarih verecek olan.Ankarada hrs hastanesine gittim ve doktor ulrasonla baktı evet bişeyler var dedi ama sonucun düşük dedi. bana tekrar kan ve progestreron tahlili verdi 2 kasım için. bunların sonucu ise beta hcg 282,progesteron ise 30 çıktı.4 kasımda tekrar kan yaptırdım bu sefer sonuç 431 çıktı.dün doktora gösterdim sonucun 500 veya 500 eçok yakın olması lazımdı dedi.

bu arada ben 13 ekimde son adetimi oldum yani daha günüm gelmedi. Ancak dünden beri göğüslerimdeki ağrı bitti diyebilirim ve kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hiçbir belirti yok bence.doktor çarşamba tekrar test yaptır dedi tabi kollarım delik deşik oldu.çarşamba sonucun 750-800 arası çıkmazsa kötü dedi.ya çok üzülüyorum herşey normal mi sizce...

Kızlar hem heyecanlıyım hem korkuyorum lütfen yardım edin benim sat tarihim 11 ekimdi ve hamilelik belirtileri hissettiğim için adet tarihim geçmediği halde test yaptım. İdrar testinde silik ikinci çizgiyi görünce hemen koştum kan testi yaptırdım ve sonuç 65,4 çıktı. telefonda yorum yapmadılar sadece doktor görsün değer düşebilir dediler mutluluğum havada kaldı bu değer çok mu az daha adet günüm bile geçmedi? lütfen bebeğim sağlıklı olsun ve tutunsun lütfen

selam kızlar.. adet günüm 4 gün gecıkti.. 28 gunde bı hasta oluyodum 2 kasımda olmam lazımdı ama olmadım. dun ıdrar testı yaptm.. cift cizgiyi görduk bugun kan tahlili verdım beta hcg 876.1 yani bu sımdı yuksek mı dusuk mu lutfen yardımcı olun... hesaplamama göre 4 hafta 4 gunluk gebeyim...

canım doktorun bılgılendırmedimi bı bılgm yok ama yuksek dıger yzanlara göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…