Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım ınsallah herseyın hayırlısı olur cok sıkma canını ve bence bıraz erken gıbı hersey ıcın adetın gecerse normalbı test yap bence

merhaba kızlar beta hcg 5027 çıktı kaç haftalık hamileyim anlayamadım çunku gecen hafta carsamba 445 çıkmıştı doktor 10 gun sonra gel dedı merakıma engel olamadım bırdaha test yaptırdım :)))

Arkadaşlar çok heyecanlıyım cevap verirseniz sevinirim;
Dün yumurtlama günümden tam 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım, adet günüme ise daha 5 gün var. biraz önce sonuçları aldım, beta 18 çıktı. sonucu daha doktora gösteremedim. henüz bir doktorum da yok zaten. hamileyim diyebilir miyim? yoksa bu değer düşük mü sizce.

canım degerin hamişsin diyor hemdeee daha adetine 5 gün varken inşallah degerlerin yukselir 5gün sonra yine yap :)))

Arkadaşlar tecrübelerine göre birşey diycek kimse yokmu, adet tarihime daha 5 gün olduğuna göre bu değer yükselir değil mi?

Esracığım, sen bana böyle dedin ya, Allah ne muradın varsa versin canım. inşallah yükselir değerim.

inşallah canım herseyin hayırlısı ben adetimden 5 gün sonra yaptırdım 445 çıktı ve bu degerler 48 saatte ıkı katına cıkıyormuş ay bide ıdrar testi yap:)) ben yaptım kırmızıları gorunce çok sevindim hemde hatıraaa saklayacağım
Allahım ınşallah ıkımızde güzel bir hamilelik gecırırız rahat ol canımm

inşallah canım inşallah. biraz önce telefon edip hemşireye sordum kan verdiğim yerdeki. adet gününe daha 5 gün varmış bekleyip tekrar test yaptırman lazım hemen hamile havasına girme dedi. ama yumurtlayalı daha 10 gün olmuş, yine de umut vadedici durumdasın dedi. artık bekleyeceğiz Haktan hayırlısı canım.

evet canım herseyin hayırlısı haftaya salıya kadar adet olmazsan birdaha yap güzel haberlerini bekliyoruz inşallah dualarım senınle

evet canım herseyin hayırlısı haftaya salıya kadar adet olmazsan birdaha yap güzel haberlerini bekliyoruz inşallah dualarım senınle

Teşekkür ederim canım bu sabah bana destek verdiğin için ve güzel duaların için. haftaya gel dedi zaten hemşire yine kan vereceğim. inşallah mutlu haberler veririm. ben de hepimiz için dua edeceğim.

herkese merhaba.5kasımda hamile olduğumu öğrendim.ilk b hcg 6 kasımda 385 ikincisi bugün 836 çıktı.
2 katından fazla yani sizce bu kötü mü? dış gebelik olabilir mi?

kızlar merhaba bugün gebelik testi yaptırdım yazılanları okuyorum hep yüksek rakamlardan söz ediliyor benimki 53.92 çıktı pozitif dendi fakat neden değer düşük bilgisi olan var mı bir sorun mu var yoksa :18:

adetıme 6 gun var bugun beta hcg 0,37 cıktı .. bu sonuc kesınmıdır ? erkenmı yaptırdım ?

Hayır canım 5 'ten yukarısı hamile demek. Sorunsuz bir 9 ay geçirip sağlıcakla bebeğini kucağına almanı dilerim

slmlar kızlar, benimde adetime 8 gun kala 1.20 çıktı kan değerim dr rahım kalınlığı guzel dedi sadece.acaba bu değer yukselir mi ki

hamılemıymıssın canım yukselır 2 gunde bı 2 ye katlıyo degerler dıye bılıyorum

Merhaba,
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Gecen ay 3 Ekim de regl oldum. Bu ay hala olmadim. Normalde dongum 31-32 gun. Gectigimiz Persembe gunu hassas gebelik testi aldim cok silik bir cizgi gordum. Ayni gun gidip bhcg testi yaptirdim. 0.11 negatif cikti. Dun esim gidip tekrar yaptiralim dedi. Bu sefer 1.2 cikti. Ve hala regl olmadim. Sizce birsey olabilir mi?

CAnım sılik cızgıyı görenlerın %99 u hamıle cıkıyo :) erken yaptırmışsındır dıcem ama bayada gecmıs günün en ıyı kan testi sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…