Merhaba ben daha öncede hamilemiyim diye konu açmıştım yine açtım herşeyi baştan anlatayım size,şimdi 25 ekim öncesi göğüslerimde ve belimde şiddetli ağrılar olunca şüphelendim ve evde test yaptım 2. çizgi beyaz gölge gibi çıkınca ben kan testi yaptırayım dedim ve 25 ekimde beta hcg sonucum 61 çıktı.bu sonucu testi yaptırdığım yerdeki doktora gösterdim bana olumsuz şeyler söyledi.bekledim ve 31 ekimde 2. bir beta yaptırdım bu sefer sonucum 225 çıktı.sonra başladım kadın doğumcu aramaya en erken tarih verecek olan.Ankarada hrs hastanesine gittim ve doktor ulrasonla baktı evet bişeyler var dedi ama sonucun düşük dedi. bana tekrar kan ve progestreron tahlili verdi 2 kasım için. bunların sonucu ise beta hcg 282,progesteron ise 30 çıktı.4 kasımda tekrar kan yaptırdım bu sefer sonuç 431 çıktı.dün doktora gösterdim sonucun 500 veya 500 eçok yakın olması lazımdı dedi.
bu arada ben 13 ekimde son adetimi oldum yani daha günüm gelmedi. Ancak dünden beri göğüslerimdeki ağrı bitti diyebilirim ve kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hiçbir belirti yok bence.doktor çarşamba tekrar test yaptır dedi tabi kollarım delik deşik oldu.çarşamba sonucun 750-800 arası çıkmazsa kötü dedi.ya çok üzülüyorum herşey normal mi sizce...
Arkadaşlar çok heyecanlıyım cevap verirseniz sevinirim;
Dün yumurtlama günümden tam 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım, adet günüme ise daha 5 gün var. biraz önce sonuçları aldım, beta 18 çıktı. sonucu daha doktora gösteremedim. henüz bir doktorum da yok zaten. hamileyim diyebilir miyim? yoksa bu değer düşük mü sizce.
Arkadaşlar çok heyecanlıyım cevap verirseniz sevinirim;
Dün yumurtlama günümden tam 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım, adet günüme ise daha 5 gün var. biraz önce sonuçları aldım, beta 18 çıktı. sonucu daha doktora gösteremedim. henüz bir doktorum da yok zaten. hamileyim diyebilir miyim? yoksa bu değer düşük mü sizce.
canım degerin hamişsin diyor hemdeee daha adetine 5 gün varken inşallah degerlerin yukselir 5gün sonra yine yap :)))
Esracığım, sen bana böyle dedin ya, Allah ne muradın varsa versin canım. inşallah yükselir değerim.
inşallah canım herseyin hayırlısı ben adetimden 5 gün sonra yaptırdım 445 çıktı ve bu degerler 48 saatte ıkı katına cıkıyormuş ay bide ıdrar testi yap:)) ben yaptım kırmızıları gorunce çok sevindim hemde hatıraaa saklayacağım
Allahım ınşallah ıkımızde güzel bir hamilelik gecırırız rahat ol canımm
inşallah canım inşallah. biraz önce telefon edip hemşireye sordum kan verdiğim yerdeki. adet gününe daha 5 gün varmış bekleyip tekrar test yaptırman lazım hemen hamile havasına girme dedi. ama yumurtlayalı daha 10 gün olmuş, yine de umut vadedici durumdasın dedi. artık bekleyeceğiz Haktan hayırlısı canım.
evet canım herseyin hayırlısı haftaya salıya kadar adet olmazsan birdaha yap güzel haberlerini bekliyoruz inşallah dualarım senınle
Teşekkür ederim canım bu sabah bana destek verdiğin için ve güzel duaların için. haftaya gel dedi zaten hemşire yine kan vereceğim. inşallah mutlu haberler veririm. ben de hepimiz için dua edeceğim.
kızlar merhaba bugün gebelik testi yaptırdım yazılanları okuyorum hep yüksek rakamlardan söz ediliyor benimki 53.92 çıktı pozitif dendi fakat neden değer düşük bilgisi olan var mı bir sorun mu var yoksa:18:
slmlar kızlar, benimde adetime 8 gun kala 1.20 çıktı kan değerim dr rahım kalınlığı guzel dedi sadece.acaba bu değer yukselir mi ki
hamılemıymıssın canım yukselır 2 gunde bı 2 ye katlıyo degerler dıye bılıyorum
Merhaba,
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Gecen ay 3 Ekim de regl oldum. Bu ay hala olmadim. Normalde dongum 31-32 gun. Gectigimiz Persembe gunu hassas gebelik testi aldim cok silik bir cizgi gordum. Ayni gun gidip bhcg testi yaptirdim. 0.11 negatif cikti. Dun esim gidip tekrar yaptiralim dedi. Bu sefer 1.2 cikti. Ve hala regl olmadim. Sizce birsey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?