CAnım sılik cızgıyı görenlerın %99 u hamıle cıkıyo :) erken yaptırmışsındır dıcem ama bayada gecmıs günün en ıyı kan testi sanırım :)
Canim 2 gunde değerin bu kadar farkli çıkması normal mi? 4 gun sonra tekrar yaptiracagim.
canım telaş edilecek bir şey yok. herşey gayet iyi görünüyor.. esas değerin katlanmasaydı işte o zaman sorun olurdu. gönlünü ferah tut.. rabbim kucağına da almayı nasip etsinherkese merhaba.5kasımda hamile olduğumu öğrendim.ilk b hcg 6 kasımda 385 ikincisi bugün 836 çıktı.
2 katından fazla yanisizce bu kötü mü? dış gebelik olabilir mi?
adetin geçmeden yaptırdıysan değerin normal... ama adetin geçtikten sonra yaptırdıysan geç döllenme olabilir... önemli olan değerin ne olduğu değil.. iki günde bir ikiye katlanması..kızlar merhaba bugün gebelik testi yaptırdım yazılanları okuyorum hep yüksek rakamlardan söz ediliyor benimki 53.92 çıktı pozitif dendi fakat neden değer düşük bilgisi olan var mı bir sorun mu var yoksa:18:
çok erken yaptırmışsın canım testi.. benimde 7 günüm var adetime ben de beklemedeyim.. adet gününü bekle benceadetıme 6 gun var bugun beta hcg 0,37 cıktı .. bu sonuc kesınmıdır ? erkenmı yaptırdım ?
canım telaş edilecek bir şey yok. herşey gayet iyi görünüyor.. esas değerin katlanmasaydı işte o zaman sorun olurdu. gönlünü ferah tut.. rabbim kucağına da almayı nasip etsin
adetin geçmeden yaptırdıysan değerin normal... ama adetin geçtikten sonra yaptırdıysan geç döllenme olabilir... önemli olan değerin ne olduğu değil.. iki günde bir ikiye katlanması..
çok erken yaptırmışsın canım testi.. benimde 7 günüm var adetime ben de beklemedeyim.. adet gününü bekle bence
Arkadaşlar..
27 ekimde son adetimi oldum..(Diğeri 25 kasımda olacak) 4-5 gündür göğüslerim aşırı hassas ve ağrıyorlar, kasıklarımda da ağrım var ve akıntım oluyor..bugün doktora gittim..ultrasonda bir şey göremedim dedi..göğüslerime baktı..yarın sabah kan testi için gidicem..prolaktin hormonu fazla olabilir dedi. hormon testinde hamile olup olmadığım belli olur mu?
Merhaba benim sat 11 ekimdi 6kasimda beta hcg 65,4 cikti bugün yani 12 kasımda 1293 sizce nasıl? 4. Haftamda mıyım? Kese görünür mü doktora gitsem? Göğüslerimin bomba gibi olmasi ve hafif bel agrilarim disinda belirtim yok biraz da halsiz ve uykusuzum
Seninle sat aynı 11 ekim,ilk kontrolüm 5 kasımdı,,değerim 905 di,bugün kontrole gittim kese göründü,seni anlıyorum bende çok merak yapmıştım,gittiğinde çıkacagını düşünüyorum,hadi hayırlı haberlerini bekliyorumm,ayrıca belirtilerin normal,ilk başlarda başka bir belirti olmuyor zaten
canım bence erken gitmişsin doktora. hamilelik bu kadar erken belli olmaz. ki bebeğin kesesinin görülebilmesi için adetin en az bir 10 gün geçmesi gerekir..
bu arada hormon testleri adetin 2. veya 3. günü yapılır diye biliyorum ben.. bana ne zaman hormon testi yapacaklarını söyleseler 2. günü gel dediler...
prolaktin süt hormonu malesef benimde yüksek ama ilaçla düşürebiliyorlar bunu
bütün değerlerim normal çıktı hatta çok da güzel dedi doktor..Göğüs ve kasık ağrımı da bıraktığım d.k. hapına bağladı..yumurtam oluşuyormuş..ağrım ondanmış..11 gün var adetime..adetim geçmeden de heves yapmicam..geçerse ondan sonra test yapıcam..Kimyasal gebelik falan oluyormuş sanırım eğer öyle bir şey varsa daha çok yıkılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?