Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

herkese merhaba.5kasımda hamile olduğumu öğrendim.ilk b hcg 6 kasımda 385 ikincisi bugün 836 çıktı.
2 katından fazla yani sizce bu kötü mü? dış gebelik olabilir mi?
canım telaş edilecek bir şey yok. herşey gayet iyi görünüyor.. esas değerin katlanmasaydı işte o zaman sorun olurdu. gönlünü ferah tut.. rabbim kucağına da almayı nasip etsin

adetin geçmeden yaptırdıysan değerin normal... ama adetin geçtikten sonra yaptırdıysan geç döllenme olabilir... önemli olan değerin ne olduğu değil.. iki günde bir ikiye katlanması..

adetıme 6 gun var bugun beta hcg 0,37 cıktı .. bu sonuc kesınmıdır ? erkenmı yaptırdım ?
çok erken yaptırmışsın canım testi.. benimde 7 günüm var adetime ben de beklemedeyim.. adet gününü bekle bence

Arkadaşlar..

27 ekimde son adetimi oldum..(Diğeri 25 kasımda olacak) 4-5 gündür göğüslerim aşırı hassas ve ağrıyorlar, kasıklarımda da ağrım var ve akıntım oluyor..bugün doktora gittim..ultrasonda bir şey göremedim dedi..göğüslerime baktı..yarın sabah kan testi için gidicem..prolaktin hormonu fazla olabilir dedi. hormon testinde hamile olup olmadığım belli olur mu?

kızlar adetinizi 4-5 gün kala yaptırdığınız kan testinde çıkyor dedi oktor ben daha dün yaptırdım adetimede 3 gün vardı ve dğerim 0 çıktı inşallah sizler hamilesinizdir gönlünüzü ferah tutun..

canım bence erken gitmişsin doktora. hamilelik bu kadar erken belli olmaz. ki bebeğin kesesinin görülebilmesi için adetin en az bir 10 gün geçmesi gerekir..
bu arada hormon testleri adetin 2. veya 3. günü yapılır diye biliyorum ben.. bana ne zaman hormon testi yapacaklarını söyleseler 2. günü gel dediler...
prolaktin süt hormonu malesef benimde yüksek ama ilaçla düşürebiliyorlar bunu

Arkadaşlar son adetten 3 yada 4 gün önce beta değerim 905 çıktı,niye bu kadar yüksek acaba bugün tekrar kontrole gidecem umarım bir sıkıntı olmaz arkadaşlar,dualarınızı bekliyorummm

Merhaba benim sat 11 ekimdi 6kasimda beta hcg 65,4 cikti bugün yani 12 kasımda 1293 sizce nasıl? 4. Haftamda mıyım? Kese görünür mü doktora gitsem? Göğüslerimin bomba gibi olmasi ve hafif bel agrilarim disinda belirtim yok biraz da halsiz ve uykusuzum

Seninle sat aynı 11 ekim,ilk kontrolüm 5 kasımdı,,değerim 905 di,bugün kontrole gittim kese göründü,seni anlıyorum bende çok merak yapmıştım,gittiğinde çıkacagını düşünüyorum,hadi hayırlı haberlerini bekliyorumm,ayrıca belirtilerin normal,ilk başlarda başka bir belirti olmuyor zaten

Hayırlı olsun çok sevindim ne mutlu sana:) darısı benim başıma. Senin değerin ne kadar yüksekmiş 5inde. 28 gün mü adet döngün. Ben çok düzensiz adet oluyorum bat hesabı yapamıyorum umarım değerlerim normaldir.

bütün değerlerim normal çıktı hatta çok da güzel dedi doktor..Göğüs ve kasık ağrımı da bıraktığım d.k. hapına bağladı..yumurtam oluşuyormuş..ağrım ondanmış..11 gün var adetime..adetim geçmeden de heves yapmicam..geçerse ondan sonra test yapıcam..Kimyasal gebelik falan oluyormuş sanırım eğer öyle bir şey varsa daha çok yıkılırım

senin adına sevindim.. göğüslerde şişme, ağrı ve kasık ağrısı bende de var.. adetime 5 gün var daha ve ben beklemedeyim.. salı günü test yapacağım bakalım. tabi o zaman kadar kırmızı kartı yemezsem.. her an adet olacakmışım gibi hissediyorum.. hatta dayanamadım evde test vardı yaptım ve negatif çıktı.. biliyordum aslında negatif çıkacağını ama dayanamadım işte.. hamile kaldığım aydaki bütün belirtilerim yine var o yüzden acaba hamile miyim diye geçiyor aklımdan... bakalım bekleyip göreceğiz. salı kan testi var mı yok mu belli eder.. rabbim hepimizin kucaklarını doldurur inşallah

kızlar benim adetim 13 kasımdı dün yaptırdım 0.112 çımış sizce tekrarlamam gerekirmi çok sancılanıyorum kasıklarım ve belim öldürüyor beni ne yapacagımı bilmiyorum

benımde bat 10 kasımdı bhcg degerım 11 kasımda 340 cıkmıstı kızlar 2,5 haftalık 2gunde bır ıkıye katlamasımı gerekıo ben pek anlamadım bu pazartesı dktora gıdıcem acaba kese görünürmu

arkadaşlar bende bir şey soracağım benim sat ım 19 ekimdi 13 kasımda kan tahlilim 30 du 15 i bugun gene baktırdım 77 çıktı ben ne zaman doktora gitmeliyim ve sizin değerlerinize göre benimki çok az geldi kafam karıştı

kızlar beta hcg değerim 3 gün önce 574 tü 3 gün sonra 1450. doktor 2 kat artması gerek diyor sağlıklı gebelik için ama benimki 1.8 kat artıyor. sıkıntımı var bunu yaşayan varmı? lütfen yardım edin.

Kızlar merhaba,
Benim sat 13ekimdeydi.
3 gün geciktiği için de bugün gebelik testi yaptım 2. çizgi biraz silik şekilde çıktı.
Hemen kan tahlili yaptırdım. Değerim 283,5..
Ama doktorum 2 gün sonra tekrar yapalım bu değer düşük dedi((
Ama burada sizlerde okuduğuma göre 1-2 haftalık hamileyim gibi geldi.
Sizce nedir durumum?
Tecrübelerinize güveniyorum(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…