Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

adetin 3 gün gecikince değerinin 283 olması bence az bi değer değil.. geç döllenme de olmuş olabilir. 2 gün sonra testini tekrarla eminim 600lerde birşey çıkacaktır.. eğer değerin az olsaydı 3 gün gecikince 30-40 gibi bişey çıkardı.. ben kimyasal gebelik geçirirken bhcg 3 gün gecikmede 28 çıkmıştı. ona rağmen doktorun biri hamilelik var demişti. ama kendi doktorum sağlıklı gebelik değil 2 gün sonra testini tekrarla dedi. 3 gün sonunda 35 olmuştu değerim ve de adet gördüm 3 gün sonra.. ama bir ay sonraki gebeliğimde adetim 5 gün gecikince 903 çıkmıştı. o da normal yani. 2 gün öncesi 450 yapar.. çok da fark yok seninkiyle.. yani içini ferah tut.. inşallah hayırlı haberlerini alırız..

İnşallah:)))
Şimdi pztesi başka bir doktora götürücem bu sonucu ve yine kan testi yaptırcam..
İnşallah dediğin gibi çıkar:)

Doktora gidip dedim ki, benim testimde çift çizgi çıktı dedim. Adetim de 3 gün gecikmişti dedim..
"Ultrasonla bi bakalım ama henüz çok net gözükmez o zaman" dedi..
Sonra baktı "evet çok net değil dediğim gibi ama kalın bir çizgi var, çok yüksek oranda gebesin" dedi..
"Ama yine de kan tahliline bakalım, çünkü en kötü ihtimalle adetinden kaynaklı bir çizgi de olabilir" dedi..
Ama kan tahlilimde bana göre gayet yüksek olan bir değeri neden düşük olarak gördü anlamadım..
off ben pztsiye kadar nasıl beklicem((((

benim sat 18 ekimdi...bende 15 kasım da kan tahlili yaptırdım 114.9 çıktı ..bi dr a danış ben bile paniğim düşük mü çıktı diye yarın bir daha yaptırıcam önemli olan 2 günde 1 yaptırmak ve bi önceki değeri 2 ye katlaması lazım diye biliyorum...hakkımızda hayrlısı olsun...

Merhaba arkadaşlar..benim adet tarihim 24-25 kasım..2 haftadır kasık ağrım var adet olacakmışım gibi..akıntım var ki adet zamanı bile pek olmazdı..ve karnımın alt kısmında şişkinlik var eğilemiyorum bile hamilelik belirtisi olabilir mi? idrar testinde bir hafta önceden çıkar mı?

yapma yaa benimki çok düşük kalmış seninkine göre senle aramda 1 gün var sadece evet 2 ye katladı ama az yerleşme kanamasıda yaşadım o yüzden aklıma kötü bir şey gelmemişti ama sen böyle söyleyince biraz korktum

merhaba arkadaşlar, benim de bir sorum var, ben adetimin ecikmesinden yaklaşık 9 gün sonra idrar ve kan testi yaptırdım, ikisi de pozitif ancak hcg 206 çıktı. Doktor çok düşük olduğunu dış ya da sağlıksz gebelik olabileceğini söyledi. Folik asit verip iki güne gelmemi söyledi ama araya tatil girdiği için şimdi haftaiçini bekliyorum. Ve tabii kafayı yemiş bir halde sizce bu değer nasıl?

Sana korkma dicem ama bnmde içimde yersiz bir korku var daha once basima gelenlerden dolayi...dr a gitmek icin erken diyorum ama gidicem mecburen...erken diye goremicek her dr gibi en kotu ihtimalleri siralicak...öyle de canım sikilacak böyle beklersemde sikilicak...sen bi kez daha tekrarlayip dr a danis...bizedr haber ver...bende yazarim buraya...bugun kahverengi lekelenmem oldu ayrica bacaklarimin agrisindan yuruyemiyorum...en azindan ne yapmam gerektigini ogrenirim ilac milac verir belki...folik asite basladin mi sen...hyrlisi olsun hakkimizda

Ayrıca korkma ben bu ay cok erkn yumurtladim.. sanirim erkn dollenme oldu cunku adetime 3 gun varken idrarda cikti sasirdim...bnm degerim ondan sana gore bikac gunluk yuksek cikmistir...kizimda 1 hafta adet gecikmeli yinede idrarda cikmamisti düşün. .bu sefer cok erken cikti...ilk hamileligimde bnmde degerlerim dusuktu ve erken gitmiştim canimada okumustu dr dis gebelik diye haftalarca surundurdu beni hastanelerde..az daha karnimdan aliodu...baska dr a gittim kizim simdi 10 yasinda :)

Değeriniz kaçtı hatırlayabiliyor musunuz? Aynı şeyi şuan ben de yaşıyptum belki bana moral olut biraz

Arkadaşlar panik yapmayın ilk gebeliğimde adetim 5 gün geçmişti değerim 1000 küsürlerdeydi 2.sinde yine 5 gün geçti değerim 103 dü geç döllenmeden olabilir demişti dr

Yorum yapabilcek kimse yok mu

Hiiic takma canim kafana...dun bi yerde okudum o kadar az ilerlemiski degerleri tam bir dis gebelik öyküsü görünüyor. ..dr lar hep ayni seyi soyluyor ve hmn dis gebelik diyor...o kizcagizada ayni seyi demisler ve kiz su an 10 haftalik saglikli bir gebe...ayrica bnm ilk hamileligimde basima geldi...gec dollenme olmus...adetim 1 hafta gecmesine ragmen dusuktu ve dr beni 2 gunde 1 kan testine cagirdi...az daha ameliyat ediyordu baska dr a göründm...kizim su an 10 yasinda. ..Allah'in izniyle hicbisi olmaz...gec dollenme olmustur...dusuk degil degerin...9 gun gecikmeli 10 cikar 20 cikar tamam...ama 206 yani...hic kafana takma...ben bu ay erkn yumurtladim ve erkn dollenme oldu biliyorum...adetime 3 gun kala idrar testi pozitif verdi kan degeri 115 cikti...ilk gebeligimde 1 haftq gecti bu degeri gormedik...bilmem anlatabildim mi...dr lar sabit kafa illa adetin 14.gunu yumurtlama oluomus gibi erken ya da gec dollenme olacagi ihtimalini soylemeden dis gebelik diyip korkutuyorlar. ..hic bi kadin hep 14.gun yumurtlamaz...ben kendimi taniyan yumurtladigim i hisseden biri olarak gecen ay 19. Gun yumurtladim...hamile kalsaydim bu ayki gibi adete 3 gun kala cikmazdi...senin gibi olurdu...bu ay 12. Gun yumurtladim ve erkn cikti sonucum...bence seninde bundan kaynaklaniyo. ..hic uzulup kafana takip stress yapma...haberlerini bekliyoruz cnm...

çook teşekkrler uzun uzun yazmışsınz, biraz da olsa içim rahatladı.

Allah bagislasin kizini amannn ben artik korkmuyorum herkezin bunyesine gore deger degisiyormus onemli olan iki gunde iki kat artmasiymis ben yerlesme kanamasini yasadim o yuzden rahatladim belkide carsambaya randevu aldim bakalim ne diyecek senin randevun ne zaman buarada folik asite basladim bile coktan uzun suredir kullaniyorum ben doktora gidince yaz bana merak ederim bende yazarim buarada ben 1inde yumurtladim 12 sinde idrarda cikti cok erken belli etti kendini bnde anlamadim

Amin canim cumlemizin evladini...dogru...onemli olan 2 kat artmasi...bizden cok dusuk olup su an 12. Haftasinda olanlar var...o yuzden degere takilmayalim...bende planli gebelik oldugu icin gecen ay dr kontrolunden gecip folik asite basladim..1 ay gecmedende gebe kaldim zaten...bende carsamba gunune aldim randevu...3 te...yazarim tabii..hyrlisi olsun hakkimizda..erken biliyorum ama bacak agrim cok dr a gitmk yerinde olcak agri kesici falan verir belki...ustune görme olmasin seninki...

yerlesme kanamasını adetıne kac gun kala yasadınnn ya benım 10 gun war adetıme ama pek bişe hıssetmıyorum aceba bu aralar yerleşme olablırmı bnde bıde test yapsam cıkarmı sence ıdrarda

canım sne ne zaman belırtıler oldu bacak kasık agrısı felan benım 10 gun var adete ama pek bıse yok gibi nezle oldum ondan cok halsızım sanırım bska bse yok gibii

canım takıp edemedım gercekden 12 gun önce bellı oluyormuymuşşşş benmde 10 gün kaldı adetme hmen yaptrym bellı oluorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…