Ben adeta 3 gun kala idrarla ogrendim adet guunumde geldi kanamam 10 gun varken mumkun degil testte bisi cikmaz bende bile adet gecmeden cikasi mucize yumurtlamadan 11 gun sonra idrarimda ciktiyerlesme kanamasını adetıne kac gun kala yasadınnn ya benım 10 gun war adetıme ama pek bişe hıssetmıyorum aceba bu aralar yerleşme olablırmı bnde bıde test yapsam cıkarmı sence ıdrarda
Amin canim cumlemizin evladini...dogru...onemli olan 2 kat artmasi...bizden cok dusuk olup su an 12. Haftasinda olanlar var...o yuzden degere takilmayalim...bende planli gebelik oldugu icin gecen ay dr kontrolunden gecip folik asite basladim..1 ay gecmedende gebe kaldim zaten...bende carsamba gunune aldim randevu...3 te...yazarim tabii..hyrlisi olsun hakkimizda..erken biliyorum ama bacak agrim cok dr a gitmk yerinde olcak agri kesici falan verir belki...ustune görme olmasin seninki...
Yerlesme kanamasinin adete yakin yada adet gunu oldugunu biliyorum...bu yuzden ustune gormeyle karisiyor...adetine 10 gun varken yerlesme olmaz anca dollenme asamasindadir ve belli olmaz...1 hafta daha beklemen gerek...oda anca kanda cikar...en sagliklisi adet gecikmeni bekle...hyrlisi olsun...yerlesme kanamasını adetıne kac gun kala yasadınnn ya benım 10 gun war adetıme ama pek bişe hıssetmıyorum aceba bu aralar yerleşme olablırmı bnde bıde test yapsam cıkarmı sence ıdrarda
Bnm 10 gun kala basladi...adet olck gibi ama ara ara olan kasik sancilari...aksam siddetleniyordu...sabah olmuodu ogln geliodu ole yani...halsizlikte fecii. .canım sne ne zaman belırtıler oldu bacak kasık agrısı felan benım 10 gun var adete ama pek bıse yok gibi nezle oldum ondan cok halsızım sanırım bska bse yok gibii
Ya sen yerlesme kanamasi derken kahverengi bir leke mi gordun onu mu diosun...bugun afedersin kiloduma geldi kahverengi leke cok korktum...bumu yerlesme...bugundu bnmde muhtemel adet gunum..?Aman hic takilma.bosver artik degere iyi dusunelim iyi olsun buarada benimkide saat ikide randevum yok ya benimki direk yerlesme kanamasi cunku kahverengi lekelendim okadar ustune baska gelmedi o yuzden bu kadar net soyluyprum yani insallah oyledir bakalim carsambaya az kaldi bakalim nasil gececek iki gun
Ben adeta 3 gun kala idrarla ogrendim adet guunumde geldi kanamam 10 gun varken mumkun degil testte bisi cikmaz bende bile adet gecmeden cikasi mucize yumurtlamadan 11 gun sonra idrarimda cikti
Yerlesme kanamasinin adete yakin yada adet gunu oldugunu biliyorum...bu yuzden ustune gormeyle karisiyor...adetine 10 gun varken yerlesme olmaz anca dollenme asamasindadir ve belli olmaz...1 hafta daha beklemen gerek...oda anca kanda cikar...en sagliklisi adet gecikmeni bekle...hyrlisi olsun...
Bnm 10 gun kala basladi...adet olck gibi ama ara ara olan kasik sancilari...aksam siddetleniyordu...sabah olmuodu ogln geliodu ole yani...halsizlikte fecii. .
Ya sen yerlesme kanamasi derken kahverengi bir leke mi gordun onu mu diosun...bugun afedersin kiloduma geldi kahverengi leke cok korktum...bumu yerlesme...bugundu bnmde muhtemel adet gunum..?
Malesef oyle oluyor cildirasin gelir ama kafandan at yoksa sure daha uzun gelir kendine ugrascak bisiler bul
Ben ilk doktora gittiğimde 6 haftalık olması lazımdı 5+3 çıkmıştı ve bhgc değerim 3224 lü bişiydi tam hatırlamıyorum.. Düşük mü sizce ya ?
düşük felan getirme aklına herhangi bi lekelenme yok değil mi
ben 30 günde bir görüyorum adet...16 sında olmam gerekirdi normal şartlarda..hatta o günlerde de geldi ama bnm ki kan gibi değil bildiğin kahverengi bi leke açık kahverengi böle koyu değil...yerleşme dediği buysa bnmde 16 sında gördüm bide dün gördüm...anlamadım bende...Ewt o iste yerlesme kanamasi bende cok korkmustum ama komsumda ayni seyi yasamis onla konustum banada o soyledi yerlesme kanamasiyla ustune gorme arasinda cok fark var seninde devaminda bisi gelmediyseki bazilarinda uc gun bile surermis o yerlesmedir ama anlamadigim senin son adetin 18 ekim di bugun adet zamanin degilki seninki yerine gec gecti galiba cunku ben o kanamayi goreli nerdeyse bugun 3 gun olduki benim adet tarihim 19 ekimdi sen kac gunde bir oluyordun
arkadaşlar, ben de ara ara yazıyorum belirtilerimi 6 gün kaldı adetime var..kasıklarımda ağrı var bütün gün süren adet olacakmışım gibi..bide karnımın alt tarafı şiş gibi..eğilemiyorum sıkışıyor gibi hissediyorum..akıntım hala devam ediyor normalde akıntısı olan biri değilim..sizce bunlar hamilelik belirtileri mi? sata göre 3+1 günlük hamileyim tabi hamileysemkan testi yaptırsam yarın çıkar mı? Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım ediin..
ben 30 günde bir görüyorum adet...16 sında olmam gerekirdi normal şartlarda..hatta o günlerde de geldi ama bnm ki kan gibi değil bildiğin kahverengi bi leke açık kahverengi böle koyu değil...yerleşme dediği buysa bnmde 16 sında gördüm bide dün gördüm...anlamadım bende...
Evet benimde 14 unde geldi sadece okadar benimde koyu kahverengiydi bakalim carsamba gunu doktor ne diyecek bugun kan vercektim ama vazgectim direk gidicem doktora sen naptin kan verecektin
Evet benimde 14 unde geldi sadece okadar benimde koyu kahverengiydi bakalim carsamba gunu doktor ne diyecek bugun kan vercektim ama vazgectim direk gidicem doktora sen naptin kan verecektin
inşallah canım dualarımız seninle...kızlar ben de yarın doktora gidicem..adetime 6 gün var ama kasık ağrılarım çok şiddetli ve karnımın altı çok şiş çok rahatsız ediyor nedenini merak ediyorum..belki erken ama eğer hamile değilsem büyük ihtimal üşüttümidrar yolları enfeksiyonu olabilir (gerçi yanma falan yok ) dua edin bebişim benimle olsun..:18:
Merhabalar ben catlatma ignesinden 13 gün sonra beta hcg baktirdim 28.95 cikti 3 gün sonrasindada 150 ciktı doktor ilk degerimin dusuk oldugunu dis gebelik olabilecegini soyledibundan onceki ilk gebeligimdede bu sekilde ilk deger düsük cikip daha sonra artip aniden tekrar düsmeye baslamisti ve düsük yapmistim ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum degeri bu sekilde olup saglikli hamileligi olanlar varmı acaba ????
valla canım ben farkettim ben hareket ettikçe yürüdükçe geliyor benden bu kahverengi leke...sabah kızı dershaneye götürdüm geldim yine gördüm...yarın dr a sorucam bakalım...bişi varsada söler artıkbugün sağlık ocağına gittim...gebe olduğumu söledim hemen kilomu tansiyonumu ölçüp 2 tüp kan aldılar...onlarda takip ediceklermiş...yarın öğlen sonuçları alıp dr a geçicem ona göstericem...orda da idrar tahlili yapılcakmış...yapmam gerekenleri söledi beslenmemi anlattı vs vs. ama bu lekeyi görmediğim için sormadım canım sıkıldı valla...hyrlısı inş güzel haberler alırım...
Alle alle neden geliyor acaba benimde zol kasigimda surekli agri var ben daha gitmedim saglik ocagina doktora goruneyim oyle kayit actircam yarin doktor cikisi tekrar yazisiriz unutma haber vermeyi insallah guzel haberler aliriz Allahim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?