Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canini sıkma bence yolunda ve cok iyi...ilk muayene tarihini belirle ve gerekli testlerin icin randevu al hayirlisi olsun...aramızda 2 gun var ve bnmkinden yuksek gibi yarin alcam sonucumu yazarım

canım dr dan geldim...kan testi sonucu çıkmadan alttan bakmak istemedi görünmez diye ama ben kanamamı söyleyince kan sonucunu beklemeden muayene etti ve kese göründü çok şükür...kanamayı normal bulmadı...gözlemleyemedim ama dikkat et dedi yerleşmede olabilir büyüdüğü içinde olabilir dedi...olursa hemen gel dedi...haftaya kalp atışı için çağırdı..senden ne haber...

Ay değerin ne kadar yüksekmiş acaba çoğul gebelik mi? Merak ettim doktor gördü mü?

Merhaba kızlar bende pazartesi yaptırdım 41,79 du bugün tekrar yaptırdık 91,01 çıktı sizce nasıl

Senin adina pek sevindim hadi bakalim insallah kalp atislarinida duyarsin...benden yana cok iyi haberler yok bendede ustten gorunmeyince alttan bakti sol tarafimda kanamam varmis yat dinlen dedi tekrar kan verdim 1129 cikti cuma tekrar cagirdi bakicak belki gorunur dedi anlamadim bende cok minik gorundu ama emin olamadi :'(

inşallah canım...bana da kan ver dedi üstten görünmeyince 1500 değerlerde olması lazım dedi alttan görünmesi için dedi...ben kanamam oluyor deyince alttan baktı gördü...yoksa bakmıcaktı...ben yinede kan verdim sonuçlar 1-2 saate çıkarsa yazarım...snn cuma günü hyrlısıyla kesin görünücek eminim...1129 bugün...cuma günü 2260 civarı olması gerek..rahat ol...stress yapma

Insallah dedigin gibi olur umarim sol tarafimdaki kanamam baslamaz insalllahhhhh yatip dinleniyorum cumaya kadar sen kan nerde verdin ozelmi devlet mi neden bu saatte cikicak anlayamadim

Insallah dedigin gibi olur umarim sol tarafimdaki kanamam baslamaz insalllahhhhh yatip dinleniyorum cumaya kadar sen kan nerde verdin ozelmi devlet mi neden bu saatte cikicak anlayamadim

inşallah canım...Allah yar ve yardımcın olsun...devletti canım...normalde yarın dediler ama ben netten bakacağımı söleyince saatini sölediler...meraktan sadece...şimdi baktım 1888,6 çıkmış bebeğim

kızlarr yardımınıza ihtiyacım var..10-12 gündür kasıklarımda ağrı var adet olacakmışım gibi..son 3 gündür de sancı giriyor..dün akşam acile gittim idrar yollarımı mı üşüttüm die..hiçbirşey çıkmadı..beta hcg değerime baktılar 2,65 çıktı yani gebelik yok..Bugün de kadın doğum doktorum alttan muayene yaptı ama bir sıkıntın yok dedi..ve pelvik ultrasonla bakıldı yine birşey çıkmadı..adetime 3 gün var..ama bu akşam kahverengi lekelenme gibi akıntıyla karısık kan geldi..ama kesildi sonra..hamile olsaydım bugünkü alttan muayenede ve pelvik ultrasonda görünür müydü? acaba şimdi mi yerleşiyor bebiş karnıma da görmediler..ama betam niye 2,65 çıktı o zaman..sizce gebelik var mıdır?:26:

inşallah canım...Allah yar ve yardımcın olsun...devletti canım...normalde yarın dediler ama ben netten bakacağımı söleyince saatini sölediler...meraktan sadece...şimdi baktım 1888,6 çıkmış bebeğim

Aminnn insallah nerde varsa... sonucun cok guzel cikmis simdi sen ne zaman gidiceksin bir daha aramizda 1 gun var senin kesen gorundu benim daha nokta kadar birsey belli degil ne kadar ilginc yaaa muhakkak yaz bana kalp atislarini duyunca merak ederim hatta butun gelismeleri yaz

canım muayenede gözükmesi mümkün değil benim değerim 1888 lerde ve zar zor göründü...yerleşmeye gelince evet belki yerleşiyor olabilir ve yerleşmeden de kanda değer çıkmaz...sabırlı olup stress yapmamanı tavsiye ederim...umarım bebeğin seninledir...

ben haftaya cuma planladım...kontrol süresi 10 gün dedi bende tekrar randevu almamak için 9. gün geleyim dedim o da 7 günden önce gelme de9. gün olur dedi :) bebeğim aramızda 1 gün var ama sen buna takılma yani bnm değerime durumuma bakma çünkü ben bu ay erken yumurtladım ve dolayısı ile erken döllenme olabilir...ben hesaplarıma göre 1000 leri bulamam diodum baya hızlı artmış...inşallah sorun yoktur... 15 kasım 114,9 20 kasım 1888,6 ne diyorsun:26:

Dogru soyluyorsun selinays ben galiba dusebilir diye korkuyorum kanamam baslayacak diye aklim cikiyor o yuzden ama degerin masallah super artmis ayyy cok merak ediyorum bakalim birde kalp atislarini duyda ben ozaman inanacam hamile olduguma simdi inanamiyorum bir turlu bakalim yarin icin dua et bana iyi haberler alayim

Ay değerin ne kadar yüksekmiş acaba çoğul gebelik mi? Merak ettim doktor gördü mü?

Ben dün doktora gittim aslında beklicektim biraz daha ama kızım su çiçeği geçiriyo o yüzden korktum. Dün gittim kese gözüktü :26::26: şimdilik bi problem yok çoğul gebelik değil, ay sonu kalp atışları için gidicem Allah sabır ve sağlık versin herkese beklemek sinir bozucu

tüm dualarım seninle canım..stress yapma kendine...bnmde ağrım çok bende atışları duymadan inanamıcam galiba... güzel haberlerini bekliyorum canım

bende dün gittim kese göründü...bana atışlar için 1 hafta sonra gel dedi...snn sat ne zmn aramızda 2gün var sanırsam bnm 18 ekim

benim sat 16 ekimdi evet aramızda 2 gün var. Dr bana ters giden bişey olmadığı sürece 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için ama ben ay sonu gitmek istiyorum zaten sabırsızlıktan ölücem çok zor bişim işimiz çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…