Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Valla bana 1 hafta sonra gel dedigine gore snnkide duyulabilir...sabirsizsan git ne olcak...heyecanını anlayisla karsilasinlar nolmus yani...anne olmak kolay mi :))
selinays hamilelik belirtileri var mı sende, bende şu ana kadar hiç biri olmadı, bu yüzden de stres yapıyorum

Anladım canım. ..ewet bende yoğun biçimde var...ben test öncesi anladım zaten belirtilerden :))

Göğüs ağrısı...mide kazinmasi..koku hassasiyeti...kasık ve bacak ağrısı vs gibi belirtiler var...kasık ağrım hafifledi biraz..arada hafif bulantim oluo ins bu kdr la kalır. ..yarın 6. Haftaya giris yapcam hyrlısı bklm...ilk hamileligimde 6. Hafta kusmalarim başlamıştı...ins olmaz..hic cekilmio...

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum var ben Kasım'ın 1 inde adet gördüm ve 8 gün sürdü normalde29 günde bir adet oluyorum ve adetim biterbitmez eşimle ilişkiye girdik ve devam eden yumurtlama dönemlerinde de ilişkiye girdik yani bugünilk ilişkimden sonraki 12. Gün biyordum henüz erken ama bugün dayanamadım kan testi yaptım sonuç maalesef <1.20 çıktı. Sizce erken mi yaptım. Birde hamile olmam bu şartlarda şuna imkansızmı Birde hafif belağrısı ara ara bir sağ bir sol kasığımda ağrı hissediyorum ama psikolojikmi bilmiyorum. ;(( bebek istiyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar.benim değerim...31,20 sizce bu ne demek...böyle başlayıp daha sonra yükselen var mı acaba lütfen yardım...

canım lütfen kasma kendini sevinebilirsin dr lar kesin bişey söylemezler keseyi görene kadar daha çok yeni hem yeni olduğu için silik çizgi çıktı yarın öbürgün gizgi belirgenleşicek inş o zaman değerin yükselmiş olduğu da belli olur...

inşallah canım ya doktorum daha çok küçük biraz daha bekleyip testi yeniden yaptır dedi...bakalım beklicez...dualarınla canım benim...hepimizin duasıyla allahım izniyle bebişlerimiz birer birer gelicek.....

arkadaşlar.benim değerim...31,20 sizce bu ne demek...böyle başlayıp daha sonra yükselen var mı acaba lütfen yardım...
Hyrli olsun adetin gecmis miydi acaba

Erken bence...adetine kac gun var...

Hyrli olsun adetin gecmis miydi acaba

Erken bence...adetine kac gun var...

10 gün var.. Kan testinde hemen çıkabiliyor yazıyordu bende dayanamadım yaptım ;( beklemek çok zormuşşşş yine de içimi rahatlatın sağolsun bir ihtimal daha var o zaman )

mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım. size sormam gereken şeyler var. beim ilk hamileliğimde düşük yaşamıştım şimdi tekrar hamileyim ve 19 kasımdaki değerim 20 çıktı. 21 kasımda ise 22 çıktı. doktor yine düşer dedi. ama kanama yok sancı yok. nasıl anlıyorlar düşeceğini ve düşükleri engellemek için iğne ne zaman vuruluyor. bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

canım normal bir gebelik olduğunda ilk çıkan değerin 2. gün 2 katına çıkmasını bekliyorlar...snnkide hiç yükselmemiş yani ilk gün 20 çıkmış gebelik var bu değere göre...ama 2 gün sonra yaptırdığının en az 40 ve üzeri olması gerekirdi dolayısı ile bebeğin tutunamamış ve düşer demişler...snnkini engelleyemezler cnm..zaten tutunamamış...yakında başlar kanaman ama başlamazsada tekrar git dr a...böyle dediler diyede kendini yorma ne olur ne olmaz...çok düşük değerlerle hamileliği dvm edenleri gördük...çok mu erken gittin adetin geçti mi hiç bilgi vermemişsin...sen stress yapma ve biraz daha bekle...adet olmazsan bir daha görün derim ben..adet görürsende üzülme...Allah sağlıklı bir evlat vericektir sana...moralini bozma...
adetim 2 gü geçmişti ama adetlerim pek düzenli olmadığı için emin de değilim......napıcam bilmiyorum yaaa ikiye katlar mı acaba bu sonuç....yarın tekrar kan testi yaptırıcam...
inşallah katlanır canım...haber ver

10 gün var.. Kan testinde hemen çıkabiliyor yazıyordu bende dayanamadım yaptım ;( beklemek çok zormuşşşş yine de içimi rahatlatın sağolsun bir ihtimal daha var o zaman )

yok canım 10 gün kala çıkmaz...en kötü ihtimalle adet günü yaptırmanı tavsiye ederim...bekleyeceğini bilsem geçmesini bekle dicem en sağlıklısı bu çünkü ..evet ihtimal var..Allah gönlüne göre versin...

canım normal bir gebelik olduğunda ilk çıkan değerin 2. gün 2 katına çıkmasını bekliyorlar...snnkide hiç yükselmemiş yani ilk gün 20 çıkmış gebelik var bu değere göre...ama 2 gün sonra yaptırdığının en az 40 ve üzeri olması gerekirdi dolayısı ile bebeğin tutunamamış ve düşer demişler...snnkini engelleyemezler cnm..zaten tutunamamış...yakında başlar kanaman ama başlamazsada tekrar git dr a...böyle dediler diyede kendini yorma ne olur ne olmaz...çok düşük değerlerle hamileliği dvm edenleri gördük...çok mu erken gittin adetin geçti mi hiç bilgi vermemişsin...sen stress yapma ve biraz daha bekle...adet olmazsan bir daha görün derim ben..adet görürsende üzülme...Allah sağlıklı bir evlat vericektir sana...moralini bozma

evet adet tarihim geçti. sat 20 ekimdi. idrar testinde 15 kasımdan beri pozitif çıktığı için gittim doktora.. ama hala kanama ve kasık ağrısı yok pazartesi gel dedi hayırlısı artık...

Amin canım sağol. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah inşallah olurda gelip buraya sizlerle de paylaşırım )

Son düzenleme:

canım bayaa olmuş msşın ama...ben şu anda senin durumunda sayılırım......senin sonucun ne olmuştu....lütfen bana yardımcı olurmusun...benim de biraz düzensiz adetim ama 2 gün geciktiğini umuyordum test yaparken 31,50 çıktı sonucum....yarın tekrar yaptırıcam....inşallah düzenli aratar....

banada yardım edin ya iki kere idrar testi yaptım evde pozitif çıktı
17 ekim son adetim beta hcg kn tahlil sonucum 3775,8 hamile miyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…