Evet cnm hamilesin tebriklerrr:)))
beta hcg değerim 211,1 çıktı. doktor ya erken gebelik yada dış gebelik var dedi. ulturasondada görünmedi. ama ben en son 27 eylülde adet gördüm. çok korkuyorum.
pazartesi progesteron b istedi. buda kan testi gibi bişey mi arkadaşlar.
bide 211,1 çıkması kesin hamile olduğum anlamına geliyor değil mi
Evet cnm hamilesin tebriklerrr:)))
Ya birde neden bu kadar fazla benimki acaba?
3775,8
Bunyeden bunyeye degisir cnm yukseklige pek takilma onemli olan degerin 2 gunde bir 2 ye katlamasi bir daha kan testi yaptirdin mi hic
arkadaşlar ilk beta sonucum 13 çıktı 3 gun sonra 78,31 çııktı sizce nasıll ???:18::18::18::18::18::18::18:
kızlar ben 15 gndr rengli olmadım hasta olmadığım ilk günü test yaptım negatif çıktı daha sonra 1 hafta geçince kan testi yaptırdım beta-hcg 73.1 çıktı sonuç pozitif ama daha çok yeni dediler. 1 hafta sonra ultrasona girdim hiç bişey gözükmedi ve ben hyla rengli olmadım bu normal mi yani ultrasonda bişey gözükmemesi kötü bişey çıkarsa çok üzülücem:2:
73ten bir hafta sonr gozukmez zaten canimbir hafta daha bekle oyle git. Karindan gorursun insallah. Benim degerim 77idi 12 gn sonra kesemizi gorduk. Sende bir hfta sonra gorursun insallahh
içimi ferahlattın canım ya çok teşekkür ederim:) internetten araştıma yapıp duruyodum bir sürü olumsuz şeyler okuyunca canm çok sıkılmıştı :2:
Sikma hic canini. Biraz daha beklemen lazim sadece :) insallah saglikla alirsin kucagina canim.hayrli olsun[/QUOT
o bekleme süresi insanı mahvediyo zaten ama sabırla bekliyorum inşallah güzel haber alırım :) çok teşekkür ederim amin cnm inşallah :)
arkadaşlar ilk beta sonucum 13 çıktı 3 gun sonra 78,31 çııktı sizce nasıll ???:18::18::18::18::18::18::18:
canım adet geciktikten sonraki sonuçların mı bunlar....bende aynı durumda sayılırım o yüzden sordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?