Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canlar ya adetim 26 Kasım'da kasıklarımda agri var sık idrara çıkıyorum sizce kan tahlili yaptırmak istiyorum 4 gun var dayanamıyorum sizce yaptirmalimiyim beklemek zor geliyo napim

merhaba arkadaşlar ben 17 ekimde adet oldum 5 gün sürdü bitti aradan 3 gün geçti tekrar kanamam başladı kanama 15 gün geçtikten sonra kanama geçmeyince korktum ve doktora gittim kist var dedi tahlil istedi tahliller normal çıktı hcg sonucum 559,81 çıktı ultosonda gözükmez dedi pazartesi gel bakalım dedi dün evdede kendin idrar testim yaptım 2 çizgi çıktı ama ikincisi pek net değil ve halen kahverengi şekilde kanamam oluyo sizce ben hamilemiyim yoksa düşükmü olur korkuyorum

beta hcg değerim 211,1 çıktı. doktor ya erken gebelik yada dış gebelik var dedi. ulturasondada görünmedi. ama ben en son 27 eylülde adet gördüm. çok korkuyorum.
pazartesi progesteron b istedi. buda kan testi gibi bişey mi arkadaşlar.
bide 211,1 çıkması kesin hamile olduğum anlamına geliyor değil mi

Canım normalde değerin hamile olduğunu gösteriyor. Bende progesteron testi yaptırdım 11,45 çıktı doktorum 10un üzeri normal ama genede jel verdi onu kullanıyorum. Sen canını hiç sıkma canım benim Allahın izni ile meleklerimize kavuşacağız:) Testi aç karnına yaptırıyorsun kan ile bakıyorlar. Ayrıca kese için daha çok erken

arkadaşlar lütfen bana cvp verin ilk beta degerim 13 çıktı 3 gun sonra 78.31 çıktı sizce iyimi ??:18::18::18:

Bunyeden bunyeye degisir cnm yukseklige pek takilma onemli olan degerin 2 gunde bir 2 ye katlamasi bir daha kan testi yaptirdin mi hic

evde test yaptım iki kere pozitif çıktı emin olmak için ben önce muayeneye gittim ultrasonla baktı göremedi sonra kan testi istedi pazartesiye kalacakmış dayanamadım özele gittim dün gece kan testi yaptırdım sonucu daha doktora göstermedim hemşire falanda bir şey demeyince çatladım meraktan çalışıyorum şuan işten çıkınca muayeneye gitmek istiyorum bakalım daha hiç birşey bilmiyorum çokkk acemiyim yani

arkadaşlar ilk beta sonucum 13 çıktı 3 gun sonra 78,31 çııktı sizce nasıll ???:18::18::18::18::18::18::18:

arkadaşlar ilk beta sonucum 13 çıktı 3 gun sonra 78,31 çııktı sizce nasıll ???:18::18::18::18::18::18::18:

Başka bi yerde daha yazmışsın orda da cevap vermiştim başkalarıda vermiş cevap, bhcg artışında sıkıntı yok bence hamilesin, hayıtlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

kızlar ben 15 gndr rengli olmadım hasta olmadığım ilk günü test yaptım negatif çıktı daha sonra 1 hafta geçince kan testi yaptırdım beta-hcg 73.1 çıktı sonuç pozitif ama daha çok yeni dediler. 1 hafta sonra ultrasona girdim hiç bişey gözükmedi ve ben hyla rengli olmadım bu normal mi yani ultrasonda bişey gözükmemesi kötü bişey çıkarsa çok üzülücem :2:

73ten bir hafta sonr gozukmez zaten canimbir hafta daha bekle oyle git. Karindan gorursun insallah. Benim degerim 77idi 12 gn sonra kesemizi gorduk. Sende bir hfta sonra gorursun insallahh

73ten bir hafta sonr gozukmez zaten canimbir hafta daha bekle oyle git. Karindan gorursun insallah. Benim degerim 77idi 12 gn sonra kesemizi gorduk. Sende bir hfta sonra gorursun insallahh

içimi ferahlattın canım ya çok teşekkür ederim:) internetten araştıma yapıp duruyodum bir sürü olumsuz şeyler okuyunca canm çok sıkılmıştı :2:

içimi ferahlattın canım ya çok teşekkür ederim:) internetten araştıma yapıp duruyodum bir sürü olumsuz şeyler okuyunca canm çok sıkılmıştı :2:

Sikma hic canini. Biraz daha beklemen lazim sadece :) insallah saglikla alirsin kucagina canim.hayrli olsun

canım adet geciktikten sonraki sonuçların mı bunlar....bende aynı durumda sayılırım o yüzden sordum...

Kan değerlerinin adet gecikmesiyle ilgisi yok canım misal erken döllenme olmuşsa adet gecikmeden bile önce değer yüksek olur ama geç döllenme olmuşsa adet geciktikten sonra bile değer düşük olabilir.Kendimden örnek verecek olursam yumurtlama günümüzün ve adet olmamız gereken günün aynı olduğu bir arkadaşımla kan testi yaptıktık benim değerim 78 onunki 280 çıktı bende geç döllenme olmuş onda erken yani. Bu yüzden değerlere çok takılmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…