Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım benim adetim düzensiz ama 2 gün geciktiğini düşünüyorum...yani perşembe günü test sonucum 31,50 çıktı....az sonra tekrar ken vericem bakalım...çok korkuyorum....tekrar aynı şeyleri yaşamaktan...

canım benim adetim düzensiz ama 2 gün geciktiğini düşünüyorum...yani perşembe günü test sonucum 31,50 çıktı....az sonra tekrar ken vericem bakalım...çok korkuyorum....tekrar aynı şeyleri yaşamaktan...:18:

düzensiz adetini filan birkenara koy sonucun çok iyi,pozitif yani.henüz çok yeni bir gebelik ve azsonra alacağın yeni kan değerinin sonucu 60 ve yukarısı olursa hiçbir sorun yok demektir. ALLAH kimsenin kollarını boş bırakmasın iyi düşün iyi şeyler gelsin başına

amiiinnnn canım ya içimi rahatlattın geldiğimde ilk işim sizinle paylaşmak olucak....

Kızlar gecen hafta yanı adetıme bır hafta kala hcg tahlılı yaptırdım870.1 çıktı doktor yüksek dedı ultrasonda baktı keske görünmedi haftaya gel dedı 1 hafta sonra ufak kese görüldü fakat doktor sonucumun yüksek olduğunu soyledı fakat ben adetıme 1 hafta kala ısrardan baktım oda şantiyesinde cıft cızgıydı ıkız olabılırmı yaa meraktan patlamak üzereyım

Kızlar nasılsınız ben çok meraklıyım ve tedirginim bu cumartesi ilk muayenem var beta testimin sonuçlarıda
18.11.2013 = 41.79
20.11.2013 = 91.01
24.11.2013 = 538,27

sizce nasıl iyimi

Kızlar nasılsınız ben çok meraklıyım ve tedirginim bu cumartesi ilk muayenem var beta testimin sonuçlarıda
18.11.2013 = 41.79
20.11.2013 = 91.01
24.11.2013 = 538,27

sizce nasıl iyimi

Hemde süper maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tebrikler

mrb hanımlar
adet olmama 3 gün vardı bugün cok feci grip oldum ilaç almaya karar veremedim kan verdim hcg sonucum 11,2 çıktı. sonuç ne şimdi??

kızlar bişi sormak istiyorum... benim adetlerim hep düzenliydi... bir tek geçen ay 8 gün geciktim... bebek için bir uğraşımız yok ama bu ay bugün 13. günüm, adetim gecikti. 2 gün önce şu hassas olan testlerden yaptım bişi çıkmadı. normalde hamile olsam çıkması lazımdı ama acaba geç mi yumurtladım diyorum. çünkü adet olmayı beklediğim gün birlikte olduk... o gün de korunmadık nasılsa adet olucam diye. o gün yumurtladıysam salı günü 15. günüm olacak. yani eğer o gün yumurtladıysam salı günü adet olmam lazım. eğer olmazsam sanırım o zamana test yapsam bir sonuç alırım di mi? kafam karışık... erken belirti olarak sarı akıntıdan bahsediyolar o da oluyo bende? bi de bel ağrısı değil de daha çok böbreğim ağrıyo gibi oluyo...

mrb hanımlar
adet olmama 3 gün vardı bugün cok feci grip oldum ilaç almaya karar veremedim kan verdim hcg sonucum 11,2 çıktı. sonuç ne şimdi??

Merhaba, geçmiş olsun sanırım 5 ten sonrası pozitif bat geçmediği için düşük çıkmış giderek yükselicek inşallah

mrb hanımlar

cnm hamilesin inss bence iki gune yine tekrarla inss o zaman degeri katlanirsa hersey yolunda demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…