Kan değerlerinin adet gecikmesiyle ilgisi yok canım misal erken döllenme olmuşsa adet gecikmeden bile önce değer yüksek olur ama geç döllenme olmuşsa adet geciktikten sonra bile değer düşük olabilir.Kendimden örnek verecek olursam yumurtlama günümüzün ve adet olmamız gereken günün aynı olduğu bir arkadaşımla kan testi yaptıktık benim değerim 78 onunki 280 çıktı bende geç döllenme olmuş onda erken yani. Bu yüzden değerlere çok takılmamak gerek
Kan değerlerinin adet gecikmesiyle ilgisi yok canım misal erken döllenme olmuşsa adet gecikmeden bile önce değer yüksek olur ama geç döllenme olmuşsa adet geciktikten sonra bile değer düşük olabilir.Kendimden örnek verecek olursam yumurtlama günümüzün ve adet olmamız gereken günün aynı olduğu bir arkadaşımla kan testi yaptıktık benim değerim 78 onunki 280 çıktı bende geç döllenme olmuş onda erken yani. Bu yüzden değerlere çok takılmamak gerek
canım benim adetim düzensiz ama 2 gün geciktiğini düşünüyorum...yani perşembe günü test sonucum 31,50 çıktı....az sonra tekrar ken vericem bakalım...çok korkuyorum....tekrar aynı şeyleri yaşamaktan...
düzensiz adetini filan birkenara koy sonucun çok iyi,pozitif yani.henüz çok yeni bir gebelik ve azsonra alacağın yeni kan değerinin sonucu 60 ve yukarısı olursa hiçbir sorun yok demektir. ALLAH kimsenin kollarını boş bırakmasın iyi düşün iyi şeyler gelsin başına
canım adet geciktikten sonraki sonuçların mı bunlar....bende aynı durumda sayılırım o yüzden sordum...
evet cnm adetim 10gun geçti
yükselişin çok güzel canım...bakalım sonumuz nolcak..herşeyin hayırlısı....rabbim elimizi boşa çıkarmasın...durumundan beni de haberdea edermisin....
amin inşallah bakalım pazartesi tekrar gidicem doktora :)
canım benim sonucum da 86 olmuş dün fakat az önce hafif bir lekelenme gördüm çok korkuyorum....
Kızlar nasılsınız ben çok meraklıyım ve tedirginim bu cumartesi ilk muayenem var beta testimin sonuçlarıda
18.11.2013 = 41.79
20.11.2013 = 91.01
24.11.2013 = 538,27
sizce nasıl iyimi
Hemde süper maşallahAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tebrikler
mrb hanımlar
adet olmama 3 gün vardı bugün cok feci grip oldum ilaç almaya karar veremedim kan verdim hcg sonucum 11,2 çıktı. sonuç ne şimdi??
mrb hanımlar
adet olmama 3 gün vardı bugün cok feci grip oldum ilaç almaya karar veremedim kan verdim hcg sonucum 11,2 çıktı. sonuç ne şimdi??
yerleşme kanaması dıye bırsey duydum belki öle olmuş olabılır ama sen genede genede bı doktora gıt
yerleşme kanaması dıye bırsey duydum belki öle olmuş olabılır ama sen genede genede bı doktora gıt
canım doktorumla görüştüm ama beklicez dedi....yani yerleşme kanaması beta-hcg kanda tespit edildikten sonra da olabilir mı acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?