Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

evet cnm bnm beta hcg tespit edildikten 3 gün sonra oldu...

ayyy içimi rahatlattın biraz canım benim....nasıl bir kanamaydı canım....doktorun mu söyledi yerleşme kanaması olduğunu...ağrın oldu mu çok...benim sabah çok kötü karı ağrım oldu ama geçti kısa sürede...çok korkuttu beni tamam dedim adetim geliyor...ayy ne çok soru sormuşum sana ....kusura bakma...:18:

mrb hanımlar
adet olmama 3 gün vardı bugün cok feci grip oldum ilaç almaya karar veremedim kan verdim hcg sonucum 11,2 çıktı. sonuç ne şimdi??
hamilelik görünüyor bence bu ara ilaç kullanmasan iyi edersin...hyrlı olsun...umarım herşey yolunda gider...

canım adetinden 13 gün geçtiyse çıkması gerek...ayrıca adet olacağın gün yumurtlaman söz konusu olmaz...bir iki gün önce desen bi ihtimal dicem ama...böyle olanları duyduk...geçen ay adetin de gecikme yaşanmış..bu da yumurtlamayla ilgili bir durumdan kaynaklanmıştır...geçen ay geç yumurtladın ki adetin gecikti diye düşünüyorum..bence aksine bu ay daha erken yumurtlamış olabilirsin...yani durum biraz karışık geldi bana...testlerde çıkması gerekir diye düşünüyorum ama çok meraktaysan bir kan testi yaptır derim...15, gün sonuç düşükte olsa çıkar...hakkında hyrlısı olsun...

estağfurullah canım sorcan tabii...aynen bende çok korktum ve inanılmaz kasık ağrım vardı..kesin adet olucam ben dedim...hatta ağrıdan yürüyemiyordum bile o derece...gitti bebek diye baya canım sıkılıyordu...kanama kahverengiydi...3 gün azar azar geldi...senn dediğin gibi ağrı gelip gidiodu...dr a gittim...kanamamdan bahsettim...normal olmadığını söyleyip muayene etti...ama içerde başka kanama göremeyince...adetimin günleri ya da bir kaç gün sonrası bebek büyüdüğü için daha çok yere ihtiyaç duyduğundan yerleştiği bölgelerden kanama yapabileceğini söledi...yani bebek büyüdüğü için olabilirmiş...sorun yok dedi...bnm erken döllenme olduğu için adetime 3 gün kala sonuç almıştım ben...ve o kanama adet olacağım gün ve 3 gün sonrasına kdr dvm etti...şimdi ağrımda azaldı kanamada dr un kanama görmüyorum dediği günden beri de gelmedi..çok şükür...

aynen anlattıklarını yaşıyorum şu an....çooookkk ama çooookkkk sağol yaaa...benimkisi geç döllenme sanırım...değerlerim henüz 86 larda çünkü ...zaten düşük olsaydı kanamanın devamı gelirdi sanırım çünkü daha önce düşük yaptım...önce hafif leke gördüm daha sonra 10 dakika içinde yoğun bir kanama....inşallah senin dediğin gibidir hayırlısıyla...bebişlerimizi alırız kucağımıza...

hyrlısıyla canım inşallah...adetin kaç gün geçti ki 86 düşük diyorsun

5-6 gün...gecikti canım tam sayısını bilmiyorum düzensizdi çünki biraz..

hıı anladım canm evet geç döllenme olabilir...bnmkide erken di...hissediyorum ve biliyorum ondan eminim 3 gün kala idrarda çıktı...sonrada kanda çıktı..hyrlısı olsun cnm...sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah..sonrada sağlıklı bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah...

amiinnnn canımm inşallahhh ...allahın iznıyle hayırlı bir şekilde......

Naber kız karışık kirpik bu topikte de karşılaştık
Ya benim de batımdan bir gün önce bikaç damla, ertesi gün yine bikaç damla ve dün bikaç damla olmak üzere kahverengi kanamam oldu. Çok korktum. Bugün doktora gittm. Ultrasonla baktı çok yeni gebelik olduğu için gözükmedi tabii. Progestan iğne ve kapsul verdi. İğneyi oldum. Çok korktum ya. Bugün henüz bişey yok gibi.

kızlar bugün progesteron b testinde 22.1 çıktı çarşamba beta hcg 221 çıkmıştı. betayı yarın yine yaptırcam. preogesterona göre hamilemiyim acaba.progesteronda belli olur mu?

ben cvp verim bari....allahın izniyle innnnnnşşşşaaaaalllllah bebişlerimizi sağlıklı alıcaz kucağımıza ondan sonra da onların o pamuk poposunu ısırıp neden bizi bu kadar korkuttun diye kızıcaz....

Korkma canım...bnmde ole oldu..dr baktı. .yerlesme dedi...bi dahada olmadı. ..bnce snnde ole..bnmde 3 gun surdu...Allahın izniyle baska sorunlarla karsilasmadan 9 ayi tamamlayıp bebeislerimizi alcaz kucagimiza..

Insallah cnm inşallah :))

cnm hamilesin inss bence iki gune yine tekrarla inss o zaman degeri katlanirsa hersey yolunda demektir
gerçekten çok heyecanlıyım yarın yine kan vericem ama sanki adet olacak gibi karnı ağrıyor yoksa öyle mi hissediyorum bilemedim :S yarın yine yazıcam :)

merhabalar ben aşılama ile hamile kaldim beta hcg degerlerim;

13 Kasım 28.95
18 kasım. 150
21 kasım. 329
25 kasim. 915

Progesteron. 130

sizce degerlerim nasil doktorum degerlerimin biraz düsük arttıgını söyledi ve dıs gebelik riski olabilir dedi. Lütfen yardımcı olurmusunuz böyle bir degerle dıs gebelik geciren varmı ??????

Senin progesteron iyi bnm progesteron 11,45 çıktı doktorum umutsuz konuşmadı. değerler biraz yavaş yükselmiş ama sıkma canını sonradan daha hızlıda artabiliyormuş

mrb hanımlar
adet olmama 3 gün vardı bugün cok feci grip oldum ilaç almaya karar veremedim kan verdim hcg sonucum 11,2 çıktı. sonuç ne şimdi??

bugün tekrar hcg testi yaptırdım sonuç <1.00 yani hamile falan değilmişim biyokimyasal dedi doktor yani bu ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…