Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar selam bende aranıza yeni katıldım rabbim nasip etti çoook şükür bişey sorucam transfer gününü de sayarsak 9. gün değerim 165 çıktı sizce çogul gebelik mi bide kaç haftalık olduğu nasıl hesaplanıyo son adet tarihim 29.10.2013 yardım ederseniz sevinirim

kızlar adetime 2 gün kala beta 104,92 çıktı doktor hamilesin dedi ama sağlık ocagı oldugu için detaylı bilği vermedi degerim nasıl ve kaç haftalıktır

merhaba kızlar ben bişi sormak ıstıorum ben bu ay klomen kullandım yumurtalıkların bıraz tembel demıstı doktor sonra klomen ılacını verıp gun asırı ılıskıye gıreceksın demıstı. sonra adetımın 21. gunude progesteron testı yaptı 6,7 cıktı yumurtlamıssın gıbı gozukuo dedı. ayrıca gecen ay kıst yokken bu ay sag yumurtalıgımda kıst olusmustu. sımdı kıst varken hamıle kalma ıhtımalım varmı bırde bu deger cokmu dusuk hamılelık ıcın. buarada benım adet dongum asla zamanında olmaz 35-40 gun oynadıgı olabılıyor. bilgisi olan varsa paylaşırsa cok sevınırımmm.

İki günde bir yüzde altmış artış var bence normal gebelik çıkacak birkaç gün beklersen kese bakılır zaten

23.gün emin olmak için erken canım.
Erken yumurtlama olduğu için 5 gün kala öğrenenlerde var ama emin olmak için yine adetini beklemen gerekecek:)

kızlar merhaba ben hamile olduğumu kasım 11 de öğrendim değerim 73.8 çıkmıştı kan testinde daha sonra 18nde felan ultrasona girdim doktor hiç bişey görmedi tabi bunları adetmn baya geçmesinden dolayı yaptrdım sonra beklemeye karar verdim daha yeni olduğunu düşündüm dün sabah feci bi bel ağrısıyla uyandım daha sonra kanamm başladı doktora gittim kese görünüyo ama bebek görünmüyo denildi alttan muyane istediler ama ben sakıncalı gödüğüm için istemedim kanamam fazla olmadı yani adettedki gibi 5 10 damla felan gelmiştr doktor bana ya düşük yapıyosun yada bebek yerleşmeye çalışıyo ondan oldu dedi düşük önleyeci ilaç verdi çok tedirginim bu sorunu yaşayan oldumu aranızda :2::2:

İki günde bir yüzde altmış artış var bence normal gebelik çıkacak birkaç gün beklersen kese bakılır zaten

Evet 2 haftalik stresli bekleyişten sonra allahıma şükürler olsun değerim dün 2.188 olmustu ve ultrasonda kese göründü inşallah 2 hafta sonra kalp atışları için çagırdı doktor. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Hayırlı akşamlar arkadaslar benim adetimden on gün gecti kan tahlilinde degerler 2196,4 çıktı sizce ikiz olabilir mı çünkü deger cok yüksek

merhaba arkadaşlar ben forumu uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum size bir şey danışmak istiyorum..
ben genelde ayın 24-25 adet oluyorum fakat bu ay ayın 15 inde 2-3 günlük ve çok az lekelenme oldu.. hala onun dışında adet görmedim hamilelikten şüpheleneip ayın 26sında test yaptırdım hcg 12,6 çıktı. Doktor gebe değilsin olsa az da olsa yükselme olurdu dedi çok üzüldüm burada da 5 ve üzeri hamiledir diyen arkadaşlar var kafam karıştı ama boşuna ümitlenmekte istemiyorum
sizce ne yapmalıyım cvplar için şimdiden teşekkür ederim

merhaba kızlar; bugun kan testi yaptırdm Hcg 516 cıktı.yalnız benm adetlerm 2 ayda bi oluyorm düzenli olmadıgı için ne kadarlık oldugunu bilmiyorum.doktorda cok yeni deyp belli bişey söylemedi. doktor ultrasonda da göremedi, 2 gün sonra tekrar kan tahlili yapacak.dış gebelik olabilme ihtimali var dedi lütfen dua edin öyle bişey olmasın.cok bekledm gebe kalmak için. sizin ki ne zman göründü ultrasonda?bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap verebilir mi?

25.11.2013 tarihinde adetime 3 gün kala bhcg testi yaptırdım 11,2 çıktı iki gün sonra tekrar bakalım dedi doktor. iki gün sonra yine kan verdim sonu. 1.00 cıktı. hamile değilsin dedi. bugün 02.12.2013 yani tam 5 gün geçti adetim acaba. kafamda halen bir soru işareti var. acaba mı ki diyorum ama son kan verdiğimde 1.00 cıktı kesin yok mudur..... bilgisi olan lütfen yazsın....

meraba herkese :) yeni uye oldum ve size bir sorum var..
25ekim de adet olmuştum ve 10kasımda doktora kontrole gittiğimde yumurtamın daha çatlamadığını ama heran çatlayabiliceğini söylemişti ve 20 kasımda kanamam oldu ama yerleşme kanaması mı bilmiyorum 4 gün sürdü ve ilk iki gün baya yoğundu. Daha sonra kasık ağrılarımdan süphelendim ve bir kaç gün önce 30kasım ve 1 ekimde idrar testi yaptım ve yarım saat sonra silik çizgi çıktı. dünde bhcg me baktrdm 3.8 çıktı ama labdan arayanlar 2.5altında olan sonuçlara negatif diyoruz bu sonuca tam bişi diyemiyorum dedi. sizin bir fikriniz var mı ?

Kızlar adetime 1 hafta var ama ben gebelik belirtlern i yaşıyorum ve ben dün ve on önceki gün hem kan hemde idrar testi yaptım idrar testinde pozitif çıktı dün öğleden sonra kan tahlili yaptırdın 1,26 çıktı doktor kadın doğuma gidin ultrasondan baksın dedi kızlar ben şimdi hamilemiyim deilmiyim ve büyük bir gayal kırklığı .........

1.26 olan değerin idrar testinde çıkma olasılığı olmamalı.
Adete 1 hafta kalada aslında her türlü test için erken bir zaman:)
Eğer gebelik varsa bile doktora gitmek için çok erken.
Bir hafta bekleyip tekrar kan testi yaptırman en mantıklısı olur. Beta HcG değerin yükselmişse 5.haftanda doktora rahat rahat gidebilirsin:)

1.26 olan değerin idrar testinde çıkma olasılığı olmamalı.
Adete 1 hafta kalada aslında her türlü test için erken bir zaman:)
Eğer gebelik varsa bile doktora gitmek için çok erken.
Bir hafta bekleyip tekrar kan testi yaptırman en mantıklısı olur. Beta HcG değerin yükselmişse 5.haftanda doktora rahat rahat gidebilirsin:).

Tesekkür ederim ama kafam karışık yinede mesajıma cevap verdiğin için teşekkür ederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…