1.26 olan değerin idrar testinde çıkma olasılığı olmamalı.
Adete 1 hafta kalada aslında her türlü test için erken bir zaman:)
Eğer gebelik varsa bile doktora gitmek için çok erken.
Bir hafta bekleyip tekrar kan testi yaptırman en mantıklısı olur. Beta HcG değerin yükselmişse 5.haftanda doktora rahat rahat gidebilirsin:).
Tesekkür ederim ama kafam karışık yinede mesajıma cevap verdiğin için teşekkür ederim canımm
selam arkadaşlar ..sizlere bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sewinirim ..dün kan testi yaptırdım sonuç 4,41 çıktı dr suan için negatif, geç döllenme olabilir dedi ve adetim 3 gün geçikti kafam çok karışık war mı böyle bişey yaşayannnnn değerler yükselirmi, acabaaa ?? kafamda deli sorularrr :) :) :)
Adetinin kaçıncı günü yumurtladığını biliyor musun canım? Yada düzenli mi normalde hep adetlerin?
Bence çok düşük bir değer değil, olma ihtimali var sanki 3 gün sonra tekrar yaptırırdım ben olsam..
canım bu ay yumurtlama gününü hesapladım 7 kasımda adet oldum 18 kasım yumurtlama günüydü 1 aralıkdada adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. adet belirtilerim var ama gelen giden yok yoğun saydam akıntım var sadece .....
Canım verdiğin tarihlere göre 25 günde bir adet görüyor hesaplamışsın kendini. Normalde döngün 25 gün sürüyorsa sorun yok ama eksik hesapladıysan bu kanda çıkan sonuç 3-4 gün öncesinin değeri yani gebelik için normal bir değer bile olabilir bence:)
Normalde kaç günde bir adet görüyorsun?
canım aynen 25 günde bir adet görüyorum..yani bu 25in içinde 5 gün adetli günümde var fazla bilgim yok bana yardımcı olursan sewinirim..sence umutlanmalıyımmmm ??
Adet olduğun ilk günü 1.gün saydığında 25.gün tekrar adet görüyorsan hep 25 günde bir adet görüyorsun demek:)
4 küsür normalde gebe değilsin demek ama 0 yada 1,2 lerdede değil Beta HcG. Eğer o ay geç yumurtladıysan döllenmede gecikmiş olabilir ve kanında yeni yeni yükselmeye başlamış olabilir. Benim tavsiyem 2-3 gün fazla stres yapmadan bekle ve tekrar kanda baktır. Sonucuna göre anlarız zaten:)
merhaba benim adetim 2 gün gecikti (normalde gecikmez) bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 5.3 dr hamile değilsin dedi ama adet olacak gibide değilim.. sizce hamilemiyim
merhaba arkadaşlar ben forumu uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum size bir şey danışmak istiyorum..
ben genelde ayın 24-25 adet oluyorum fakat bu ay ayın 15 inde 2-3 günlük ve çok az lekelenme oldu.. hala onun dışında adet görmedim hamilelikten şüpheleneip ayın 26sında test yaptırdım hcg 12,6 çıktı. Doktor gebe değilsin olsa az da olsa yükselme olurdu dedi çok üzüldüm burada da 5 ve üzeri hamiledir diyen arkadaşlar var kafam karıştı ama boşuna ümitlenmekte istemiyorum
sizce ne yapmalıyım cvplar için şimdiden teşekkür ederim
kızlar adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım deger 0.100 cıktı...dün ader olmam gerekiyordu olmadım bugun de bekliyorum olacam mı diye ...normalde 23 gunde bi düzenli adet olurum...adet gunumden bi gün once ııdrar testi yaptım negatifti ..ne yapam ben simdi
merhaba arkadaşlar ben forumu uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum size bir şey danışmak istiyorum..
ben genelde ayın 24-25 adet oluyorum fakat bu ay ayın 15 inde 2-3 günlük ve çok az lekelenme oldu.. hala onun dışında adet görmedim hamilelikten şüpheleneip ayın 26sında test yaptırdım hcg 12,6 çıktı. Doktor gebe değilsin olsa az da olsa yükselme olurdu dedi çok üzüldüm burada da 5 ve üzeri hamiledir diyen arkadaşlar var kafam karıştı ama boşuna ümitlenmekte istemiyorum
sizce ne yapmalıyım cvplar için şimdiden teşekkür ederim
merhaba benim adetim 2 gün gecikti (normalde gecikmez) bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 5.3 dr hamile değilsin dedi ama adet olacak gibide değilim.. sizce hamilemiyim
merhaba arkadaşlar. ilk beta değerim 61 di. üc gun sonra 423 oldu. bir hafta sonra 2118 oldu.. ama sonrakı yedi günde bir yapılan tahlıllerım sırayla 2529-4125-5307 olarak ilerledi.. doktorum iki günde bir ıkıye katlamalıydı diyor. yedi günde %60 bile artış olmamış. kesede normalinden küçük görünüyor dedi. beta sağlıklı yükselmez ise bebek tutunamaz dedi. doktoruma göre 8 hafta 3 günlük bana göre 6 hafta 5 günlük hamileyim..kese boyutum 14 mm di gecen haftakı kontrolde. bu şekilde betası yavaş ilerleyip ama sağlıklı doğum yapan arkadaşımız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?