Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba,
ben araniza yeni katildim Femara kullanarak 22 kasimda ovitalle igne vuruldum ve bugun bhcg 2.18 cikti normalde pko oldugum icin adetim cok duzensiz son adet tarihim 9 kasimdi. bu deger artabilir mi doktorum pazartesiye kadar bekle dedi ama biraz umutsuzum acikcasi sizin fikirlerinizide merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim

Ne demek:)
Şimdi idrarda yapılan erken gebelik testleri bile en az 10 olan Beta HcG değerini algılayabiliyor olmalı yani 5 ten düşük birşeyi algılayamaz ondan eminim. Prediktör bozuk olabilir. Kan testi yaptığın yer güvenilir değilse bir yerde daha yaptırabilirsin ama tüm doktorların adet tarihiniz geçtikten sonra test yapın diye önermelerinin birçok nedeni var. Bir gebelik başlangıcı olmuş olsa bile henüz bunun kimyasal mı sağlıklı gebelik mi olduğunu henüz bilemeyeceksin.
Adet tarihinden bir hafta sonra genelde ultrasonda kese görünebiliyor o yüzden doktor içinde erken dedim canım malesef:)
5 gün kadar beklesen için rahat olur:) çok az sabır bence..

selam arkadaşlar ..sizlere bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sewinirim ..dün kan testi yaptırdım sonuç 4,41 çıktı dr suan için negatif, geç döllenme olabilir dedi ve adetim 3 gün geçikti kafam çok karışık war mı böyle bişey yaşayannnnn değerler yükselirmi, acabaaa ?? kafamda deli sorularrr :) :) :)

Adetinin kaçıncı günü yumurtladığını biliyor musun canım? Yada düzenli mi normalde hep adetlerin?
Bence çok düşük bir değer değil, olma ihtimali var sanki 3 gün sonra tekrar yaptırırdım ben olsam..

canım bu ay yumurtlama gününü hesapladım 7 kasımda adet oldum 18 kasım yumurtlama günüydü 1 aralıkdada adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. adet belirtilerim var ama gelen giden yok yoğun saydam akıntım var sadece .....

Canım verdiğin tarihlere göre 25 günde bir adet görüyor hesaplamışsın kendini. Normalde döngün 25 gün sürüyorsa sorun yok ama eksik hesapladıysan bu kanda çıkan sonuç 3-4 gün öncesinin değeri yani gebelik için normal bir değer bile olabilir bence:)
Normalde kaç günde bir adet görüyorsun?

canım aynen 25 günde bir adet görüyorum..yani bu 25in içinde 5 gün adetli günümde var fazla bilgim yok bana yardımcı olursan sewinirim..sence umutlanmalıyımmmm ??

canım aynen 25 günde bir adet görüyorum..yani bu 25in içinde 5 gün adetli günümde var fazla bilgim yok bana yardımcı olursan sewinirim..sence umutlanmalıyımmmm ??

Adet olduğun ilk günü 1.gün saydığında 25.gün tekrar adet görüyorsan hep 25 günde bir adet görüyorsun demek:)
4 küsür normalde gebe değilsin demek ama 0 yada 1,2 lerdede değil Beta HcG. Eğer o ay geç yumurtladıysan döllenmede gecikmiş olabilir ve kanında yeni yeni yükselmeye başlamış olabilir. Benim tavsiyem 2-3 gün fazla stres yapmadan bekle ve tekrar kanda baktır. Sonucuna göre anlarız zaten:)

aynen canım 25 günde bir görüyorum doğruuu:) çok teşekkür ederim 2 gün sonra tekrar yaptırıcam testi adet olmazsam..yazarım sonucu tekrardan çok teşekkürler..rabbim nasip eder herkese inşallah..

kızlar bende 28 gunde bır adet oluyorum adetıme ıkıgun kala yumurta catlayınca olan akıntıdan geldı dıkkate almadım acıkcası adetım geldı zaten ımkansız dedım adetımın bugun 7 gecıkmesının 2 gun once bthcg yaptırdım 0.100 cıktı negatıf yanı adette olmadım adet belırtımde yok eylulunun 31 bebgmın kalbı durdugu ıcın kurtaj oldum ekımde kurtajın 29 cu gununde adette oldum hatta adet bıttıkten bıhafta sonra felan doktora gıttım kontorale bı sorun yok rahım toparlanmıs hıc bı sorun yok dedı ama bu ay adet olmadım kafam cok karısık

Son düzenleme:
merhaba benim adetim 2 gün gecikti (normalde gecikmez) bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 5.3 dr hamile değilsin dedi ama adet olacak gibide değilim.. sizce hamilemiyim

merhaba benim adetim 2 gün gecikti (normalde gecikmez) bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 5.3 dr hamile değilsin dedi ama adet olacak gibide değilim.. sizce hamilemiyim

Bence olabilirsin yine geç döllenme olmuş olabilir:)
2-3 gün sonra olmazsan tekrarla testi..

kızlar adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım deger 0.100 cıktı...dün ader olmam gerekiyordu olmadım bugun de bekliyorum olacam mı diye ...normalde 23 gunde bi düzenli adet olurum...adet gunumden bi gün once ııdrar testi yaptım negatifti ..ne yapam ben simdi

bana da cevap verir misinizz:44:

böyle durumlarda doktor 10 gün bekle adet olmazsan gel der...10 gün sonra doktora gidin adet olmazsanız..ilaç verecektir.

yani 5 in üzerinde çıkması hamilelik demek diye biliyorum..daha önce tahlil yaptırdın mı ki yükselme olmamış diyor doktorun.

bence de bekle bakalım.çünkü 5 in üzerinde çıkmış..geç döllenme olabilir.

merhaba arkadaşlar. ilk beta değerim 61 di. üc gun sonra 423 oldu. bir hafta sonra 2118 oldu.. ama sonrakı yedi günde bir yapılan tahlıllerım sırayla 2529-4125-5307 olarak ilerledi.. doktorum iki günde bir ıkıye katlamalıydı diyor. yedi günde %60 bile artış olmamış. kesede normalinden küçük görünüyor dedi. beta sağlıklı yükselmez ise bebek tutunamaz dedi. doktoruma göre 8 hafta 3 günlük bana göre 6 hafta 5 günlük hamileyim..kese boyutum 14 mm di gecen haftakı kontrolde. bu şekilde betası yavaş ilerleyip ama sağlıklı doğum yapan arkadaşımız varmı?

korkma arkadaşım..başıma böyle birşey gelmedi benim .ama doktoruna güven canım..gelişimi geri ise zaten düşük ile sonuçlanabilir hamilelik..

benim 1 düşüğüm oldu..sonrasında yeniden bebek sahibi oldum şükür..üzülme ..bakarsın artar rakamların.bekle biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…