Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

yani 5 in üzerinde çıkması hamilelik demek diye biliyorum..daha önce tahlil yaptırdın mı ki yükselme olmamış diyor doktorun.

canım teşekkür ederim cevap verdiğin için...
yok ben ilk kez tahlil yaptırdım.. tahlilde 12-18 arası normal değerler gibi gözüküyordu benimde 12,6 çıktı diye dedi sanırım.
ben normalde kaç olması gerektiğini bilmiyordum hala adet görmeyince araştırdım 5 ve üzeri hamile deniyor genelde benimde kafam karıştı size danışmak istedim

yani söyle geç döllenme olmuş olabilir..ve adet olmamışsın..tahlil yaptırmışsın..kafanı fazla bulandırma istersen..eczanelerden alınan gebelik testlerinden yaptın mı peki..pozitif çıktı mı sonuç:26:

Çok kafana takma bence inşallah sağlıklıdır bolca dua et doktorlarında yanılma payı var çok duydum bebeğine down sendromlu veya başka şeyler söylenip sağlıklı kucağına alanları olumlu düşün

korkma arkadaşım..başıma böyle birşey gelmedi benim .ama doktoruna güven canım..gelişimi geri ise zaten düşük ile sonuçlanabilir hamilelik..

benim 1 düşüğüm oldu..sonrasında yeniden bebek sahibi oldum şükür..üzülme ..bakarsın artar rakamların.bekle biraz..

yarın sabah sekizde tekrar kontrolüm var.. kalp atışlarını kesin duymalıyız dedi doktorum. hayırlısı inşallah bebiş bizi bırakmaz...( bu arada teşekkür ederim simay iyi dileklerin ve cevabın için...

peki daha önceki kontrolde kalp atısını duydunuz mu..geç döllenme olabilir mi..o yüzden mi küçük acaba bebiş

yapmadım ilk tahlilimde biraz acele ettim diye düşünüyorum cuma günü 10 gün geçmiş olcak o gün test yapcam heralde varsa kesin sonuç alırım. ama bu bekleme evresi çok zor geçiyor cok istiyorum bu hissi yaşamayı

cuma gününne az kaldı..bekle bakalım ..ben olsam yapardim gerçi test..çünkü adet günün bayağı geçmiş o zaman.varsa çıkar testte çünkü.

peki daha önceki kontrolde kalp atısını duydunuz mu..geç döllenme olabilir mi..o yüzden mi küçük acaba bebiş

kese 6 haftalıkken görünmüştü ama içindeki halka tam belli değildi. bir hafta sonra kese ve bebek görüldü.. kalp atışı duyamadım dedi doktorum. sekiz dokuz haftalıkken de duyulabılıyor bazen dedi. kalp atışını yarın duysak bile kesenin küçük olması zararlımı acaba...? ben normalde 28 günde değil 32 günde bir adet oluyorum. bu sebepten gec yumurtlama gec döllenme olmuştur dıye kendımı ferahlatmak istiyorum... :44:

canım evet olabilir tabi..geç döllenme olmuştur belki..dur bakalım bir daha ki kontrolun ne zaman..

simay canım bekle o zaman ...inşallah pozitiftir ..bebiş gelmiştir.

Bilmiyorum ama 2 test de aynıydı bu ayın 11 de hastaneyegidicem ve inşallah yanılmıyorumdur çokk îstiyorum çünkü

canım 5 in altındaki değerler gebelik olmadığını gösterir.ama sen kan tahlilini çok erken yaptırmışsın..adet gününün geçmesini bekle bakalım..sonra git tekrar doktora kese falan ancak görünür zaten ..inşallah hamilesindir..geç döllenme olmuş olabilir..tahlil değerlerinin düşük olması da öyle gösteriyor zaten

Son düzenleme:

İnşallah canım ya Allah hepimize nasip etsin

Arkadaslar mrhb.
Rabbm evlat isteyen herkeze hayirlisi ile nasip etsn ins. Benmde 3 aralikta regl olmam lazmdi henuz olmadm hamis belirtileri yasadm bu ay dun aksam kan tahlili 0.1cikti adet gunumde boyle durumla karsilasip kan degeri sonradan yukselen varmi duydunuzmu goguslerm hala sizliyor hic gogus hassasiyetm olmamisti.simdiden tesekkur ederm

Canım adet olabilirsin o yüzden göğüslerin acı ya bilir ümit yapma eğer bi hafta için de adet olmassan bi kadın doğuma git derim.

meraba kızlarrrrr 6ıncı haftamdayım ve salı gunu keseyı gordum 2 mm dedı ama ıcı boş doktor kotu konusmadı cok guzel konustu 10 gun sonra gel kalp atışlarını duyalım dedı ama genede ıcımden evham yapıyorum benım gıbı olup da sonradan bebişini gören varnmı???

Merhaba kızlar

Bende 5+4 günlük hamileyim geçen hafta çok şükür kesemizi ve bebeğimizi gördük önümüzdeki perşembe kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Size tavsiyem sakın moralinizi bozmayın ve ümitsizliğe kapılmayın bana pko'lu olduğumu söylediklerinde bile hiç ümitsizliğe düşmedim 2 sene sonunda ilk kez geçen ay internetten ovulasyon testi aldım ve ilk denememde hamile kaldım. Allah'ım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Hepiniz için dua edeceğim.

Arkadaslar merhaba. Ben yeni uyeyim. Ama yazdiklarinizi hep okudum. Tecrubeli arkadaslarima bir sorum var: adet gunumden 2 gun once kanda beta hcg 22,12 cikti. Bugun adet gunum ve sabah toplu igne kadar kan pihtisi ve cok acik pembe su gibi akintim geldi. Akintim 3 defa oldu ve sadece peceteyi islatacak kadar oldu. Simdiye kadar ne gelen var ne giden...sizce durum ne?

Arkadaslar merhaba. Ben yeni uyeyim. Ama yazdiklarinizi hep okudum. Tecrubeli arkadaslarima bir sorum var: adet gunumden 2 gun once kanda beta hcg 22,12 cikti. Bugun adet gunum ve sabah toplu igne kadar kan pihtisi ve cok acik pembe su gibi akintim geldi. Akintim 3 defa oldu ve sadece peceteyi islatacak kadar oldu. Simdiye kadar ne gelen var ne giden...sizce durum ne?

kızlar yardımınıza ıhtıyacım var ya bugun kan testı yaptırdım 35 cıktı fakat kanamam var doktor dusuk olur muhtemelen dedı ve cumartesı tekar bakıcakmıs bu ne demek bu dusuge engel olunamıyomu yada doktorum onemsemedımı anlamadım ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…