Arkadaslar merhaba. Ben yeni uyeyim. Ama yazdiklarinizi hep okudum. Tecrubeli arkadaslarima bir sorum var: adet gunumden 2 gun once kanda beta hcg 22,12 cikti. Bugun adet gunum ve sabah toplu igne kadar kan pihtisi ve cok acik pembe su gibi akintim geldi. Akintim 3 defa oldu ve sadece peceteyi islatacak kadar oldu. Simdiye kadar ne gelen var ne giden...sizce durum ne?
adet günün gecti mi? benim adetime 2 gün varken 32 çıkmıştı degerim.. gerçi 9 haftada kalp atışı olması gerektii gibi olmadığını öğredik. 2-3 gün sonra da kalp atışı durunca kürtaj oldum.
Arkadaslar merhaba. Ben yeni uyeyim. Ama yazdiklarinizi hep okudum. Tecrubeli arkadaslarima bir sorum var: adet gunumden 2 gun once kanda beta hcg 22,12 cikti. Bugun adet gunum ve sabah toplu igne kadar kan pihtisi ve cok acik pembe su gibi akintim geldi. Akintim 3 defa oldu ve sadece peceteyi islatacak kadar oldu. Simdiye kadar ne gelen var ne giden...sizce durum ne?
yani kanama olması düşük olacağı anlamına gelebilir..düşük için bir çare yok malesef istediğin kadar ilaç kullan düşecek ise önüne geçilmiyor..ama ne kanamaları olan kadınlar var ki bebeğini sağlıklı sekilde kucağına alıyor..bu tamamen kadere kalmış..bekleyin siz de..kızlar yardımınıza ıhtıyacım var ya bugun kan testı yaptırdım 35 cıktı fakat kanamam var doktor dusuk olur muhtemelen dedı ve cumartesı tekar bakıcakmıs bu ne demek bu dusuge engel olunamıyomu yada doktorum onemsemedımı anlamadım ben yaaa
hamilesin işte..yerleşme kanamasıdır oarkadaşlar merhaba. Ben yeni uyeyim. Ama yazdiklarinizi hep okudum. Tecrubeli arkadaslarima bir sorum var: adet gunumden 2 gun once kanda beta hcg 22,12 cikti. Bugun adet gunum ve sabah toplu igne kadar kan pihtisi ve cok acik pembe su gibi akintim geldi. Akintim 3 defa oldu ve sadece peceteyi islatacak kadar oldu. Simdiye kadar ne gelen var ne giden...sizce durum ne?
adet günün gecti mi? benim adetime 2 gün varken 32 çıkmıştı degerim.. gerçi 9 haftada kalp atışı olması gerektii gibi olmadığını öğredik. 2-3 gün sonra da kalp atışı durunca kürtaj oldum.
geçmiş olsun.. Allah sabır versin ciddenbenim adet günümdeydi yazdıklarım. yani adet gününde lekelenmem oldu..6 aralık yani bugün bir gün geçmiş olacak üzerinden canım.
kızlar adet günümden 2 gün sonra kanda beta hcg baktırdım 361 çıktı sizce degerim nasıl
arkadaşlar benim adetime daha 13 gün var ama ben gebelik testi yaptm hamile çıktı ve 3 aralıkta kan testinde hcg 639 6 aralıkta da 1401 çıktı ben kaç haftalık gebeyim ve acaba ikizlerim mi olucak ???
yani kanama olması düşük olacağı anlamına gelebilir..düşük için bir çare yok malesef istediğin kadar ilaç kullan düşecek ise önüne geçilmiyor..ama ne kanamaları olan kadınlar var ki bebeğini sağlıklı sekilde kucağına alıyor..bu tamamen kadere kalmış..bekleyin siz de..
hamilesin işte..yerleşme kanamasıdır o
gayet iyi bence..doktorunuz ne diyor.
tamam canım..yarın gideceksin sanırım..güzel haberlerle gel..daha doktora gitmedm salı günü randevum var
arkadaşlar hastalığıma 7 gün var acaba ne zaman gitmeliyim kan tahliline yardımcı olursanız çok sevinirim
bu arada adetime bugünle birlikte 7 gün var
kızlar bhcg değerleri benim gibi olupta gebelıgı devam eden arkadaslar var mı?
27 kasım : 27
29 kasım : 33
2 aralık : 60
4 aralık: 114
8 aralık: 255
10 aralık: 343
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?