Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kayıd ben tecrubelı degılım ama bugun doktorun dedıgıne gore gebelık olsmus fakat degerı dusuk buluyolar bence sen ıkı sonra doktora gıt tekrar baktır yukselırse gebesın tabı leke kanamaya donusmesse bende de 4 gun leke oldu bugun kanama doktor kanma baslamıs dusuk olur dedı uzuldum bende yatıyorum bunun baska bı yolu yok mu duadan baska n ebılım ıgne ılac cok yenı bıde

Canim cevabin icin tesekkur ederim oncelikle. Sanirim haklisin.. degerlerimiz dusuk olunca tutunma yuzdesi azaliyor gibi. Her seyden once Allah hayirlisini nasip etsin diyelim en iyisi biz.. acikcasi ben de kanama bekliyorum. Senin degerin daha iyiymis baksana...
Senin icin uzuldum tabii.. kendini cok yorma. Hic olmazsa hamile kalabiliyoruz deriz..vucut gebelige hazirliyor da olabilir...

adet günün gecti mi? benim adetime 2 gün varken 32 çıkmıştı degerim.. gerçi 9 haftada kalp atışı olması gerektii gibi olmadığını öğredik. 2-3 gün sonra da kalp atışı durunca kürtaj oldum.

geçmiş olsun.. Allah sabır versin cidden benim adet günümdeydi yazdıklarım. yani adet gününde lekelenmem oldu..6 aralık yani bugün bir gün geçmiş olacak üzerinden canım.

peki daha önceki kontrolde kalp atısını duydunuz mu..geç döllenme olabilir mi..o yüzden mi küçük acaba bebiş

arkadaşlar çok çok çok şükür bebişim iyi... geç döllenmeden dolayıymış tüm sorun... kalp atışını duyduk.. çok heyecanlandım...şimdi gerçekten hamile olduğumu bildim... Rabbim herkese nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:

Hamile olabilirsin canım :)

yani kanama olması düşük olacağı anlamına gelebilir..düşük için bir çare yok malesef istediğin kadar ilaç kullan düşecek ise önüne geçilmiyor..ama ne kanamaları olan kadınlar var ki bebeğini sağlıklı sekilde kucağına alıyor..bu tamamen kadere kalmış..bekleyin siz de..

hamilesin işte..yerleşme kanamasıdır o

geçmiş olsun.. Allah sabır versin cidden benim adet günümdeydi yazdıklarım. yani adet gününde lekelenmem oldu..6 aralık yani bugün bir gün geçmiş olacak üzerinden canım.

kızlar adet günümden 2 gün sonra kanda beta hcg baktırdım 361 çıktı sizce degerim nasıl

gayet iyi bence..doktorunuz ne diyor.

arkadaşlar benim adetime daha 13 gün var ama ben gebelik testi yaptm hamile çıktı ve 3 aralıkta kan testinde hcg 639 6 aralıkta da 1401 çıktı ben kaç haftalık gebeyim ve acaba ikizlerim mi olucak ???

arkadaşlar benim adetime daha 13 gün var ama ben gebelik testi yaptm hamile çıktı ve 3 aralıkta kan testinde hcg 639 6 aralıkta da 1401 çıktı ben kaç haftalık gebeyim ve acaba ikizlerim mi olucak ???

Tebrikler canım :) ikiz olabilir yada üstüne görmüş olabilirsin istersen bi doktora git

kızlar ıkı gun once 35 cıktı bugun tekrar gıttım kana baktı 48 cıktı doktor degerimi pek sevmedi ıkı katı olması gerekıyomus bu duurmda olupta gebelıgı devam eden arkadaslar var mı cuma tekar bakacam dedı kanamam devam edıyo smdıden tesekkurlar cevaplayan olursa dua edın allah yardımız olsun dua edelım bırbırmıze

daha doktora gitmedm salı günü randevum var

kızlar merhaba,

Benim 5 aralıkta bhcg 22 çıktı 7 aralıkta 99 yani 2 günde neredeyse 5 kat arttı sizce bu artışla ikiz olabilir mi?

daha doktora gitmedm salı günü randevum var
tamam canım..yarın gideceksin sanırım..güzel haberlerle gel..
arkadaşlar hastalığıma 7 gün var acaba ne zaman gitmeliyim kan tahliline yardımcı olursanız çok sevinirim

adet tarihine 7 gün varsa ..adetin geçtikten sonra gideceksin tabiki doktora..az daha sabret.

bugün kan tahlili yaptırdım değerim 8.65 çıktı bi fikri olan var mı? ne kadar değerden sonra kesin hamilelik denilebiliyor bilen lütfen aydınlatsın arkadaşlarım

kızlar bhcg değerleri benim gibi olupta gebelıgı devam eden arkadaslar var mı?

27 kasım : 27
29 kasım : 33
2 aralık : 60
4 aralık: 114
8 aralık: 255
10 aralık: 343

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…