kızlar ıkı gun once 35 cıktı bugun tekrar gıttım kana baktı 48 cıktı doktor degerimi pek sevmedi ıkı katı olması gerekıyomus bu duurmda olupta gebelıgı devam eden arkadaslar var mı cuma tekar bakacam dedı kanamam devam edıyo smdıden tesekkurlar cevaplayan olursa dua edın allah yardımız olsun dua edelım bırbırmıze
arkadaşlar hastalığıma 7 gün var acaba ne zaman gitmeliyim kan tahliline yardımcı olursanız çok sevinirim
bugün kan testi yaptım sonuçları internetten aldım 0,49 çıktı gebe değilim sanırım dicem ama degılım dımı kızlar ne bılım belkı 1 haftalık fılandır
Ben de dün kan verdim.adetime 4 gün kala.senin yine bir değer çıkmış. Benim 0.0
yaa ben ne zaman hamıle kalcam 9 aydır denıyoruz olmuyooo
slm kızlar benimde günüm 4 gün geçiyodu 572 çıktı ama lekelenmem vardı doktor düşebilir dedi 2 güm sonra 352 çıktı ve kanamam başladı düştü bebeğim
Üzülme canım. Sağlıklı olsaydı tutunurdu.ben de 1, 5aylıkken düşük yapmıştım.:26:
merhaba arkadaslar
son adet tarihim 03.11.2013
genelde 30 gun de bir adet oluyorum
2 aralik; 31.5
5 aralik; 49.7
9 aralik; 363.9
12 aralik; 1052.9 cikti son artislar fena degil
ama adet gecikmeme gore dusuk geliyor bana
bu arada tup bebekle hamileyim :)
haftaya cuma ultrason randevusunu verdiler
sizce nasil bu degerler
kizlar yardimci olur musunuz :44:
canım kan değerlerin 2 günde bir iki katına çıkıyorsa sorun yok demektir kanaman felan yoksa korkma RABBİM inş duarını kabul eder bebişin sana tutunur AMİNNNN :)
ilk gebeligimde degerlerim hic olmasi gerektigi gibi katlanmadi 2 ayilikken kalbi durdu
simdi korkuyorum son iki test guzel galiba
kanamam degilde iki defa kahverengi lekelenmem oldu
dun geldi ama sanki kullandigim fitilin kalintilari gibiydi
ALLAH butun istiyenlere nasib etsin hayirla saglikla insALLAH
canim sende kaybetmissin bebegini cok gecmis olsun
RABB'im en kisa zamanda yine nasib etsin
ne kadar zor oldugunu biliyorum
AMİNN canım benim RABBİM Her isteyene versin sağlıklı sıhatli evlatlar ben ilk evliliğimde 7 yıl bekledim olsun die olmadı hatta aşılama yaptırdık yine olmadı tüp bebek deneyecektikki eşimle aramız bozuldu ayrıldık 5 sene oldu ayrılalı şimdiki eşimlede 3 ay oldu evleneli 2. Ayda hamile kalmışım her şey RABBİMİN elinde dularım seninle RABBİM gönlüne göre versin inş AMİN :)
demek ki bir hayir varmis ilk evliliginde olmamasinin
7 sene beklemissin olmamis simdiki evliliginde 3 aylikken olmus
bende 13. senemdeyim 3 asilama negatif
2 tup bebek ikiside pozitif biri dustu
RABB'im nasib ederse ikinciside bu iste
benimde dualarimdasin canim
ALLAH kaderimize hayirla saglikla yazmis olsun anne baba olmamizi
adetime 2 gun gecikince bi sabah bi aksam gebelik testim silinik cıktı bugun 4 gun gecıktım kan testı yaptırdım beta hcg 1255 cıktı doktor var yada yok dedı kesın bısı sölemedı okuyorum da benım degerlerımde olan yok burda yazılan kızlar sızce hamilemiyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?