Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

allah yardımcın olsun canım yaaa inşallah bebeğin sana tutunur bırakmaz anneciğini
bende dün kan testi yaptırdım gerçi adetime daha 2 gün varken 32 çıktı 2 gün sonra tekrar yapıcaz şimdilik gebelik görünüyomuş ama muallakta tabiki

arkadaşlar hastalığıma 7 gün var acaba ne zaman gitmeliyim kan tahliline yardımcı olursanız çok sevinirim

canım dün sağlık ocağında bi arkadaşla görüştüm günün geçmesine gerek yok gebelik varsa değer düşükte olsa görülebiliyomuş adeti beklemene gerek yok benimde adetime 2 gün var dün gittim kanda bakıldı gebelik var gibi dendi 2 gün sonra tekrar test yaptırıcaz bakalım artık en azından kendini biraz rahatlatmış olursun

kizlar sat 08.11.2013 tarihindeydi
09.12.2013 kan verdim 247 cikti sizce iyimi tekrar yaptirmadim
direk kese icin gitmek istiyorum birde kac haftalik hamileyim sizce

merhaba arkadaslar
son adet tarihim 03.11.2013
genelde 30 gun de bir adet oluyorum
2 aralik; 31.5
5 aralik; 49.7
9 aralik; 363.9
12 aralik; 1052.9 cikti son artislar fena degil
ama adet gecikmeme gore dusuk geliyor bana
bu arada tup bebekle hamileyim :)
haftaya cuma ultrason randevusunu verdiler
sizce nasil bu degerler

Son düzenleme:
bugün kan testi yaptım sonuçları internetten aldım 0,49 çıktı gebe değilim sanırım dicem ama degılım dımı kızlar ne bılım belkı 1 haftalık fılandır

yaa ben ne zaman hamıle kalcam 9 aydır denıyoruz olmuyooo

Eğer tıbbi bir sorun yoksa bizim saplanmamız yüzünden olmuyor.kafayı takıyoruz.ondan başka bir şey düşünmüyoruz.bu da olumsuz etkiliyor durumu.Allah bilir.zamanı var demek ki. Düşünmemeye çalış.:26:

slm kızlar benimde günüm 4 gün geçiyodu 572 çıktı ama lekelenmem vardı doktor düşebilir dedi 2 güm sonra 352 çıktı ve kanamam başladı düştü bebeğim

bu arada bu benim 2. Evliliğim ilkinde 7 yıl olmadı 2. Evliliğimde 2. Ayda hamile kaldım yani ALLAH'tan ümit kesmeyün ancak o ol derse oluyo

slm kızlar benimde günüm 4 gün geçiyodu 572 çıktı ama lekelenmem vardı doktor düşebilir dedi 2 güm sonra 352 çıktı ve kanamam başladı düştü bebeğim

Üzülme canım. Sağlıklı olsaydı tutunurdu.ben de 1, 5aylıkken düşük yapmıştım.:26:

kizlar yardimci olur musunuz :44:

canım kan değerlerin 2 günde bir iki katına çıkıyorsa sorun yok demektir kanaman felan yoksa korkma RABBİM inş duarını kabul eder bebişin sana tutunur AMİNNNN :)

ilk gebeligimde degerlerim hic olmasi gerektigi gibi katlanmadi 2 ayilikken kalbi durdu
simdi korkuyorum son iki test guzel galiba
kanamam degilde iki defa kahverengi lekelenmem oldu
dun geldi ama sanki kullandigim fitilin kalintilari gibiydi
ALLAH butun istiyenlere nasib etsin hayirla saglikla insALLAH
canim sende kaybetmissin bebegini cok gecmis olsun
RABB'im en kisa zamanda yine nasib etsin
ne kadar zor oldugunu biliyorum

AMİNN canım benim RABBİM Her isteyene versin sağlıklı sıhatli evlatlar ben ilk evliliğimde 7 yıl bekledim olsun die olmadı hatta aşılama yaptırdık yine olmadı tüp bebek deneyecektikki eşimle aramız bozuldu ayrıldık 5 sene oldu ayrılalı şimdiki eşimlede 3 ay oldu evleneli 2. Ayda hamile kalmışım her şey RABBİMİN elinde dularım seninle RABBİM gönlüne göre versin inş AMİN :)

demek ki bir hayir varmis ilk evliliginde olmamasinin
7 sene beklemissin olmamis simdiki evliliginde 3 aylikken olmus
bende 13. senemdeyim 3 asilama negatif
2 tup bebek ikiside pozitif biri dustu
RABB'im nasib ederse ikinciside bu iste
benimde dualarimdasin canim
ALLAH kaderimize hayirla saglikla yazmis olsun anne baba olmamizi

AMİNNN canım benim ALLAH razı olsun

adetime 2 gun gecikince bi sabah bi aksam gebelik testim silinik cıktı bugun 4 gun gecıktım kan testı yaptırdım beta hcg 1255 cıktı doktor var yada yok dedı kesın bısı sölemedı okuyorum da benım degerlerımde olan yok burda yazılan kızlar sızce hamilemiyim???

bana cevap verecek biri yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…