Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bende 11.12.2013 te test yaptım 249.5
13.12.2013 bida yaptık 270.3
bu artış normailmi 2 katıma çıkması gerekmezmiydi kafam allak bullakkk

cnm doktorunuzu aradınız mı? bence sormalısınız , ama moralini bozma , hersey Allah'tan en azından biraz da olsa artış var , dilerim saglıklıdır ve yükselmeye devam eder , istersen kan testini tekrarla bir hata olmuş olmasın ..

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar ben salı günü hamiş olduğumu kan testinde öğrendim beta hcg 50,7 çıkmıştı. Dün tekrar yaptırdım testin 200 civarı çıkması gerekiyordu 456 çıktı :) bu kadar yüksek çıkması birşey ifade eder mi acaba ikiz olması gibi ben bunu öğrenmek istedim

Dediğim gibi salı günü yani ayın 10 unda öğrendim 50 ydi değerim. Dün yani Ayın 14 ünde de değer 456 ydi

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 4 yıldır uğraşıyorum çocuğum olmadı hem eşimde hem bende sorun varmış pko luymuşum ben geçen ay ilk defa çok heyecanladım her ay düzenli adet görürdüm bu kez 5 gün geçiktim beta hcg yaptırdım geciktiğimin 5.günü sonuç yine hüsran ben hastanede sonuç beklerken adet oldum çok moralim bozuldu şimdi ise vücudum alarm veriyo adetim erkenden bitti ve şimdi sürekli kusuyorum adet görerek hamile kalınabilir mi çünkü ben ilişkiye girdikten 7 gün sonra adet oldum dedim acaba beta hcg çıkmadımı ama adette oldum ama az oldum ne biliyim ya bebek beklerken menapoza filan mı giriyorum acaba ben?:26:

yok canım..stresten gecikmiştir belki..sen doktorunla hareket et..inşallah yakın zamanda gelir bebeğin kucağına

kızlar merhaba 3 ay önce bir düşük yaptım 3 gün önce kanda hcg 28 çıktı bugün 59,5 sizce normalmi yine mi düşük olacakacaba.doktorumhaftaya kadar beklememizi istedi kesesi haftaya görünür dedi.

sagol canım 5000 bi kusure cıkmısım bebegım ilerliyor allahımja sukurlker olsun.

merhaba hanımlar. bugün itibariyle adetim 5 gün gecikti ki daha önce 1 gün bile gecikme yaşamamış biriyim. hem de tam korunmayı bıraktığımız ay olunca ben de hamilelik şüphesine kapıldım. bugün kanda hcg baktırdım 1.20 sonucu çıktı. negatif sonuçmuş. eee o zaman benim adetim niye gecikti ki... birkaç gün sonra testi tekrar yaptırsam mı?? geç döllenme olabilir mi??

canım geçen ay bende yaşamıtım aynı şeyi tam 5 gün geciktim beta hcg yaptırdım sonuç negatif ben test sonucunu alıp eve geldiğimde hasta olmuştum delirdim tabi neyse antibiyotik filan kullandın mı yakınlarda yada kafayı ok taktıysan ondan da gecikmiş olabilir

hamilesin işte canım..değerlerin iyi değil mi..neden düşük mü olacak diyorsun ki..yavaş yavaş 2 ye katlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…