bana cevap verecek biri yok mu
bende 11.12.2013 te test yaptım 249.5
13.12.2013 bida yaptık 270.3
bu artış normailmi 2 katıma çıkması gerekmezmiydi kafam allak bullakkk
bende 11.12.2013 te test yaptım 249.5
13.12.2013 bida yaptık 270.3
bu artış normailmi 2 katıma çıkması gerekmezmiydi kafam allak bullakkk
peki düşükten sonra senin hemen oldumu? Sanada çokgeçmiş olsun canım bu arada RABBİM hakkımızda hayırlısını sağlıksını versin
Benim hemen olmadı canım. Hemen olur derler ama olmadı.:26:
hmm... Anladım cnm kaç ay oldu düşük yapalı peki?
Merhabalar kızlar ben salı günü hamiş olduğumu kan testinde öğrendim beta hcg 50,7 çıkmıştı. Dün tekrar yaptırdım testin 200 civarı çıkması gerekiyordu 456 çıktı :) bu kadar yüksek çıkması birşey ifade eder mi acaba ikiz olması gibiben bunu öğrenmek istedim
ne zaman hamile kaldın peki?
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 4 yıldır uğraşıyorum çocuğum olmadı hem eşimde hem bende sorun varmış pko luymuşum ben geçen ay ilk defa çok heyecanladım her ay düzenli adet görürdüm bu kez 5 gün geçiktim beta hcg yaptırdım geciktiğimin 5.günü sonuç yine hüsran ben hastanede sonuç beklerken adet oldum çok moralim bozuldu şimdi ise vücudum alarm veriyo adetim erkenden bitti ve şimdi sürekli kusuyorum adet görerek hamile kalınabilir mi çünkü ben ilişkiye girdikten 7 gün sonra adet oldum dedim acaba beta hcg çıkmadımı ama adette oldum ama az oldum ne biliyim ya bebek beklerken menapoza filan mı giriyorum acaba ben?:26:
canım hamilesin ama doktorlar bebeğin kesesini ve kal atışlarını görmeden bişey söymiyorlar malesef bi kaç gün sonra doktora gidersen seni daha detaylı bilgilendirir inş değerlerinn yükselir bebişin sana tutunur
merhaba hanımlar. bugün itibariyle adetim 5 gün gecikti ki daha önce 1 gün bile gecikme yaşamamış biriyim. hem de tam korunmayı bıraktığımız ay olunca ben de hamilelik şüphesine kapıldım. bugün kanda hcg baktırdım 1.20 sonucu çıktı. negatif sonuçmuş. eee o zaman benim adetim niye gecikti ki... birkaç gün sonra testi tekrar yaptırsam mı?? geç döllenme olabilir mi??
[lıst=1]
[/lıst]
kızlar merhaba 3 ay önce bir düşük yaptım 3 gün önce kanda hcg 28 çıktı bugün 59,5 sizce normalmi yine mi düşük olacakacaba.doktorumhaftaya kadar beklememizi istedi kesesi haftaya görünür dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?