Kızlar çok sinirli başladım güne. Çareyi sizde arıyorum. Aranızda clearblue ovulasyon testi kullanmayı denemiş olanınız var mı??
sat 11-11-2013 tü 11-12-2013 te kan testi verdim hcg 731 çıktı
Kizlar. Ben bugun ogrendim hamile oldugumu. Adetime 5 gun varken kan trsti yaptirdim 1.20 cikti. Bugun adetim 4 gun gecikti 130 mus degerim. Acaba normal mi? Herkes 300 400 lerden bahsediyo
adetim 5 gün geçince (18 Aralık) kan testi yaptırdık , hala lekelenme falan yok bugün sonucu telefonla sordum 0.887 dediler . Rakamlardan tam anlamıyorum çünkü forumda gördüğüm sonuçlar böyle değil . Sizce hamile miyim ?
Canım tahlilin altında da yazar aslında (en azından bendekinde yazıyor) sonuç 5,3 olana kadar gebelik yok demek. Bekle eğer gecikmen devam ederse testi tekrarlarsın. İnşallah olumlu devam eder.
inşallah canım , gecikme devam ediyor sadece dün biraz leke vardı . 8 gün geçti şimdilik çok meraklanıyorum ve çok istiyorum yaşım 37ye yaklaştı
arkadaşlar merhaba buradaki yazıları okuyunca çok duygulandım.neden derseniz bende kısa süre önce burada müjdemi vermiştim.yaklaşık 3 4 haftalık hamile olduğumu.ancak geçtiğimiz cuma günü bebeğim ani bir kanamayla düştü ve resmen şoka girdim.kendimi yavaş yavaş toparlıyorum.sizden bir isteğim var bilmem ne kadar başarabilirsiniz bunu bilmiyorum ama lütfen hamileliğiniz riski atıncaya kadar ilerlemeden benim gibi fazla fazla umut bağlamayın.ben çok yıkıldım.hamile pantolonları bile almıştım ama bebeğim düştü( doktorlar pek yapmıyorlar ama siz 2 3 güne bir kan değerlerinizi kontrol edin.yükselip yükselmediğine bakın.ben ultrasonda göreceğim diye sevinirken 1 önce ki gün bebeğimi düşürdüm.Allahım hepinize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin.kendi yazdıklarımı okuduktan sonra sizlerle bunu paylaşmak istedim.öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?