Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar çok sinirli başladım güne. Çareyi sizde arıyorum. Aranızda clearblue ovulasyon testi kullanmayı denemiş olanınız var mı??

Kızlar çok sinirli başladım güne. Çareyi sizde arıyorum. Aranızda clearblue ovulasyon testi kullanmayı denemiş olanınız var mı??

hiç kullanmadım..ama ovulasyon testi kullananlar diye bir sayfa vardı..orada araadığın cevabı bulursun arkadaşım.

Kizlar. Ben bugun ogrendim hamile oldugumu. Adetime 5 gun varken kan trsti yaptirdim 1.20 cikti. Bugun adetim 4 gun gecikti 130 mus degerim. Acaba normal mi? Herkes 300 400 lerden bahsediyo

kızlar bende hamileyim sat 22 kasımdı bat 17 kasımdı bugün gebelik testi yaptım evde silik çıktı akşam hastaneye gittik kan tahlininde beta-hgc 178 çıktı doktor 3-4 haftalık hamilesin dedi herşey normal demii

meraba cok yardıma ihtiyacım var bugun doktora giitim .son adetim 11 kasımdı adetiim gecikeli 11. gün doktor muayene etti ama kese gözükmedi kan tahlilide akşama çıktığı için gösteremedim. beta hcg 4319 cok mu duşuk yoksa normal mi bilmiyorum bienler yardımcı olur mu deneyimli bayanlardan yardım istiyorumm

Son düzenleme:
Kızlar olmadı sanırım transferden sonra 8.gün kan sonucunda 38.42 11.gün 83.95 13.gün 65.17 e düşmüş herhalde yükselme şansı yok doktoru aradım hastası varmış sonra arayacakmış inşallah yükselme şansı vardır çok yıkıldım çok ağladım... Allah büyük inşallah bi mucize olur

Kizlar. Ben bugun ogrendim hamile oldugumu. Adetime 5 gun varken kan trsti yaptirdim 1.20 cikti. Bugun adetim 4 gun gecikti 130 mus degerim. Acaba normal mi? Herkes 300 400 lerden bahsediyo

İyi tabiki maşallah tebrikler canım ben öğrendiğimde 1 gün geçmişti 41,79 du şuan 8 haftalık hamileyim :)

adetim 5 gün geçince (18 Aralık) kan testi yaptırdık , hala lekelenme falan yok bugün sonucu telefonla sordum 0.887 dediler . Rakamlardan tam anlamıyorum çünkü forumda gördüğüm sonuçlar böyle değil . Sizce hamile miyim ?

Canım tahlilin altında da yazar aslında (en azından bendekinde yazıyor) sonuç 5,3 olana kadar gebelik yok demek. Bekle eğer gecikmen devam ederse testi tekrarlarsın. İnşallah olumlu devam eder.

Son düzenleme:
Canım tahlilin altında da yazar aslında (en azından bendekinde yazıyor) sonuç 5,3 olana kadar gebelik yok demek. Bekle eğer gecikmen devam ederse testi tekrarlarsın. İnşallah olumlu devam eder.

inşallah canım , gecikme devam ediyor sadece dün biraz leke vardı . 8 gün geçti şimdilik çok meraklanıyorum ve çok istiyorum yaşım 37ye yaklaştı

inşallah canım , gecikme devam ediyor sadece dün biraz leke vardı . 8 gün geçti şimdilik çok meraklanıyorum ve çok istiyorum yaşım 37ye yaklaştı

Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah. Belki o da yerleşme kanamasıdır. Muhakkak testi tekrarlardım yerinde olsam

Merhaba herkese öncelikle.

Sırayla ve tarihleri ile betahcg değerlerim:

18.12.2013 değer : 93.20
20.12.2013 değer: 368
23.12.2013 değer: 1404

Herşey normal mi sizce ? Ben ne zaman ilk kontrole gideyim ? Şimdi görünür mü ultrasonda ?

arkadaşlar merhaba buradaki yazıları okuyunca çok duygulandım.neden derseniz bende kısa süre önce burada müjdemi vermiştim.yaklaşık 3 4 haftalık hamile olduğumu.ancak geçtiğimiz cuma günü bebeğim ani bir kanamayla düştü ve resmen şoka girdim.kendimi yavaş yavaş toparlıyorum.sizden bir isteğim var bilmem ne kadar başarabilirsiniz bunu bilmiyorum ama lütfen hamileliğiniz riski atıncaya kadar ilerlemeden benim gibi fazla fazla umut bağlamayın.ben çok yıkıldım.hamile pantolonları bile almıştım ama bebeğim düştü( doktorlar pek yapmıyorlar ama siz 2 3 güne bir kan değerlerinizi kontrol edin.yükselip yükselmediğine bakın.ben ultrasonda göreceğim diye sevinirken 1 önce ki gün bebeğimi düşürdüm.Allahım hepinize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin.kendi yazdıklarımı okuduktan sonra sizlerle bunu paylaşmak istedim.öpüyorum hepinizi...

geçmiş olsun canım.umarım çabucak atlatırsın.forumda okuduklarıma göre çoğu kişinin başına geliyor malesef.ben de hamile kalırsam sanki doğduğu güne kadar benim diyemeyeceğim .bide 3 aya kadar kimseyede söylemesm iyi olacak herhalde belkide nazar değiyordur.
Tekrar denemelere başlayıpta biran önce tutarsa inşalllah eski kendine döneceğine emin ol canım.

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandan beri bu siteyi paylaşımlarınız takip ediyorum.Ve sizinle paylaşmam gereken ve yardımınıza ihtiyaç duyduğum bir konu söz konusu.
Kasım ayın içerinde 4 ü ve 25 i olmak üzere iki defa adet gerçekleşti.
bu ay ise hala adet olamadım.Hamilemiyim belirtilerin hepsi var gidip test yaptırıyım derken kan testi dün itibari ile negatif sonuç verdi.Normal şartlarda hastalığım daha geçmedi ama her ay bir hafta geriden gelirdi bu ayda gelmeyince çok umutlandım ve belki psikolojik olarak hamileyim dedim ama dediğim gbi sonuç negatif.Sonra tekrar araştırdım ki belki hala umudum var mı diye buırda yaşadıklarıma benzer yaşayan ve hamile olan birsürü bayan var sizce umutlanmalımıyım hala hastalık yok veya ne kadar daha beklemeliyim...bana yardım edermisiniz?

Kizlar merhaba benim de aklima takildi

11 aralikta beta 63.28
13 aralikta 234.6
23 aralikta da 25.299 cikti.. sata gore 5+6 dayim. Doktor bugun keseyi gordu ama embriyoyu goremedi. Bir dahakine goruruz gec dollenmedir dedi endiselenmedi ki iyi bi doktordur. Medipoldeki sukriye leyla altuntas. Ama bnm aklima takildi beta biraz yuksek degil mi sizce de??bi dahaki randevumu 21 ocak olarak verdi.

Kizlar bn adetm 4 gun gectkden sonra idrar testi yaptm 2 tane 2sindede cift czgi cikti bgn 7. Gunum kan testi yaptrdm saglk ocagnda kagtta sadece <5 yaziyodu hamile deglsn bide kadn doguma gt dedi baska bi acklma yapmadi ve troid hastasym ilac kullanyrm 2 3 haftalk oldugu icin flnmi cikmadi sizcce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…