adetin 2. günündeyim bugün yaptırdım sonuç kağıdında bi <0.100 bide 0-5.3 yazıyor doktor çıkmıştı ama yerinde duran başka biri negatif dedi gönderdi sizce yarın yine sonuç kağıdını alıp göstersem mi doktora?
merhaba arkadaşlar benim kahverengi kanamam oldu bi anda o kadar üzüldüm ki bebeğimi düşürdüm diye düşündüm sonra acilen doktora gittik keseyi gördük.. alttan bakarak bebeğim kalp atışlarını da gösterdi bebeğim düşmemiş ve kahverengi akıntıların çogu kadında olabileceğini söyledi sizde de oldu mu?
canım değerin 0.1 çıkmış bu durumda yok gözüküyor ama inşallah geç döllenme olmuştur ama olmasa da moralini bozma önümüzdeki ay olur inşallah
Arkadaşlar benim ilk bhcg 5.8 di sonaki 13.9sonra 275 olduktan sonra 868 oldu doktor ultrasonda hiçbisey göremiyo varsada düşük yaparsin diyo ben bu işten hiçbisey anlamadim
Arkadaşlar benim ilk bhcg 5.8 di sonaki 13.9sonra 275 olduktan sonra 868 oldu doktor ultrasonda hiçbisey göremiyo varsada düşük yaparsin diyo ben bu işten hiçbisey anlamadim
canım ben dr gitmiştim hamile öncesi kontrollerden özel dr a.. adet öncesi sonrası kahverengi akıntı olduğunu söyledim. o da ultarasonla muayene ettikten sonra adet döngünde yani işte yumurtlama dönemi vs bunlar hep sırayla oluyor ya rahminde bir kan birikintisi mi öyle birşey dedi. o yumurtlama dönemine girince o itekliyor falan dedi.zararsız dedi.. yani öyle birşey olabilir..kusura bakma tam anlatamadım 5 ay önce falan söyledi unuttum..hamile kalırsam takibini yine ona yaptıracağım ona tekrar sorarım.[/QU
canım ben dr gitmiştim hamile öncesi kontrollerden özel dr a.. adet öncesi sonrası kahverengi akıntı olduğunu söyledim. o da ultarasonla muayene ettikten sonra adet döngünde yani işte yumurtlama dönemi vs bunlar hep sırayla oluyor ya rahminde bir kan birikintisi mi öyle birşey dedi. o yumurtlama dönemine girince o itekliyor falan dedi.zararsız dedi.. yani öyle birşey olabilir..kusura bakma tam anlatamadım 5 ay önce falan söyledi unuttum..hamile kalırsam takibini yine ona yaptıracağım ona tekrar sorarım.
merhaba arkadaşlar benim kahverengi kanamam oldu bi anda o kadar üzüldüm ki bebeğimi düşürdüm diye düşündüm sonra acilen doktora gittik keseyi gördük.. alttan bakarak bebeğim kalp atışlarını da gösterdi bebeğim düşmemiş ve kahverengi akıntıların çogu kadında olabileceğini söyledi sizde de oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?