Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba arkadaşlar benim kahverengi kanamam oldu bi anda o kadar üzüldüm ki bebeğimi düşürdüm diye düşündüm sonra acilen doktora gittik keseyi gördük.. alttan bakarak bebeğim kalp atışlarını da gösterdi bebeğim düşmemiş ve kahverengi akıntıların çogu kadında olabileceğini söyledi sizde de oldu mu?

25inde yani dün adet olmalıydım bugün kan testi yaptırdım 0.0 çıktı hiç mi hormonsuzum yaa... moralim bozukdu ama o kadar ümitliydim hamişim diye( hiç regl belirtim yok ne ağrı sancı ne sivilce... 10 gündür göğüslerim kabına sığmıyor... reglim gelmeden pembe akıntım olurdu o da yok... ooooffffff.... ümitlerim yıkıldı ne kötüymüş...

kızlar merhaba ben aşılama yaptırdım bugun asılamamın 17.gunu beta hcg 564 çıktı ? sizce hamılemıyımdır.doktor hamılesın tebrıkler ıkı gun sonra baktır 1000ı gecer dedı ama cok tedırgınım ...bu konuda ayrıntı bılen varmı?

Kızlar merhaba ;

3 senelik yorucu stresli uzun bekleyişimden sonra mucizem gerçekleşti . Şükürler olsun rabbime ..

En son Ağustos 8 de adet gördüm. Adetim çok gecikince 22/11/2013 de doktora gittim. Betam 1,20 çıktı.
21/12/2013 de tekrar tahlil oldum değerlerim tarihleri ile aşağıda . normal gidiyor sanırsam ama korkuyorum çünkü

21/12/2013 Beta Hcg Değeri ; 25,18
23/12/2013 Beta Hcg Değeri ; 90,18
26/12/2013 Beta Hcg Değeri ; 320,08

Arkadaşlar benim ilk bhcg 5.8 di sonaki 13.9sonra 275 olduktan sonra 868 oldu doktor ultrasonda hiçbisey göremiyo varsada düşük yaparsin diyo ben bu işten hiçbisey anlamadim

15 kasımda aşılama yapıldı 14 gün sonra hcg 12 çıktı bu arada 16. gün adet oldum,sonra hcg 16,23,48 olarak devam ettti,sonra düşmeye başladı ,ama hcg düşmeye devam ederken diğer adet dönemim geldi adete 3 gün varken hcg 163 e yükselmiş,tam 9 gün önce 35 di düşüyodu,biz sıfırlanmasını bekliyoduk,doktorumdış gebelik olabilir dedi,ne demek bu bilen var mı yaaa nolur yorum....

adetin 2. günündeyim bugün yaptırdım sonuç kağıdında bi <0.100 bide 0-5.3 yazıyor doktor çıkmıştı ama yerinde duran başka biri negatif dedi gönderdi sizce yarın yine sonuç kağıdını alıp göstersem mi doktora?

canım değerin 0.1 çıkmış bu durumda yok gözüküyor ama inşallah geç döllenme olmuştur ama olmasa da moralini bozma önümüzdeki ay olur inşallah

canım ben dr gitmiştim hamile öncesi kontrollerden özel dr a.. adet öncesi sonrası kahverengi akıntı olduğunu söyledim. o da ultarasonla muayene ettikten sonra adet döngünde yani işte yumurtlama dönemi vs bunlar hep sırayla oluyor ya rahminde bir kan birikintisi mi öyle birşey dedi. o yumurtlama dönemine girince o itekliyor falan dedi.zararsız dedi.. yani öyle birşey olabilir..kusura bakma tam anlatamadım 5 ay önce falan söyledi unuttum..hamile kalırsam takibini yine ona yaptıracağım ona tekrar sorarım.

Merhabalar, sat 21 kasım ve 31 gunde bır regl donemım. 24 unde hcg 117 cıktı,26 sında 313, 28ınde 738, ve bugun mubarek cuma 2016 cıktı, kese ve kalp atısı ıcın sabırsızlanıyorum , cuma gunu kısmtse gorurmuyum kızlar ?

Arkadaşlar benim ilk bhcg 5.8 di sonaki 13.9sonra 275 olduktan sonra 868 oldu doktor ultrasonda hiçbisey göremiyo varsada düşük yaparsin diyo ben bu işten hiçbisey anlamadim

Merhaba , oncelıkle ıcını rahat tut, degerlerın sureklı yukselme gostermıs , 2 gunde 1 Degerlerınız mı bunlar ? Zaten 868 le daa bıse gorunmez , anca 1500 den sonra vajınal , 3000 sonrasıda karından gorunebılır

Merhaba , oncelıkle ıcını rahat tut, degerlerın sureklı yukselme gostermıs , 2 gunde 1 Degerlerınız mı bunlar ? Zaten 868 le daa bıse gorunmez , anca 1500 den sonra vajınal , 3000 sonrasıda karından gorunebılır

Oncelıkle allaha emanet, benımde kanamam huc olmamıstı fakat pembe acık lekelenmelwr olmustu,kese gorundukten sonra baslamıstı, ıstırahat et dedı dr , 1 hfta sonra dr a gıttım kalp atısımı duydum, acık pembe lekelenmeler gecmıstı . 9 . Hftada kontrole gıttıgımde bebegın kalp atısları durdugunu ogrendık, yıkılmıstık kurtaj yaptılar . Koyu lekenın bı zararı yok ama acık leke zararlı... En guzelı dınlen ve hayırlısını ıste. 5ay sonra suan yıne hamıleyım 5haftalık masallah . Bı de taktıkca kfya daha cok kotu seylerı mı cekıoruz uzerımıze bılmıyorum ama bıras daha rahat olmaya calıs . Allaha emanet olun

Kızlar ilk beta hcg 564 ikinci 1780 ucuncu 2900 ama kese gorulmedi.birde kistler var dediler sizce kese ne zaman görülür?

Oncelıkle allaha emanet, benımde kanamam huc olmamıstı fakat pembe acık lekelenmelwr olmustu,kese gorundukten sonra baslamıstı, ıstırahat et dedı dr , 1 hfta sonra dr a gıttım kalp atısımı duydum, acık pembe lekelenmeler gecmıstı . 9 . Hftada kontrole gıttıgımde bebegın kalp atısları durdugunu ogrendık, yıkılmıstık kurtaj yaptılar . Koyu lekenın bı zararı yok ama acık leke zararlı... En guzelı dınlen ve hayırlısını ıste. 5ay sonra suan yıne hamıleyım 5haftalık masallah . Bı de taktıkca kfya daha cok kotu seylerı mı cekıoruz uzerımıze bılmıyorum ama bıras daha rahat olmaya calıs . Allaha emanet olun

canım ilk gebeliğimde de olmuştu. o dönem kahve lekelere dr genelde progestan veriyor. bir hafta iç her ihtimale karşı demişti.. duruma göre dr lar yönlendiriyor..

slm kızlar adetim 3 gün gectiğinde hcg 537 çıkmıştı bir sonraki günde 643 çıktı doktorum daha iyi çıkabilirdi diyor.farklı yerlerde yaptırdığın için öle de olabilir dedi sizce de normal değilmi aklım takıldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…