slm kızlar adetim 3 gün gectiğinde hcg 537 çıkmıştı bir sonraki günde 643 çıktı doktorum daha iyi çıkabilirdi diyor.farklı yerlerde yaptırdığın için öle de olabilir dedi sizce de normal değilmi aklım takıldı şimdi
farklı yerde yaptırdığın için öyle az çıkmıştır.düzenli takip için aynı yerde yapılması gerekiyor ama bende aynı şeyi yaptım.2 gün kala 60 ve adet gününde 175 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracağım aynı yerde o zaman anlayacağız artışı
slm kızlar adetim 3 gün gectiğinde hcg 537 çıkmıştı bir sonraki günde 643 çıktı doktorum daha iyi çıkabilirdi diyor.farklı yerlerde yaptırdığın için öle de olabilir dedi sizce de normal değilmi aklım takıldı şimdi
arkadasım degerın bence gayet guzel ortalama bır deger yanı
benım de dun adet gunumdu bugun yaptırdım 538 cıktı adete 3 gun kala 67,38dı keseyı gormek ıcın haftaya gel dedı heyecanlıyım cok yaa:)
hayırlısı olsun canım biz gördük keseyi darısı başına:)
hayırlı olsun cnm degerın kactı gordugunuzde?
saol canım ben idrar testi yapıp gittim kese göründü daha sonra kan verdim 537 di
Merhabalar, sat 21 kasım ve 31 gunde bır regl donemım. 24 unde hcg 117 cıktı,26 sında 313, 28ınde 738, ve 31ınde 2016 cıktı , mubarek cuma dr a gıtcez kese ve kalp atısı ıcın sabırsızlanıyorum , cuma gunu kısmtse gorurmuyum kızlar ?
deger 500lerdeyken gorunuyor ozamn alttan mmı baktı
maşallah değeriniz çok güzel artmış.tecrübem yok henüz ama bu değerle keseyi görürsünüz.bende cumartesi gideceğim inşallah.yarın bir kez daha kan vereceğim bakalım 175 ten kaça çıkacak Allah ın izni ile
Sız ıcınızı rahat tutun , ne Zaman ogrendınız 175 i dun mu? Cumartesıye kadar allahın ıznıyle 700/800 olur . Bakalim cumayi bekliyorum bende :)
adet günü 30 unda 175 2 gün öncesi 60 dı.inşallah hayırlısıyla artar.ama ara ara giren kasık sancıları beni biraz tedirgin ediyor.hakkımızda hayırlısı inşallah
adet günü 30 unda 175 2 gün öncesi 60 dı.inşallah hayırlısıyla artar.ama ara ara giren kasık sancıları beni biraz tedirgin ediyor.hakkımızda hayırlısı inşallah
ben dun kan verdım kızlar adetım 1 gun gecmıstı daha deger 538 cıktı haftaya salı tekrar gel dedı deger kac olması lazım ozamana???
Demekki 2gunde 1 artis gosterio maasallah , o sancilar kramp mi yoksa boyle ne bilim zonklama gibi hafif bise bendede oluyo , ozellikle sol yumurtaligimda . Ama normal bunlar cunki yerlesiyo insallah :)birde benim aksamlari bacagimin dizden arka alt tarafi sanki romatiZma olmus gibi agriyo. Bunlar bize hamileligin verdigi yukumlulukler sanirim:) sizde rahat olmaya calisin , yarinda kan tahlili yaptiracak misiniz?
canım tedırgın olma ıcını rahat tut hersey yolunda gıder ınsallh...bende doktora dusuk tehlıkem falan varmıdır dedım kızdı bana oyle seylerı dusunme dıye:)salı gununu heycanla beklıyorum kese ıcın:)cuma gunu yaz degerını mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?