Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

farklı yerde yaptırdığın için öyle az çıkmıştır.düzenli takip için aynı yerde yapılması gerekiyor ama bende aynı şeyi yaptım.2 gün kala 60 ve adet gününde 175 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracağım aynı yerde o zaman anlayacağız artışı

saol canım cvp için içimi rahatlattın:)

arkadasım degerın bence gayet guzel ortalama bır deger yanı
benım de dun adet gunumdu bugun yaptırdım 538 cıktı adete 3 gun kala 67,38dı keseyı gormek ıcın haftaya gel dedı heyecanlıyım cok yaa:)

arkadasım degerın bence gayet guzel ortalama bır deger yanı
benım de dun adet gunumdu bugun yaptırdım 538 cıktı adete 3 gun kala 67,38dı keseyı gormek ıcın haftaya gel dedı heyecanlıyım cok yaa:)

hayırlısı olsun canım biz gördük keseyi darısı başına:)

Merhabalar, sat 21 kasım ve 31 gunde bır regl donemım. 24 unde hcg 117 cıktı,26 sında 313, 28ınde 738, ve 31ınde 2016 cıktı , mubarek cuma dr a gıtcez kese ve kalp atısı ıcın sabırsızlanıyorum , cuma gunu kısmtse gorurmuyum kızlar ?

Son düzenleme:

maşallah değeriniz çok güzel artmış.tecrübem yok henüz ama bu değerle keseyi görürsünüz.bende cumartesi gideceğim inşallah.yarın bir kez daha kan vereceğim bakalım 175 ten kaça çıkacak Allah ın izni ile

Sız ıcınızı rahat tutun , ne Zaman ogrendınız 175 i dun mu? Cumartesıye kadar allahın ıznıyle 700/800 olur . Bakalim cumayi bekliyorum bende :)

Sız ıcınızı rahat tutun , ne Zaman ogrendınız 175 i dun mu? Cumartesıye kadar allahın ıznıyle 700/800 olur . Bakalim cumayi bekliyorum bende :)

adet günü 30 unda 175 2 gün öncesi 60 dı.inşallah hayırlısıyla artar.ama ara ara giren kasık sancıları beni biraz tedirgin ediyor.hakkımızda hayırlısı inşallah

ben dun kan verdım kızlar adetım 1 gun gecmıstı daha deger 538 cıktı haftaya salı tekrar gel dedı deger kac olması lazım ozamana???

adet günü 30 unda 175 2 gün öncesi 60 dı.inşallah hayırlısıyla artar.ama ara ara giren kasık sancıları beni biraz tedirgin ediyor.hakkımızda hayırlısı inşallah

canım tedırgın olma ıcını rahat tut hersey yolunda gıder ınsallh...bende doktora dusuk tehlıkem falan varmıdır dedım kızdı bana oyle seylerı dusunme dıye:)salı gununu heycanla beklıyorum kese ıcın:)cuma gunu yaz degerını mutlaka

Demekki 2gunde 1 artis gosterio maasallah , o sancilar kramp mi yoksa boyle ne bilim zonklama gibi hafif bise bendede oluyo , ozellikle sol yumurtaligimda . Ama normal bunlar cunki yerlesiyo insallah :)birde benim aksamlari bacagimin dizden arka alt tarafi sanki romatiZma olmus gibi agriyo. Bunlar bize hamileligin verdigi yukumlulukler sanirim:) sizde rahat olmaya calisin , yarinda kan tahlili yaptiracak misiniz?

ben dun kan verdım kızlar adetım 1 gun gecmıstı daha deger 538 cıktı haftaya salı tekrar gel dedı deger kac olması lazım ozamana???

Maasallah :) benim adet gecikmesi uzerinden 3gun gecti ilk 117 cikmisti:) 2 gunde 1 katlayacak insallah , rahat olmaya calisin , bende cuma gitcem dr a :) bakalim kendini gosterecekmi yada kesesini

adet öncesi sancı şeklinde özellikle hareketlendiğim zamanlarda oluyor.benim rahim ağrıyor karnımın altı yani.bakalım inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider evet yarında kan vereceğim bakalım kaç çıkacak.

Son düzenleme:

benim bir düşüğüm olduğu için elimde değil tedirginim ama o zaman karın ağrım da vardı. zaten düşüğün belirtisiymiş.çok şükür bu sefer yok bakalım hakkımızda hayırlısı.yarın kan vereceğim yazarım tabi sonucu.inşallah salı günü güzel haberler verirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…