adet öncesi sancı şeklinde özellikle hareketlendiğim zamanlarda oluyor.benim rahim ağrıyor karnımın altı yani.bakalım inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider evet yarında kan vereceğim bakalım kaç çıkacak.
Kızlar ya moralim çok bozuldu
21/12/2013 Hcg 25.18
31/12/2013 Hcg : 2297.8
Bugün heyecanla kesemi görmeye gittim . Kesemiz 8,6 mm ama bebiş yok.
Doktorum 9 gün sonra gel dedi .
Adet düzensizliği sorunum olduğunu en son Ağustosta adet gördüğümü söledim . Doktorum haftası hakkında bişey diyemedi ama korkuyorum ya .. Sizlerde böyle oldumu ??
ben çok anlamıyorum canım ama ..değerlerin gayet artmış..adet düzensizliğniden dolayı geç döllenme olmuştur büyük ihtimal..canını sıkma canım sen..rahat ol.
Kac cıktı canım?
Kac cıktı canım?
şükürler olsun değerim 767 çıktı.( gecikmenin 3 üncü günü)
canım normal tabiki sen hiç sıkma canını hayırlı olsunkeseyide görebilirsiniz heralde benim bildiğim 1500 lerde grülüyr kese ama belkıde grünür doktor gel dedyse
Cok sukur sevındım valla senın adına:) maasallah . Sımdıde ben beklıyorum bırazdan dr a gırcem , kan degerlerımı falan ogrencem , keseyı gormeyı umıt edıyorum allahın ıznıyle
Merhabalar arkadaşlar dün kan tahlili yaptırdım sonucumu bugün aldım 35.9 çıktı doktorum gebelik gibi görünüyor ama Pazartesi gel tekrarlayalım dedi sizce hamile miyim ya Pazartesi sonucum yükselir mi? Umut etmeli miyim yoksa gebe değilmişim gibi mi algılayayım?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inşaallah hamileyimdir :)inşallah bebeğin gelmiştir.sabredip beklemekten başka çare yok maalesef
en son 1226dıydı 31 aralıkta bugün 3 ocak umarım gorunur acaba kalp atışlarını duyabılırmıyım onu merak ediyorum.
teşekkürler yanıt için.[/QUOTE
yok tatlım 7'ci haftanda fılan duyuyrsun kalp atışlarınıama bu bekleyişler tatlı bekleyişler canım az sabret
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inşaallah hamileyimdir :)
inşallah görürsün canım.bekliyorum güzel haberi inşallah:)yarın doktora gitsem mi diye düşünüyorum şimdi tahmini yarın 1600 ü görürüm gibi geliyor.kese gözükür mü sizce yoksa pazartesiyi mi beklemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?