Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar ya moralim çok bozuldu

21/12/2013 Hcg 25.18
31/12/2013 Hcg : 2297.8

Bugün heyecanla kesemi görmeye gittim . Kesemiz 8,6 mm ama bebiş yok.
Doktorum 9 gün sonra gel dedi .
Adet düzensizliği sorunum olduğunu en son Ağustosta adet gördüğümü söledim . Doktorum haftası hakkında bişey diyemedi ama korkuyorum ya .. Sizlerde böyle oldumu ??

ben çok anlamıyorum canım ama ..değerlerin gayet artmış..adet düzensizliğniden dolayı geç döllenme olmuştur büyük ihtimal..canını sıkma canım sen..rahat ol.

kızlar merhaba;
bu benim ilk tecrübem iş yerimde okuyup duruyorum herşeyi. çokta heyecanlı bi o kadarda pimpirikliyim.

benim son adet tarıhım 21 kasım 2013

26 aralıkta idrar testımde hafif çizgi çıktı eşim annem koştuk hastaneye. değerim 180.01 di.
31 aralıkta midem aşırı yanıyor dıye gıttım doktor sorun olabılır yıne kan testı yaptırın dedi beni deli ederek. neyse 31 aralıkta yaptırdım. 1226 çıktı.

sizce bir sorun varmı.?
birde yarın keseyi gormeye gidicez tekrar yarına kadar keseyi görebilirmiyiz sizce?
teşekkürler

Oncelikle herkese merhaba en son adet tarihim 30 kasımdi mide bulantim olunca supheye dusup idrar testi yaptirdim sonuc pozitif cikti ayni gun yani 30 aralikta kan testi yaptirdim beta degeri 22.41 cikti doktor hamile oldugumu ve daha yeni oldugunu soyledi 2 gun sonra yaptirdigim kan testindeki degerimde 37.2 cikti sizce artis normalmi yoksa dis gebelik olabilirmi cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
merhaba kızlar iş yerinde hergün paylaştıklarınızı okuyorum

ben geçen ay çatlatma ignesi oldum ama tutmadı doktor bu ay ilaç vermedi belki olur diye hormon testlerimde bi sorun yok adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı negatif ama hala adet olmadım 2 gün geçti. bilgisi olan var mı _?

kızlar merhaba;
bu benim ilk tecrübem iş yerimde okuyup duruyorum herşeyi. çokta heyecanlı bi o kadarda pimpirikliyim.

benim son adet tarıhım 21 kasım 2013

26 aralıkta idrar testımde hafif çizgi çıktı eşim annem koştuk hastaneye. değerim 180.01 di.
31 aralıkta midem aşırı yanıyor dıye gıttım doktor sorun olabılır yıne kan testı yaptırın dedi beni deli ederek. neyse 31 aralıkta yaptırdım. 1226 çıktı.

sizce bir sorun varmı.?
birde yarın keseyi gormeye gidicez tekrar yarına kadar keseyi görebilirmiyiz sizce?
teşekkürler

canım normal tabiki sen hiç sıkma canını hayırlı olsun keseyide görebilirsiniz heralde benim bildiğim 1500 lerde grülüyr kese ama belkıde grünür doktor gel dedyse

canım normal tabiki sen hiç sıkma canını hayırlı olsun keseyide görebilirsiniz heralde benim bildiğim 1500 lerde grülüyr kese ama belkıde grünür doktor gel dedyse

en son 1226dıydı 31 aralıkta bugün 3 ocak umarım gorunur acaba kalp atışlarını duyabılırmıyım onu merak ediyorum.

teşekkürler yanıt için.

Merhabalar arkadaşlar dün kan tahlili yaptırdım sonucumu bugün aldım 35.9 çıktı doktorum gebelik gibi görünüyor ama Pazartesi gel tekrarlayalım dedi sizce hamile miyim ya Pazartesi sonucum yükselir mi? Umut etmeli miyim yoksa gebe değilmişim gibi mi algılayayım?

Cok sukur sevındım valla senın adına:) maasallah . Sımdıde ben beklıyorum bırazdan dr a gırcem , kan degerlerımı falan ogrencem , keseyı gormeyı umıt edıyorum allahın ıznıyle

inşallah görürsün canım.bekliyorum güzel haberi inşallah:)yarın doktora gitsem mi diye düşünüyorum şimdi tahmini yarın 1600 ü görürüm gibi geliyor.kese gözükür mü sizce yoksa pazartesiyi mi beklemeliyim

inşallah bebeğin gelmiştir.sabredip beklemekten başka çare yok maalesef

:) cok sukur gordum bugun. 6900olmus deger, dr dedıkı 2000 uzerınden sonra ustten muaynede gorulur , ama alttan yapılırsa1500de bıle gorulur dedı. Yanı sen yatın gıtsen gorursun fakat alttan bakmak ıster. Ben sabrettım 5000 e kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…