Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Dumannn senin sat ne zamandi cnm ikimizinki yakin birbirine diye biliyorum keseyi görmek için ne zaman dr a gideceksin

senın sat kac canım degerın falan ne alemde?

21kasim sat: 24 aralikta 112, 26 aralikta 363, 28 aralikta 738 , 31 aralikta 2016ve bugun 6900 maasallah suphanallah . Bugun ultrasonla 5 bucuk haftalik dedi dr, keseyi ve hatta yolk kesesini gordu cok sukur. 15 gun sonra gel kalbini dinleyelimmdedi :)

masallah canım Allahım kalp atıslarını duymayı saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

çok şükür.sadece keseyi değil bebeği de gördün değil mi?bende pazartesi gideceğim inşallah.yarın için randevu alamadım ama olsun en azından git gel yapmam.sırada kalp atışı var inşallah onu da duyarsın canım

Insallah, evet yolk kesesini girduk, pit pit icin daha var 10/15 gun falan . Ne kadar sakin olursak o kadar iyi bence :)

Kizlar 2gun ara ile değerlerim 1762 3992 6280 kesem göründü ancam son testim az arrtmis dimi

Son düzenleme:
degerın gayet guzel artmıs canım hatta ılk sayfaya bak orda en az en cok ve ortalama degerler var keseyı gormussun ıcın rahat olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…