bende sabırla beklıyorum salı gunu keseyı gormeye gıtcem kızlar bu salı degerım adetın 2.gunu 538 dı sızce kac olmustur
Prsmbe 1000lerde , cumartesi 2000 lerde,veee sali nasipse 4000/ 4500 arasi insallah olacakk
tskler cnm cvp ıcın ayy keseyı gormek ve kalp atısını duymak ıcın cok sabırsızlanıyorm
Seninle aramizda az bise var belki 5 gun belki6 gun :)
senın sat kac canım degerın falan ne alemde?
21kasim sat: 24 aralikta 112, 26 aralikta 363, 28 aralikta 738 , 31 aralikta 2016ve bugun 6900 maasallah suphanallah . Bugun ultrasonla 5 bucuk haftalik dedi dr, keseyi ve hatta yolk kesesini gordu cok sukur. 15 gun sonra gel kalbini dinleyelimmdedi :)
masallah canım Allahım kalp atıslarını duymayı saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Insallah tum cocuk isteyenlere .sende haberdar et bizleri
ederım canımbu arada sende hıc belırtı varmı ben cok hafıf gogus agrısı dısında hıc bır belırtı yok ne garıp
:) cok sukur gordum bugun. 6900olmus deger, dr dedıkı 2000 uzerınden sonra ustten muaynede gorulur , ama alttan yapılırsa1500de bıle gorulur dedı. Yanı sen yatın gıtsen gorursun fakat alttan bakmak ıster. Ben sabrettım 5000 e kadar
bende sabırla beklıyorum salı gunu keseyı gormeye gıtcem kızlar bu salı degerım adetın 2.gunu 538 dı sızce kac olmustur
Dumannn senin sat ne zamandi cnm ikimizinki yakin birbirine diye biliyorum keseyi görmek için ne zaman dr a gideceksin
çok şükür.sadece keseyi değil bebeği de gördün değil mi?bende pazartesi gideceğim inşallah.yarın için randevu alamadım ama olsun en azından git gel yapmam.sırada kalp atışı var inşallah onu da duyarsın canım
Kizlar 2gun ara ile değerlerim 1762 3992 6280 kesem göründü ancam son testim az arrtmis dimi
Tatlim onemli olan artmasi, ve maasallah artmis2 kat olayina cok takilma , olumlu dusun bak ne guzel keseyide gormussin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?