degerın gayet guzel artmıs canım hatta ılk sayfaya bak orda en az en cok ve ortalama degerler var keseyı gormussun ıcın rahat olsuun
herkese merhabalar ilk defa yazıyorum umarım cevaplarsınız. Bede pko ve hashimoto tiroidi var 6 aylık evliyim ve hic korunmadım. Bu ay ovulasyon testi kullanıp yumurtladığım günü ögrendim adetimden 20 gun sonra yumutlamam oldu. O gunden adet gunune kadar hic bir belirti yasamadım ki 5 gun kala idrar test yaptım ve negatif sonuc aldım. Bende bu ayda yoktur diye hic umursamadım. Ancak beklenen adet gunumde gogus agrısı ve kasık batmasından dolayı idrar testi yaptım 2. Çizgiyi gordm ama silikti ertesi sabah tekrarladım gene silikti ama dunkunden dha belirgindi. Hastaneye gittim doktor gec dollenme olabilir dedı vajinal usg ile keseyi göremedi. Beta hcg degerimde 95 cıktı. Bugun gecikeli 2 gun oluyo ve bugun idrar testi yaptım evde ( markası farklı ensure dıye bişey) dunku belirgin cizgi siliklesmiş gibiydi cok korkuyorum. Doktorum pazartesi tekrarlarız ona göre hamilesin derix dedi. İnanın korkudan ölücem doktorum keseyi göremeyince rahim duvarın baya kalınlasmıs kese için ortam hazır demişti ne yapmalıyım , cok da evhamlıyımdır lütfen bana fikir verinn:18:
Canim kan degerin 2gunde 2ye katlamasi gerek ins sorun yoktur ama zaten keseyi hemen oyle göremezsin degerin enaz 1500lere gelmesi gerek.dr takibini birakma ins hamilesindir evham yapma rahat ol
Merhabalar ben yeni katildim araniza 32 yasindayim ilkdefa adetim 5 gun gecti kan degerim 3 gun once 2.39 du hamile olma ihtimalim var mi acaba
Arkadaşlar reglyim 2 gün gecikti. Kan testi yaptırdım 671 çıktı. Sizce nasıl normal mi? Pazartesi doktora gidicem.
merhb arkadaşlar müzmin bir pkoluyum daha önce negatif tedavilerim ve bir kürtajım var adete 3 gün kala dün bhcg değerim 19,11 çok tedirginim inşaallah yükselir...
.Maasallah degerinix cok iyi, benim 4 gun gectiginde degerim 118di :) allah sagligiyla kucagimuza almayi nasip etsin
Ayy adete 3 gun kalaki degeriniz masallah 5 in uzerinde , 2 gunde 1 degeriniz cifte katlamasi gerekiyo, insallah adet gormez ve pazartesiye kadar en az 60civari olur
Son adet tarihim 30 kasımdi 30 aralikta kan testi yaptirdim 1.hcg 22.41 cikti doktor hamileligimin yeni oldugunu soyledi 1 aralikta 2. Hcg degerim 37.2 cikti 4 aralikta 3. Hcg 57.3 cikti deger cok yavas yukselior doktor dis gebelikte olabilir takip edicez dedi buyuzden morelim cok bozuk sizce bir mucize olabilirmi
İnsallah oyledir bakalim kan testi yaptirmaya devam edicem cevabin icin tesekkur ederimyavaş ilerliyor da belki yeni olduğu içindir
Kızlarrrr tekrar yardımınıza ihtiyacım var. Cuma gunu 95 cıkan degerim pazartesii yani 72 saat sonra 614 çıktı şimdi durum ne bendeee bi yorumlayınnnhersey yolundadır değil mi? Doktor cuma gunu gel keseye bakalım dedi
kızlar kesesını goren varmı ben yarın gıtcem doktora cok cok heycanlı ve aynı zamanda ya goremezsem vs gıbı korkularım basladı sızde de varmı bu korkular yaaa
Merhabalar, sat 21 kasım ve 31 gunde bır regl donemım. 24 unde hcg 117 cıktı,26 sında 313, 28ınde 738, ve 31ınde 2016 cıktı , mubarek cuma dr a gıtcez kese ve kalp atısı ıcın sabırsızlanıyorum , cuma gunu kısmtse gorurmuyum kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?