Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar kesesını goren varmı ben yarın gıtcem doktora cok cok heycanlı ve aynı zamanda ya goremezsem vs gıbı korkularım basladı sızde de varmı bu korkular yaaa

çok şükür ben 2 saat önce gördüm keseyi:)darısı isteyen bütün arkadaşların başına inşallah.haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı.inşallah onu da duyarsam rahatlayacağım.4.09 mm cik şuan:)

kızlar kesesını goren varmı ben yarın gıtcem doktora cok cok heycanlı ve aynı zamanda ya goremezsem vs gıbı korkularım basladı sızde de varmı bu korkular yaaa

Canım ben bugün gittim 4 hafta 4 günlük. Kesemi gördüm. 10 gün sonrada kalp atışını duyacağım. Dua edin. Seninki ne kdarlık

cok sevındım cnm ınsallh kalp atısınıda duyarsın hemenben cok heyecanlıyım degerın kac olmus baktımı?

slm kızlar size bi sorum olcak ben persembe dr a gittim kesede bozukluk var düşüyo dedi şok oldum tekrar hcg tahlili istedi dr dan çııp kan verdim 6139 cıktı dr u aradım süper dedi ama c.tesi sabah tekrar kan ver bana gel dedi eğer artış varsa sorun yok dedi .ctesi tekrar gittim 8119 a cıkmış tamam dedi güzel bakalım dedi baktı kese büyümemiş dedi kan değeriyle kese boyu birbirini tutmuyo dedi kese boyu 8mm sizce iyi değilmi bu arada persembe gittiğimde kese bozuk dedi ve boyu 5 veya 6 mm dedi hatta 4+2 haftalıktı sanırım kese görülmüştü. bu seferde kese gelişmedi dış gebelik olabilirdedi bu arada gittiğim yerde 2 dr var ikiside baktı bizce dış gebelik değil ama bi üçüncü göz görsün dedi beni arkadaşına yönlendirdi orayada ayrı para ödedi. o da baktı ultrasonla kesinlikle dış gebelik değil dedi kese yapısı bozukmu dedim hayır daha belli belirsiz oluşmaya başlamış nerden belli olsun dedi. ben bişey anlamadım siz anladınızmı .c tesi tekrar gel kese büyümüşse sorun yok büyümezse sorun var dedi ama ben başka dr a gitcem

bence de başka doktora git canım insan biraz halden anlar bazı doktorlar çok kaba.inşallah sorun çıkmaz sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini

Ayy adete 3 gun kalaki degeriniz masallah 5 in uzerinde , 2 gunde 1 degeriniz cifte katlamasi gerekiyo, insallah adet gormez ve pazartesiye kadar en az 60civari olur

bugün ki değerim 99 a çıkmış doktorum sorun yok dedi bakalım ancak ben de biraz enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi hamileler kullanabilir dedi ancak benim içim pek rahat değil ??

sat8 aralık, hala adet olmadım, 3 ocakta test sonucu 0,100 dü. ne zaman yaptırsam birdaha test??

bugün ki değerim 99 a çıkmış doktorum sorun yok dedi bakalım ancak ben de biraz enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi hamileler kullanabilir dedi ancak benim içim pek rahat değil ??
Maasallah canim cok sevindim, antibiyotik kosuna gelince bise diyemicem, gecen hafta bende de bi oksuruk bi burun akmasi , dr antibiyotuk verdi ama ben icmedim, iyiyim cok sukur su an , fakat enfrksiyon durumunu bilmiorum cnm,

Insallah cok gsel gececek , ve keseyi gotecrksin canim,

merhaba burnes.bizim dönemimiz aynı seninle benimde 22 kasım 35 günde bir regl dönemim.bende 02.01.2014de gittim hcg 2796 cıktı ama henüz dr gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum sen naptın gittin mi doktora ?

Merhaba , cok memnun oldum ayni anda grlismelerden haberdar olabilecegim birinin olmasi ne gusel:)cuma gunu gittigimde degrrim 6857 olmustu, keseyi ve yolk kesesini gorduk, bugun merkindan kan aldirdim ve degereim 18352 ,sizce normalmi, laborant dediki artik 2 kati artaak diye beklemeyin onemli olan artmasi

Şöyle bir durumum var sat 26 kasım bat 28 aralıktı ama adet olmadım bugün itibariyle 9 günlük bir gecikmem var. ama aralık 29 da iş yerimde mide bulantısıyla aniden baygınlık gibi bir durum oldu ve hastaneye götürdüler hcg ye bakıldı ve 1.20 çıktı değer. doktor 1 hafta sonra adet olmazsan tekrar yaptır testi dedi ve dün akşam tekrar yaptırdım gariptirki yine 1.20 çıktı değerim. çok karıştı kafam napıcam birazdaha bekliyip kırmızılar gelmezse doktoramı gitsem bu arada kıntım var beyaz. ama adet olcakmış gibi hiç belirtim yok. bu şekilde olup sonradan gebelik çıkan varmı ya daraldım düşünmekten????....... ((

Kizlar batima 3gun kala bugun yani kan tahlilinde 17 cikti degerim normal midir?

gerek görmedi canım.zaten 3 tane yapmana da gerek yoktu bu kan bebişe lazımdı dedi:)inşallah haftaya duyarım.sen ne yaptın gitmedin mi henüz

bızde kesemızı gorduk bugun ama daha bebıs gorunmezmız bende kesenın ıcınde bışey gorcez sanmıstım 5.haftada daha gorunmez dedı karından baktı haftaya persembe kalp atısı ıcın gıtcez 9 gun var daha pufff senın kesenın ıcınde suan bos gorunuyo dımı canım. bu arada benden de kan testı almadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…