kızlar kesesını goren varmı ben yarın gıtcem doktora cok cok heycanlı ve aynı zamanda ya goremezsem vs gıbı korkularım basladı sızde de varmı bu korkular yaaa
kızlar kesesını goren varmı ben yarın gıtcem doktora cok cok heycanlı ve aynı zamanda ya goremezsem vs gıbı korkularım basladı sızde de varmı bu korkular yaaa
çok şükür ben 2 saat önce gördüm keseyi:)darısı isteyen bütün arkadaşların başına inşallah.haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı.inşallah onu da duyarsam rahatlayacağım.4.09 mm cik şuan:)
cok sevındım cnm ınsallh kalp atısınıda duyarsın hemenben cok heyecanlıyım degerın kac olmus baktımı?
slm kızlar size bi sorum olcak ben persembe dr a gittim kesede bozukluk var düşüyo dedi şok oldum tekrar hcg tahlili istedi dr dan çııp kan verdim 6139 cıktı dr u aradım süper dedi ama c.tesi sabah tekrar kan ver bana gel dedi eğer artış varsa sorun yok dedi .ctesi tekrar gittim 8119 a cıkmış tamam dedi güzel bakalım dedi baktı kese büyümemiş dedi kan değeriyle kese boyu birbirini tutmuyo dedi kese boyu 8mm sizce iyi değilmi bu arada persembe gittiğimde kese bozuk dedi ve boyu 5 veya 6 mm dedi hatta 4+2 haftalıktı sanırım kese görülmüştü. bu seferde kese gelişmedi dış gebelik olabilirdedi bu arada gittiğim yerde 2 dr var ikiside baktı bizce dış gebelik değil ama bi üçüncü göz görsün dedi beni arkadaşına yönlendirdi orayada ayrı para ödedi. o da baktı ultrasonla kesinlikle dış gebelik değil dedi kese yapısı bozukmu dedim hayır daha belli belirsiz oluşmaya başlamış nerden belli olsun dedi. ben bişey anlamadım siz anladınızmı .c tesi tekrar gel kese büyümüşse sorun yok büyümezse sorun var dedi ama ben başka dr a gitcem
hamilelik kan testini ezcaneden alıp kendimiz yapabiliyor muyuz ?
Ayy adete 3 gun kalaki degeriniz masallah 5 in uzerinde , 2 gunde 1 degeriniz cifte katlamasi gerekiyo, insallah adet gormez ve pazartesiye kadar en az 60civari olur
Ya şuan düşük yapıyorum :2: adetimin 3.günündeyim bugün. benim adetim düzensiz bir ay oluyorum bir ay olmuyorum ilk defa bebiş oldu bu da düştü. Rabbimin vardır bir bildiği ben sabırla ve duayla bekleyeceğim bebeğimitatlım bat tarihin ne zamn
Maasallah canim cok sevindim, antibiyotik kosuna gelince bise diyemicem, gecen hafta bende de bi oksuruk bi burun akmasi , dr antibiyotuk verdi ama ben icmedim, iyiyim cok sukur su an , fakat enfrksiyon durumunu bilmiorum cnm,bugün ki değerim 99 a çıkmış doktorum sorun yok dedi bakalım ancak ben de biraz enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi hamileler kullanabilir dedi ancak benim içim pek rahat değil ??
Bana da cuma gunune verdi randevuyu nasıl sabredicem bilmiyorumm korkuyorum cok :18: aslında rahat olmak gerekiyo ama işte pimpirikli oldugumuzdan yapamıyoruz. İnşallah saglıklı bi şekilde görürsün kesesiiini kuzucugunn
merhaba burnes.bizim dönemimiz aynı seninle benimde 22 kasım 35 günde bir regl dönemim.bende 02.01.2014de gittim hcg 2796 cıktı ama henüz dr gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum sen naptın gittin mi doktora ?
sat8 aralık, hala adet olmadım, 3 ocakta test sonucu 0,100 dü. ne zaman yaptırsam birdaha test??
gerek görmedi canım.zaten 3 tane yapmana da gerek yoktu bu kan bebişe lazımdı dedi:)inşallah haftaya duyarım.sen ne yaptın gitmedin mi henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?