Maasallah canim cok sevindim, antibiyotik kosuna gelince bise diyemicem, gecen hafta bende de bi oksuruk bi burun akmasi , dr antibiyotuk verdi ama ben icmedim, iyiyim cok sukur su an , fakat enfrksiyon durumunu bilmiorum cnm,
Kizlar batima 3gun kala bugun yani kan tahlilinde 17 cikti degerim normal midir?
bızde kesemızı gorduk bugun ama daha bebıs gorunmezmız bende kesenın ıcınde bışey gorcez sanmıstım 5.haftada daha gorunmez dedı karından baktı haftaya persembe kalp atısı ıcın gıtcez 9 gun var daha pufffsenın kesenın ıcınde suan bos gorunuyo dımı canım. bu arada benden de kan testı almadı
bence güzel benim de 19 çıkmıştı adet günümde 99 çıktı inşallah senin de artar...
ben çarşamba sen perşembe:)inşallah bebişleri de pıt pıt ları da duyacağız.tabi 5. haftada bebek gözükmüyor ama çok dikkatli bakıncı kesenin kenarında bulut gibi bir görüntü var benim. işte o bebişmiş. bu forumda var ya ultrason görüntüleri onlara bakınca anladım:)
senı 1 gunle takıp edıyorum zaten:)ınsallah duyarız yaa ınsallahh bı aksılık cıkar dıye bazen cok korkuyorum ve doktorum benım bu halımı tahmın ettıgı ıcın az oku az arastır dıye kızıyo:)9 gun sabretmek kolay olmyck :)
ya sorma benimde doktorum aynı şeyi söyledi çok fazla araştırma yapma bir sorun olursa bana sor aklını bulandırma dedi:)benim 1 hafta kadar çok sancım oldu 2 gündür biraz rahatladım ama arada panikliyorum adet olacağım gibi geliyor.senin bir sıkıntım var mı
mrk etme canım adet sancısı arada bır bana da oluyor kotu bır psıkolojı :) onun dısında suan bır sıkıntım yok hatta hamıle oldugumun hıc farkında bıle degılım suan:)bekleyeleım sabredelım rahat olmaya calısalım bakalım hayırlısıyla gelır bebısler kısmetlerınde varsa...
Slm araniza yeni katildm.
Şöyle bir durumum var sat 26 kasım bat 28 aralıktı ama adet olmadım bugün itibariyle 9 günlük bir gecikmem var. ama aralık 29 da iş yerimde mide bulantısıyla aniden baygınlık gibi bir durum oldu ve hastaneye götürdüler hcg ye bakıldı ve 1.20 çıktı değer. doktor 1 hafta sonra adet olmazsan tekrar yaptır testi dedi ve dün akşam tekrar yaptırdım gariptirki yine 1.20 çıktı değerim. çok karıştı kafam napıcam birazdaha bekliyip kırmızılar gelmezse doktoramı gitsem bu arada kıntım var beyaz. ama adet olcakmış gibi hiç belirtim yok. bu şekilde olup sonradan gebelik çıkan varmı ya daraldım düşünmekten????.......((
selam kızlar son adet tarihim 9 aralık adetime 3 gün kala 60 çıktı 3 gün önce. 4 gündür de idrar testi yapıyorum silik çizgi arttı gittikçe hamile miyim bgünkü sonuçları da yarın alacağım. 60 çıkıp hamile kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?