Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Maasallah canim cok sevindim, antibiyotik kosuna gelince bise diyemicem, gecen hafta bende de bi oksuruk bi burun akmasi , dr antibiyotuk verdi ama ben icmedim, iyiyim cok sukur su an , fakat enfrksiyon durumunu bilmiorum cnm,

canım başka bir doktora daha sordum kullanabilirisn dedi günde 1 tane 5 gün filan enfeksiyon bebek için tehlikeli dedi hayırlısı inşaallah bu arada şeker takibi de yapılıyor benim insilün direncimde var ...

ben çarşamba sen perşembe:)inşallah bebişleri de pıt pıt ları da duyacağız.tabi 5. haftada bebek gözükmüyor ama çok dikkatli bakıncı kesenin kenarında bulut gibi bir görüntü var benim. işte o bebişmiş. bu forumda var ya ultrason görüntüleri onlara bakınca anladım:)

senı 1 gunle takıp edıyorum zaten:)ınsallah duyarız yaa ınsallahh bı aksılık cıkar dıye bazen cok korkuyorum ve doktorum benım bu halımı tahmın ettıgı ıcın az oku az arastır dıye kızıyo:)9 gun sabretmek kolay olmyck :)

ya sorma benimde doktorum aynı şeyi söyledi çok fazla araştırma yapma bir sorun olursa bana sor aklını bulandırma dedi:)benim 1 hafta kadar çok sancım oldu 2 gündür biraz rahatladım ama arada panikliyorum adet olacağım gibi geliyor.senin bir sıkıntım var mı

mrk etme canım adet sancısı arada bır bana da oluyor kotu bır psıkolojı :) onun dısında suan bır sıkıntım yok hatta hamıle oldugumun hıc farkında bıle degılım suan:)bekleyeleım sabredelım rahat olmaya calısalım bakalım hayırlısıyla gelır bebısler kısmetlerınde varsa...

Kizlar bn geldim:) hakkimzda hayirlsii olsun hepimizin, ben yarin dr a gidiorum :)esim keseyi gormek istedi belki pit pit olur ne dersiniz

Slm araniza yeni katildim 2 yillik evliym bebek istiyoruz 4 aydir olmuyr ama bu ay kasiklarimda agri goguslerimde agri var . Belirtimidir

merhaba kızlar..Adet gecikmesinin ertesi gunu idrar testinde ,hemen beliren ,ancak kontr l cizgisi kadar koyu olmasa da acik pembe cizgiyi gordum.ertesi gun testi tekrarladim daha da koyulasti cizgi .gecikmenin 4.gunu kan testi yaptirdim degerim 5.62 cikti.ertesi gunde regl oldum zaten.bu yasadigim kimyasal gebelik midir?gebelik olmasA kan da 5,62 gibi bir deger cikar mi ,0 larda olmasi gerekmez mi?ve idrar testlerim de pozitifti silik cizgi falan da degil bariz ackk pembe cizgiler 3 testte de.internetten bi dr sordum,bence kimyasal gebelik degil kan degriniz dusuk cikmis yazmis.zaten gecikmenin 5. Gunu regl oldum 4. Gunu test yaptirdim deger bu yuzden dusuk cikmistir saniyorum,belki onceki gunlrrde daha yuksekti.cok arastirdim bu konuyu su an kanamam oldugu icin dr da gidemiyorum.

bir kızım var.korunmayı bırakınca 2. ay hamile kalmıstım.ilk ay kan testim <1 cıkmıstı negatif yani.ikinci ay hamile kaldıgımda 126 idi adet gecikmesinin ikinci günü.şimdi gebelik olmusmamıssa 5.62 gibi bir değer cıkmaz öyle değil mi? kimyasal gebelikti galiba reglim bitsede dr gitsem

bir kızım var.korunmayı bırakınca 2. ay hamile kalmıstım.ilk ay kan testim <1 cıkmıstı negatif yani.ikinci ay hamile kaldıgımda 126 idi adet gecikmesinin ikinci günü.şimdi gebelik olmusmamıssa 5.62 gibi bir değer cıkmaz öyle değil mi? kimyasal gebelikti galiba reglim bitsede dr gitsem

kimse yorum yapmamış hala gelen giden yokk ((

selam kızlar son adet tarihim 9 aralık adetime 3 gün kala 60 çıktı 3 gün önce. 4 gündür de idrar testi yapıyorum silik çizgi arttı gittikçe hamile miyim bgünkü sonuçları da yarın alacağım. 60 çıkıp hamile kalan var mı

hamilesin bence. bende adete 3 gün kala kan testi yaptırdım 17 çıktı değerim, bütün sülale öğrendi hamileyim diye nerdeyse cumA da doktora gidicem bakalım ne kadar atış var görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…