hamilesin bence. bende adete 3 gün kala kan testi yaptırdım 17 çıktı değerim, bütün sülale öğrendi hamileyim diye nerdeysecumA da doktora gidicem bakalım ne kadar atış var görücez
canım senin belirtilerin var mıydı neydi ? :)
canım ben öğrenmeden birkaç gün önceden kasık ağrım vardı ama o zmaanki ağrı böyle adet sancısı gibiydi.. artık dünden beri de başka boyutta bir kasık ağrım var. adet sancısından farklı yani başına gelince anlıyormussun :) geçen aylarda ben acaba hamilemiyim ki diye kuruntuya kapılırdım da yok yani bu belirtiler hamilelik oldugunu belli ediyor. kasığımdan başlayıp belimden çıkıyor bazen ağrı. benim de değerim azdı işte. cuma günü doktora gideceğim umarım çok güzel bir artış yaşamışımdır. dış gebelik ya da kimyasal gebelik değildir :)
yok canım hakkında hayırlısı olsun stres yapma yeterki ben ilk bebeğimi stresten kaybettim. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:)
yani göğüslerde şişme acıma falan yok muydu ? yani benim de adetime 3 gün var hiç belirtim yok o yüzden hamile olacağımdan da umudum yok ama soruyorum işte merak ettim
ha evet bir ara onu da farkettim 3 gün önce falan bir an yastık gibi oldu göğüslerim sanki. tesadüf namaz kılarken ellerimi bağladığımda yumuşak bir yere koyuyormşum gibi olduacıma falan yoktu yani. ama şimdi o pofudukluk gitti adet gününe de 2 gün var benim daha ayrıca onu da belirteyim. şimdi de baktım da acıma hassasiyet falan hiçbiri yok. bi dinmeyen kasık ağrıları işte
aman aman sakın ağır iş güç yapma bebişin sıkı sıkı tutunana kadar yat dinler canım :)
cevabın için çok teşekkür ederim :)
canım ben öğrenmeden birkaç gün önceden kasık ağrım vardı ama o zmaanki ağrı böyle adet sancısı gibiydi.. artık dünden beri de başka boyutta bir kasık ağrım var. adet sancısından farklı yani başına gelince anlıyormussun :) geçen aylarda ben acaba hamilemiyim ki diye kuruntuya kapılırdım da yok yani bu belirtiler hamilelik oldugunu belli ediyor. kasığımdan başlayıp belimden çıkıyor bazen ağrı. benim de değerim azdı işte. cuma günü doktora gideceğim umarım çok güzel bir artış yaşamışımdır. dış gebelik ya da kimyasal gebelik değildir :)
kızlar en son 28 kasımda adet gördüm..
7 gün geciktikten sonra test yaptım kendim negatif çıktı daha sonra 11. günü sağlık ocağına gittim beta-hcg testi yaptırdım bugün aldım ve 1.20 negatif oda((( kızlar şöyle diyim sanki hastalancakmışım gibi hala ve yumurtalıklarımı resmen şiş hissediyorum cuma günü kadın doğuma gidicem inşallah kötü sonuç çıkmaz ( çok üzgünüm bu sefer 8 aydır bebiş bekliyoruz yok (
aranızda var mı hiç bu sorunları yaşayan ???
yazarsanız çok sevinirim..
ben adetime 3 gun kala idrar testi yaptim pozitif cikti. sonra dayanmayip gece vakti ozel hastanye gidip kan testi yaptirdim 79 cikmisti.4 gun sonra da 561.. saglikli gebelikte her iki gune bir artiyormus bet hcg degeri
Kalp atisini tam olarak ne zaman duyacagiz , mesela benim sat 21 kasim, cuma doktora gittigimizde keseyi gorduk, 5 gun sonra yani bugun kesenin icinde beyaz noktamizi gorduk, dr dediki 15 gun sonra gel :))) kalp atisini duyalim dedi , o zamana kadar neredeyse 8 hafta bitmis olacak .insallah tabı, sızler ne zaman gıdeceksınız
yaaa sizi görünce heveslendim bende. adetim 1 gün gecikti ama idrar testinde negatif sonuç çıktı iki kez. kan testine de cesaret edemiyorum açıkçası. acaba bende hamile miyimdir:))) 7 aydır deniyoruz beklemek ne zormuş....3 gündür hafif mide bulantısı var, kasık ağrılarım var adet sancısı gibi...uffffffffff...
Kalp atisini tam olarak ne zaman duyacagiz , mesela benim sat 21 kasim, cuma doktora gittigimizde keseyi gorduk, 5 gun sonra yani bugun kesenin icinde beyaz noktamizi gorduk, dr dediki 15 gun sonra gel :))) kalp atisini duyalim dedi , o zamana kadar neredeyse 8 hafta bitmis olacak .insallah tabı, sızler ne zaman gıdeceksınız
merhabalar ben dört aylık evliyim. Dün adetime beş (yedi de olabilir) gün kala kan testi yaptırdım beta hcg 2.39 çıktı. Yükselme ihtimali var mı? yoksa bu kesinlikle negatif demek mi?
kızlar adetim 9 gün gecikti 5. gününde kan testi 0,100 çıktı ama hala adet olmadım acaba geç döllenme olabilir mi_?:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?