Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben yarın gidicem tekrar doktora yarın 10 gün olacak ve bende hiç adet belirtisi yok baş agrım oluyor 2 gündür agrı kesici alamıyorm acaba hamilemiyim diye cnm

ben yarın gidicem tekrar doktora yarın 10 gün olacak ve bende hiç adet belirtisi yok baş agrım oluyor 2 gündür agrı kesici alamıyorm acaba hamilemiyim diye cnm

inş. güzel haberler alırsın cnm ya. buraya yazda bende merak edicem aynı durumdayız belki bir umut olur. aynı şekilde benimde hiç adet olcakmış gibi bir belirtim yok sadece adet olmam gereken gün yani 29 kasımda iş yerinde fanlaştım mide bulantısı baygınlık gibi oldu. ozaman kan testinde 1.20 çıktı. bu yüzden şüpelendim daha önce böle bişey hiç olmamıştı. off inş. mucize olur ikimiz içinde...

inş. cnm hayırlısı yarın öğleden sonra yazarım inş.

inş. cnm hayırlısı yarın öğleden sonra yazarım inş.

merhabalar ben dört aylık evliyim. Dün adetime beş (yedi de olabilir) gün kala kan testi yaptırdım beta hcg 2.39 çıktı. Yükselme ihtimali var mı? yoksa bu kesinlikle negatif demek mi?

vallahi ben pazar geci gidip kan tahlili yaptırmıştım. 1.20 çıkmıştı 2 gün sonra yani salı günü güzdüz gidip başka bir yerde tahlil yaptırdım. 17 çıktı yani hamileyim şuan ayrıca daha benim de bat zamanı yarın yani günüm de geçmedi..

benim kalp atislari erken duyuldu 6+5 likken gorulmustu.. cok sabirsizlaniyosundr eminim :) bende oyleydim allahtan erken duyuldu. normalde 7 haftadan sonra goruluyormus

Heyecanım var evet , bı oncekını 9 haftalıkkrn karnımda kalp atısı durdugu ıcın kurtajla aldıtmıstık 5 ay once. Ama sunuda cok ıyı ogrenmıs oldum , ne kadar ıstersek ısteyelım rabbım ıstesın yeter...

selam kızlar ben yeni üye oldum ama sizleri takip ediyordum. şimdi size bir sorum olucak reglim 2 gün gecikti ve sonra kan testi yaptırdım sabahtan bende ama öğlene regli oldum,normalde ilk ğünü güzel gelirdi ama şimdi sanki son günüymüş gibi geldi çok kötü oldum.bugün ikinci günü normalden az geliyo ama geliyo. teste beta-hCG (total hCG) 0.4 çıktı.doktor hamile değilsin dedi

hamile değilsin malesef. adet kanaman da gelmiş zaten..

canım benimde aynı senin gibi hatta ben 11. günü kan testi yaptırdım 1.20 çıktı morelim çok bozuldu yarın kadın doğum uzmanında randevum var bakalım cok merakla bekliyorum bu arada korundunuz mu kızlar

Bat 12 ocak ve ben bugün kan tahlili yaptırdım 2.00 çıktı sonu..daha 2 gün var yükselir mi sizce değerler..yoksa hüsran mı

Bat 12 ocak ve ben bugün kan tahlili yaptırdım 2.00 çıktı sonu..daha 2 gün var yükselir mi sizce değerler..yoksa hüsran mı

canım bnmde adetime 1 gün kala sonuç 2,00 çıkmıştı adetimden 4 gün geçti sonuç 0,100 çıktı ama hala adet olmadım bugün 10 gün geçti..

inş. senin yükselir cnm

Kızlar bugun kesemizi gördük çok şükürrr ama haftasına göre küçükmüş adetim 1 hafta geçti ve 5.5 mm kese 1 hafta sonra tekrar gel dedi bu durum gec döllenmeden kaynaklanıyordur degil mi? Aklıma takıldııı

Hcg degerınız kac , vee son adet tarıhınız nedır? Mesela benımde 6bucuk haftalık oldugu halde kese ve o ıcındekı beyaLık gorundu:) dr banada aynısını soyledı6.4mm, 2 hafta sonra gel dedı , bakalım beklıorum

Canım benim son adet 2 aralık ama pko oldugu için bnde ben gec yumurtlamıştm (19. Gün).2 kere hcg olcturdum adetim 1 gun gecınce 95 di 2 gun sonra 615 olmustu en son pazartesi yaptrdım işte bnm baya küçük gibi keseeee nokta kadar bişeyyyy :18:

adetim 3 gün geçince beta hcg 256 çıktı normal mi 13 ocak da dr tekrar gideceğim keseyi görebilmek için 1500 olmalı dedi 10 gün içinde ne kadar yükselir bir de kesin bir şekilde hailesinde demedi kanda hamilelik hormonu var dedi sizce hamilemiyim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…