adetim 3 gün geçince beta hcg 256 çıktı normal mi 13 ocak da dr tekrar gideceğim keseyi görebilmek için 1500 olmalı dedi 10 gün içinde ne kadar yükselir bir de kesin bir şekilde hailesinde demedi kanda hamilelik hormonu var dedi sizce hamilemiyim ???[/
canım doktorlar kalp atışını duymadan hamilesin demiyor maalesef umutlandırmamak için 2 gün sonra 2 kat artması lazım.inşallah bebeğin gelmiştir:)
adetim 3 gün geçince beta hcg 256 çıktı normal mi 13 ocak da dr tekrar gideceğim keseyi görebilmek için 1500 olmalı dedi 10 gün içinde ne kadar yükselir bir de kesin bir şekilde hailesinde demedi kanda hamilelik hormonu var dedi sizce hamilemiyim ???
cnm buraya yaz neticeyi olurmu. Guzel haberlerle gelirsin ins. Bende hala gelen giden yok. Bu arada bugün dogum gunum belki keşke bir süpriz olsa. En güzel hediyem olur....
Kese hcg 1500 ıken alttan muayne ıle gorulup 5000 lerde olunca normal ultrasonla gorulur. En dusuk gebe hcg 6 nın uzerınde cıkarsa, fakat hamıle oldugumuzu kalp atısı duyulana kadar dr pek soylemez, degerlerın 2 gunde 1 cıfte katlaması lazım . Alkah hepımızın yardımcısı olsunkese ne zamn gökzükür ve en düşük hamile olabilmen için değeri ne kadar olmalı kızlar
adetim 3 gün geçince beta hcg 256 çıktı normal mi 13 ocak da dr tekrar gideceğim keseyi görebilmek için 1500 olmalı dedi 10 gün içinde ne kadar yükselir bir de kesin bir şekilde hailesinde demedi kanda hamilelik hormonu var dedi sizce hamilemiyim ???[/
canım doktorlar kalp atışını duymadan hamilesin demiyor maalesef umutlandırmamak için 2 gün sonra 2 kat artması lazım.inşallah bebeğin gelmiştir:)
inş gelmiştir pazatesi tekrar dr gideceğim çoooook sabırsızım
Canım bence hamilesin ama gec döllenme denen bi olay var herksin kafa karısıklığına o neden oluyo. Sen düzenli hcg yaptır zaten emin ol artmıştır bende çok korkuyodum senin gibi ama şimdi keseyi gördüm şükür insallah sende görceksin canmm
inşşşş canım bu pazartesi görürüm bu defada kalp atışarını ne zaman duycam diye sabırsızlanırımmm ayyyyy geçer mi bu zamanlar bilmem bu arada keseyi görmene sevindim :)))
sat8 aralık, hala adet olmadım, 3 ocakta test sonucu 0,100 dü. ne zaman yaptırsam birdaha test??
bugün gidemedim dokora pazartesiye kaldı adetimin 5 .günü 0,100 çıkmıştı bugün tam 10 gün geçti
bende aynı ya bi daha test ne zamn yaptırsak :18:
canm ben hala adet olmadım bugün 13. gün geçti bugün gidicegim doktora bakalım ne diycek
Kızlar 1 senelik bekleyişten sonra sonunda HAMİLEYİM :)
Bugün öğrendim kan değerim 60 cıktı :)
inşallah güzel haberler alırsın sonuşçupaylaşırsan sevinirim
merhaba arkadaşlar. benim sat 20 aralık idi çarşamba adet olmam gerekiyor. ayın 7 sinde tahlil yaptırdım 0.23 çıktı. pazar günü tekrar yaptırdım 4.57 çıktı. yarın yine yaptıracağım inşallah hayırlı güzel sonuç alrım.
öyle valla bitmez :)) amin inş hep böyle güzel telaşlarla karşılaşırız ve hepimiz bir an önce isteklerimize kavuşuruz ve sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alırızBiZdeki bu evham bitmez arkadasim valla :)) aman Rabbim boyle guzel telaslar versin umarim bi an once istegine kavusursun canim benimm opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?