Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım bence hamilesin ama gec döllenme denen bi olay var herksin kafa karısıklığına o neden oluyo. Sen düzenli hcg yaptır zaten emin ol artmıştır bende çok korkuyodum senin gibi ama şimdi keseyi gördüm şükür insallah sende görceksin canmm

cnm buraya yaz neticeyi olurmu. Guzel haberlerle gelirsin ins. Bende hala gelen giden yok. Bu arada bugün dogum gunum belki keşke bir süpriz olsa. En güzel hediyem olur....

canım doğum günün kutlu olsun inşallah bebiş en buyuk hediyen olur :) dün gittim doktora durumu anlattım ve sağlık ocağında kan testi yaptırmıştım onu da yanımda götürdüm hiç birşey yok dedi ve kontrol etti alttan bu arada hiç korkulcak bisey yok bazısı çok abartıyor acımıyor.. rahimde de yumurtalıklarımda da hiç birşey yok tertemiz dedi doktor.. stres yapma dedi stresten olmuyormuş 5 ay daha beklicez olmazsa daha detaylı bir araştırma yapcak bu sefer eşimide götürcem.. vitamin yazdı folik asitle beraber onu kullancam.. yani kafam rahatladı gidin derim kızlar hiç korkmayın

kese ne zamn gökzükür ve en düşük hamile olabilmen için değeri ne kadar olmalı kızlar
Kese hcg 1500 ıken alttan muayne ıle gorulup 5000 lerde olunca normal ultrasonla gorulur. En dusuk gebe hcg 6 nın uzerınde cıkarsa, fakat hamıle oldugumuzu kalp atısı duyulana kadar dr pek soylemez, degerlerın 2 gunde 1 cıfte katlaması lazım . Alkah hepımızın yardımcısı olsun

inşşşş canım bu pazartesi görürüm bu defada kalp atışarını ne zaman duycam diye sabırsızlanırımmm ayyyyy geçer mi bu zamanlar bilmem bu arada keseyi görmene sevindim :)))

inşşşş canım bu pazartesi görürüm bu defada kalp atışarını ne zaman duycam diye sabırsızlanırımmm ayyyyy geçer mi bu zamanlar bilmem bu arada keseyi görmene sevindim :)))

BiZdeki bu evham bitmez arkadasim valla :)) aman Rabbim boyle guzel telaslar versin umarim bi an once istegine kavusursun canim benimm opuyorumm

sat8 aralık, hala adet olmadım, 3 ocakta test sonucu 0,100 dü. ne zaman yaptırsam birdaha test??

bende 3 aralıkta regli olmuştum bu ay 4 günüm geçti doktora gittim kan testi negatıf çıktı
ama birazdaha bekle dedi bakalım belki geç döllenme olmuştur dedi ne zamn tekrar test yapıyım.
böyle olan varmı arkadaşlar

merhaba arkadaşlar. benim sat 20 aralık idi çarşamba adet olmam gerekiyor. ayın 7 sinde tahlil yaptırdım 0.23 çıktı. pazar günü tekrar yaptırdım 4.57 çıktı. yarın yine yaptıracağım inşallah hayırlı güzel sonuç alrım.

artma olmuş umarım hamilesindir..

BiZdeki bu evham bitmez arkadasim valla :)) aman Rabbim boyle guzel telaslar versin umarim bi an once istegine kavusursun canim benimm opuyorumm
öyle valla bitmez :)) amin inş hep böyle güzel telaşlarla karşılaşırız ve hepimiz bir an önce isteklerimize kavuşuruz ve sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…