Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba , bende gecen hafta dr a gittigimde brnim kese icinde minicikk demisti, kesenin icindr beyaz noktayi gordu, fakat sat a gore kucuj dedi ,( 21kasim ) 10gun sonraya bi daha cagirdi , gec dollenme olabilir dedi, cuma gunu gitcem kalbinu duyabilecek miyim bilmiyorum ama heyecanliyim . Adet duzensizligin varsa cok normal kucuk olmasi daha dedi dr. Senin sat falan kac , ne kadarliksin

Canimmm eminim gorceksin kuzucugun kalp atislarini ve icin rahat etcekkk :) benimde gunler gecmek bilmiyo bende haftaya sali gidicem ama cok heyecanlaniyorum, canim benim sat 2 aralik ama benim gunum hep gecer pkoluyum zaten. 21 aralik yumurtlama gunum (19.gunyumurtladim) galiba ondan boyle mini minnnaklar doktor gecen cuma 4 hafta dedi ama normal sartlarda 6+1 olmasi lazimdi, benimde kafam baya karisikk insallah rabbim gonlumuze gore verirr canm benim

Allah hakkimizda her zaman hayirlisini versin insallah:) sende icini rahat tutmaya calis canim ,nekadarcok stersyaparsak o kadar kendimizi uzeriz , inanki sende sali gunu gittiginde ohh diyip sukur etceksin :) ben hamile kalmadan once beyaz sogan kuru yapmistim , faysasini gordum temizlendim epey:) yine haberleselim cok optum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. Son adet günüm 19 aralık günüydü 13 ocakta adet görmem gerekiyordu. Görmeyince 14 ocakta kan tahlili yaptırdım.. Beta HCG değerim 323,4 çıktı.. Henüz uzman bir doktora gitmedim Bu konuda görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.. Rabbim herkese her şeyin hayırlısını versin!1!1!1!

Hayırlı olsun canım..allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin..hamilesin ama daha çok yeni seninkide bir uzman doktara görün:)) bende dün öğrendim 133 çıktı..adetime 3 gün var..bu değer hergecen gün yükselmesi gerekiyor kesenin görünmesi için..kalp atışını da duymadan doktorlar hamile demiyor bu arada..

mrhaba arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum. yeni bebek sahibi olmaya karar verdik. 25 aralık son adetim. ilk kez çalışmalara başladık. 9 ocakta hcg testim 0,1 çıktı. (yumurtlamadan 2 gün sonra yani) bu testin hamilelik testi olduğnuuda bilmiyordum. kan uyuşmazlığı olduğu için doktor istedi. bugünde geçen haftanın sonucuna bakıp hamile değilsin büyük bi ihtimal regl olacaksın dedi. daha 6 gün var adetime ne yapmalıyım. çok kararsızım. yani asıl sorum yumurtlama gününden 2 gün sonra hcg testi çok yüksek çıkar mı?

Tebrikler hamilesin :)

hayır. yumurtlamadan 2 gün sonra kana geçmez hcg hormonu. döllenmeden 8-9 gün sonra ancak geçmeye başlıyor. o tarihte 0.1 çıkması gayet normal yani ama hamile kalıp kalmadığını bilemezsin :) şuanda kaç gün var bata

20 yada 21 ocak adet tarihim. bazen 27 bazende 28 günde bir oluyor. 6 günüm falan var ama vakitte geçmiyor bir türlü. ilk denememiz bi çok kişinin ilk seferde olmuyo o yüzden çok umutlanmak istemiyorum. teşekkürler bu arada verdiğin bilgi için.

rica ederim.. adet gününü bekleyemem sabırsızlanırım dersen 2-3 gün kala yine kan tahlili yaptırırsan çıkabilir sonuç.. eğer geç döllenme falan yoksa çünkü benim 5 gün kala yaptırdığım kan tahlilinde sonuç negatifken 3 gün kala pozitifti..

arkadaslar merhaba

birsey sormak istiyorum bugunle beraber 43 gundur regl olmuyorum dun doktora medipol bagcilar derya yasara gittim cok ilgisizdi o ayri konu ultrason ile bakti gebelik yok dedi kan testi yaptirdim 0,1 cikmis peki neden olmuyorum dedim hormonlarin psikolojik olarak etkilenmis dedi ilac falan hicbirsey vermedi napacagimi sasirdim bekliyorum sadece karnin cok sisti sizce normalmi? gebelik olsa cikardi diye dusunuyorum cikmama sansi varmi? aranizda bilgisi olan varsa soyleyebilirmi lutfen(

Merhaba arkadarlar, bn 2 ay once tup bebek tedavisiyle hamile kalip 6.haftamda dusuk yapmıştım.bu ay doğal yolla tekrar hamile kaldim son adet tarihim 9 aralikti bu ay adet olmayinca ayin 10 unda tahlil yaptirdim.
10 ocak : 366
13 ocak : 703
15 ocak : 950
Ilerleme pek duzgun degil, doktor ya dis gebelik yada buda düşükle sonuclanicak sagliksiz bi gebelik dedi, moralim cok bozuldu. Kendiliginden oldugu icin bu sefer cok umutlanmistik.saglikli ilerleme sansi varmidir sizce bilgisi olan arkadaslar lutfen cvp verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…