- 9 Ocak 2014
- 136
- 57
- 298
Kızlar 1 senelik bekleyişten sonra sonunda HAMİLEYİM :)
Bugün öğrendim kan değerim 60 cıktı :)
hayırlı olsun Allah sağlılıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşşş
.adetim 3 gün geçince beta hcg 256 çıktı normal mi 13 ocak da dr tekrar gideceğim keseyi görebilmek için 1500 olmalı dedi 10 gün içinde ne kadar yükselir bir de kesin bir şekilde hailesinde demedi kanda hamilelik hormonu var dedi sizce hamilemiyim ???[/
canım doktorlar kalp atışını duymadan hamilesin demiyor maalesef umutlandırmamak için 2 gün sonra 2 kat artması lazım.inşallah bebeğin gelmiştir:)
Merhaba dumann, nasilsin naaptin son durumlar dr a gittin mi ? Tam olark ne kadarlik oldun? Bide bitindaha vardi aranizda 1 gun oyniyordu, ne zmandir oda yok , hersey yolumda mi
.
Merhaba dumann, nasilsin naaptin son durumlar dr a gittin mi ? Tam olark ne kadarlik oldun? Bide bitindaha vardi aranizda 1 gun oyniyordu, ne zmandir oda yok , hersey yolumda mi
teşekkür ederim iyiyiz çok şükür inşallah sizde iyisinizdir.benim yarın kontrolüm var inşallah pıt pıtları duyacağım.bugün itibari ile 6+4 oldum.kesem en son perşembe günü 8 mm di ve yolk kesesi ile bebeği görmüştük:)sende durumlar nedir sen duydun mu
Kızlar bugun kesemizi gördük çok şükürrrama haftasına göre küçükmüş adetim 1 hafta geçti ve 5.5 mm kese 1 hafta sonra tekrar gel dedi bu durum gec döllenmeden kaynaklanıyordur degil mi? Aklıma takıldııı
teşekkür ederim iyiyiz çok şükür inşallah sizde iyisinizdir.benim yarın kontrolüm var inşallah pıt pıtları duyacağım.bugün itibari ile 6+4 oldum.kesem en son perşembe günü 8 mm di ve yolk kesesi ile bebeği görmüştük:)sende durumlar nedir sen duydun mu
Sevindim tatlim cok sukur, bende ay basinda 3unde gitmistim, keseyi ve beyaz noktasini gormustuk, bu cuma yani 14 gun sonra insallah tekrr gitcez, sanirim artik pit pittlarini duyarim insallah tabi, 3unde 6.4 mm idi kese. Yarin haberdar et olur mu merak ederim :) optum sizi
Sevindim tatlim cok sukur, bende ay basinda 3unde gitmistim, keseyi ve beyaz noktasini gormustuk, bu cuma yani 14 gun sonra insallah tekrr gitcez, sanirim artik pit pittlarini duyarim insallah tabi, 3unde 6.4 mm idi kese. Yarin haberdar et olur mu merak ederim :) optum sizi
ederim tabi:)Allah a emanet olun
ederim tabi:)Allah a emanet olun
:) sizlerde Allah a emanet olun
Merhaba , bende gecen hafta dr a gittigimde brnim kese icinde minicikk demisti, kesenin icindr beyaz noktayi gordu, fakat sat a gore kucuj dedi ,( 21kasim ) 10gun sonraya bi daha cagirdi , gec dollenme olabilir dedi, cuma gunu gitcem kalbinu duyabilecek miyim bilmiyorum ama heyecanliyim . Adet duzensizligin varsa cok normal kucuk olmasi daha dedi dr. Senin sat falan kac , ne kadarliksin
Canimmm eminim gorceksin kuzucugun kalp atislarini ve icin rahat etcekkk :) benimde gunler gecmek bilmiyo bende haftaya sali gidicem ama cok heyecanlaniyorum, canim benim sat 2 aralik ama benim gunum hep gecer pkoluyum zaten. 21 aralik yumurtlama gunum (19.gunyumurtladim) galiba ondan boyle mini minnnaklar doktor gecen cuma 4 hafta dedi ama normal sartlarda 6+1 olmasi lazimdi, benimde kafam baya karisikk insallah rabbim gonlumuze gore verirr canm benim
Hayırlı olsun canım..allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin..hamilesin ama daha çok yeni seninkide bir uzman doktara görün:)) bende dün öğrendim 133 çıktı..adetime 3 gün var..bu değer hergecen gün yükselmesi gerekiyor kesenin görünmesi için..kalp atışını da duymadan doktorlar hamile demiyor bu arada..Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. Son adet günüm 19 aralık günüydü 13 ocakta adet görmem gerekiyordu. Görmeyince 14 ocakta kan tahlili yaptırdım.. Beta HCG değerim 323,4 çıktı.. Henüz uzman bir doktora gitmedim Bu konuda görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.. Rabbim herkese her şeyin hayırlısını versin!1!1!1!
Tebrikler hamilesin :)Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. Son adet günüm 19 aralık günüydü 13 ocakta adet görmem gerekiyordu. Görmeyince 14 ocakta kan tahlili yaptırdım.. Beta HCG değerim 323,4 çıktı.. Henüz uzman bir doktora gitmedim Bu konuda görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.. Rabbim herkese her şeyin hayırlısını versin!1!1!1!
mrhaba arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum. yeni bebek sahibi olmaya karar verdik. 25 aralık son adetim. ilk kez çalışmalara başladık. 9 ocakta hcg testim 0,1 çıktı. (yumurtlamadan 2 gün sonra yani) bu testin hamilelik testi olduğnuuda bilmiyordum. kan uyuşmazlığı olduğu için doktor istedi. bugünde geçen haftanın sonucuna bakıp hamile değilsin büyük bi ihtimal regl olacaksın dedi. daha 6 gün var adetime ne yapmalıyım. çok kararsızım. yani asıl sorum yumurtlama gününden 2 gün sonra hcg testi çok yüksek çıkar mı?
hayır. yumurtlamadan 2 gün sonra kana geçmez hcg hormonu. döllenmeden 8-9 gün sonra ancak geçmeye başlıyor. o tarihte 0.1 çıkması gayet normal yani ama hamile kalıp kalmadığını bilemezsin :) şuanda kaç gün var bata
20 yada 21 ocak adet tarihim. bazen 27 bazende 28 günde bir oluyor. 6 günüm falan var ama vakitte geçmiyor bir türlü. ilk denememiz bi çok kişinin ilk seferde olmuyo o yüzden çok umutlanmak istemiyorum. teşekkürler bu arada verdiğin bilgi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?