.
Merhaba dumann, nasilsin naaptin son durumlar dr a gittin mi ? Tam olark ne kadarlik oldun? Bide bitindaha vardi aranizda 1 gun oyniyordu, ne zmandir oda yok , hersey yolumda mi[/QUOT
şükürler olsun Rabbime kalp atışını duydum bebeğimide daha net gördüm.2.91 mm olmuş teyzesi:)darısı cuma senin başına inşallah
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. Son adet günüm 19 aralık günüydü 13 ocakta adet görmem gerekiyordu. Görmeyince 14 ocakta kan tahlili yaptırdım.. Beta HCG değerim 323,4 çıktı.. Henüz uzman bir doktora gitmedim Bu konuda görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.. Rabbim herkese her şeyin hayırlısını versin!1!1!1!
Hayırlı olsun canım..allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin..hamilesin ama daha çok yeni seninkide bir uzman doktara görün:)) bende dün öğrendim 133 çıktı..adetime 3 gün var..bu değer hergecen gün yükselmesi gerekiyor kesenin görünmesi için..kalp atışını da duymadan doktorlar hamile demiyor bu arada..
hayırlı olsun saglıklı kucagına alırsın inşallah kaç yaşındasın ne zamandır istıyordun
sorsam bi sakıncası varmı
Aminnn canım...şimdi başka korkular başladı umarım hepimiz meleklerimizi sağ salim kucağımıza alırız..çok uzun bir yolumuz var bende çok tedirginimCanım seninde bebişin hayırlı olsun.. Herkes kalp atımını duymadan sevinme diyorlar bende çok tedirginim.. Umarım bebişlerimizi kucağımıza almayı rabbim bizlere nasip eder.. Mutlu haberleri paylaşmak dileğiyle
Selam kızlar son adet günüm 19 aralık ben adet tarihimden önce ve sonra korundum.. İnternetten ovulasyon tarihimi öğrendim sadece o gün korunmadık.. 13 ocakta adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.. 14 ocakta beta hcg testi yaptırdım 323 çıktı.. Şimdi size soruyorum hamileliğimi adet dönemime göre mi hesaplayacağım yoksa yumurtlama dönemime göre mi ?
...hayırlı olsun nasıl yanı ilk denemede mi oldu ne kadardır korunuyordun
bende istiyorum da ilk ay denememizde olmad
.
Merhaba dumann, nasilsin naaptin son durumlar dr a gittin mi ? Tam olark ne kadarlik oldun? Bide bitindaha vardi aranizda 1 gun oyniyordu, ne zmandir oda yok , hersey yolumda mi[/QUOT
şükürler olsun Rabbime kalp atışını duydum bebeğimide daha net gördüm.2.91 mm olmuş teyzesi:)darısı cuma senin başına inşallah
Sahımı soyluyorsun rabbıme sukur maasallah cokmsevındım senın adına canım. Demekkı 6+5 ken mı gormus oldun? Ustten mı altyan mı muayne ettı pekı? Evet cuma ıcın sabırsızlanıyorum
...
canım ben ilk gece korunmamıştım ,doktora farklı bir şikayetten gittiğimde hamile olduğumu öğrendim...daha sonra kese göründü ama kalp atışı duyulmadı.doktor 3 ay korun dedi bende korundum 3 aydan sonra sadece yumurtlama günümde korunmadım ve 2.kez hamile olduğumu öğrendim ama ilk yaşadığım olay beni çok etkiledi çok tedirginim inşallah bu sefer kalp atışını duyarım.o yüzden kaç haftalık hamile olduğumu merak ediyorum.....:44:
Aminnn canım...şimdi başka korkular başladı umarım hepimiz meleklerimizi sağ salim kucağımıza alırız..çok uzun bir yolumuz var bende çok tedirginimAllah yardımcımız olsun..bir kan pıhtısına can veren allah..bebeklerimizide kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. ..
bende 3 aralıkta regli olmuştum bu ay 4 günüm geçti doktora gittim kan testi negatıf çıktı
ama birazdaha bekle dedi bakalım belki geç döllenme olmuştur dedi ne zamn tekrar test yapıyım.
böyle olan varmı arkadaşlar
:2:Sahımı soyluyorsun rabbıme sukur maasallah cokmsevındım senın adına canım. Demekkı 6+5 ken mı gormus oldun? Ustten mı altyan mı muayne ettı pekı? Evet cuma ıcın sabırsızlanıyorum
bu güne kadar hep alttan baktı canım ama çok şükür bundan sonra karından dedi:)son adete göre 6+5 ama bebiş 5+6 çıktı.ben bu ay erken yumurtlamışım adetten 2 gün sonra olan ilişki ile hamile kalmışım ben ayın 6 sında ben 14 diye düşünüyordum:)o sesi duyduğumda nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim sana ve bekleyen tüm hamile arkadaşlara da yaşatsın inşallah.15 gün sonra tekrar gideceğim birkaç test istedi onları göstereceğim inşallah
:2:bu güne kadar hep alttan baktı canım ama çok şükür bundan sonra karından dedi:)son adete göre 6+5 ama bebiş 5+6 çıktı.ben bu ay erken yumurtlamışım adetten 2 gün sonra olan ilişki ile hamile kalmışım ben ayın 6 sında ben 14 diye düşünüyordum:)o sesi duyduğumda nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim sana ve bekleyen tüm hamile arkadaşlara da yaşatsın inşallah.15 gün sonra tekrar gideceğim birkaç test istedi onları göstereceğim inşallah
Canım yaa ınan kı cok mutlu oldum :) cokk sukur , nası ama pıt pıt hızlı hızlı atmıstır :) aramızda pek bıse yok sanırm 1 hafta falan olsa gerek. Benı ho ustten muayne ettı ama sanırım cuma gerek duyarsa kalp atısı ıcın alttanda bakabılır. Ultrasona gore olan haftası dogru olan hafta o halde dı mı? Cunku benımkıde gerıden gelıo:)
...
canım ben ilk gece korunmamıştım ,doktora farklı bir şikayetten gittiğimde hamile olduğumu öğrendim...daha sonra kese göründü ama kalp atışı duyulmadı.doktor 3 ay korun dedi bende korundum 3 aydan sonra sadece yumurtlama günümde korunmadım ve 2.kez hamile olduğumu öğrendim ama ilk yaşadığım olay beni çok etkiledi çok tedirginim inşallah bu sefer kalp atışını duyarım.o yüzden kaç haftalık hamile olduğumu merak ediyorum.....:44:
canım ben ayın sonunda doktora gidicem bir aksilik olmazsa..daha adet günüm geçmedi benim 17 si..değerim çok düşük daha 3.5 haftalik kadar dedi doktor.inşallah keseyle beraber kalp atışını da görmek duymak nasip olur hepimize..Nası durumlar sımdı kızlar ? Gelısme var mı
Nası durumlar sımdı kızlar ? Gelısme var mı
ilk gebeliyin için çok üzüldüm geçmiş olsun..Şimdi yeniden hamilesin ne guzel tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin..olumsuz düşünme bende daha kese falan görmedim..daha çok erkendir belki değerlerinin yükselmesini bekle..inşallah kesemizide kalp atislarimizida allahın izniyle duycaz görücez canım:))Ayni sorun suan bende var ilk hamileligimdr kalp atisi olmadigi icin aldilat simdi 2 hamileyimmm bakalim daha bugun ogrendim kesem görünmedi ins tekrarlamaz
:2:
Canım yaa ınan kı cok mutlu oldum :) cokk sukur , nası ama pıt pıt hızlı hızlı atmıstır :) aramızda pek bıse yok sanırm 1 hafta falan olsa gerek. Benı ho ustten muayne ettı ama sanırım cuma gerek duyarsa kalp atısı ıcın alttanda bakabılır. Ultrasona gore olan haftası dogru olan hafta o halde dı mı? Cunku benımkıde gerıden gelıo:)
evet canım ultrason haftası doğru olan bir de ilşki gününü bilince kesin oluyor.hesaplamayıda öğrendim forumu gezerken tesadüfen gördüm.şimdi dün 5+6 dı toplamı 41 gün ediyor.bebiş 2.91+42:44.91 oluyor.42 sabit bir rakam bebeğin boyu ile toplanıyor.yani benim bebiş 4 gün önden gidiyor.
kızlar benim bat 10 ocaktı. ben 7 ocakta kan tahlili yaptırmıştım 17 çıkmıştı, 10 ocakta yine yaptırdım 131 çıktı bu kez.. doktorum da 22sine randevu verdi.. o zamana kadar bekliyim mi ben yoksa sağlık ocağına falan gidip bir kan tahlili daha yaptırayım mı. çok merak ediyorum bir sorun var mıdır herşey yolunda gidiyor mudur diye.. bu endişe çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?