Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hayırlı olsun saglıklı kucagına alırsın inşallah kaç yaşındasın ne zamandır istıyordun
sorsam bi sakıncası varmı

Canım seninde bebişin hayırlı olsun.. Herkes kalp atımını duymadan sevinme diyorlar bende çok tedirginim.. Umarım bebişlerimizi kucağımıza almayı rabbim bizlere nasip eder.. Mutlu haberleri paylaşmak dileğiyle

Selam kızlar son adet günüm 19 aralık ben adet tarihimden önce ve sonra korundum.. İnternetten ovulasyon tarihimi öğrendim sadece o gün korunmadık.. 13 ocakta adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.. 14 ocakta beta hcg testi yaptırdım 323 çıktı.. Şimdi size soruyorum hamileliğimi adet dönemime göre mi hesaplayacağım yoksa yumurtlama dönemime göre mi ?

kızlar benim pazar günü hastalanmam gerekiyodu p.tesi kan tahlili yaptırdım 0.1 çıktı ve hala adet olmadım midem kötü ve bugün biraz başım döndü yerimden kalkamadım artık kan tahlili yaptırmaya korkuyorum acaba yükselmiş midir yoksa bi gebelik ihtimali olmuş olsa o kadar düşük çıkmazdı heralde diye düşünmekten kendimi yedim yardımcı olursanız sevinirim

Aminnn canım...şimdi başka korkular başladı umarım hepimiz meleklerimizi sağ salim kucağımıza alırız..çok uzun bir yolumuz var bende çok tedirginimAllah yardımcımız olsun..bir kan pıhtısına can veren allah..bebeklerimizide kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. ..

hayırlı olsun nasıl yanı ilk denemede mi oldu ne kadardır korunuyordun
bende istiyorum da ilk ay denememizde olmad

hayırlı olsun nasıl yanı ilk denemede mi oldu ne kadardır korunuyordun
bende istiyorum da ilk ay denememizde olmad
...
canım ben ilk gece korunmamıştım ,doktora farklı bir şikayetten gittiğimde hamile olduğumu öğrendim...daha sonra kese göründü ama kalp atışı duyulmadı.doktor 3 ay korun dedi bende korundum 3 aydan sonra sadece yumurtlama günümde korunmadım ve 2.kez hamile olduğumu öğrendim ama ilk yaşadığım olay beni çok etkiledi çok tedirginim inşallah bu sefer kalp atışını duyarım.o yüzden kaç haftalık hamile olduğumu merak ediyorum.....:44:

:2:

inşallah olur bu kez hayırlı haberler duyarsın... bizde 1yıl10ay korunduk ama dogum kontrol hapi kullanmadım
şimdi istiyoruz inşallah 2. ay allahım nasıp eder:44:

Nası durumlar sımdı kızlar ? Gelısme var mı

Ayni sorun suan bende var ilk hamileligimdr kalp atisi olmadigi icin aldilat simdi 2 hamileyimmm bakalim daha bugun ogrendim kesem görünmedi ins tekrarlamaz

canım ben ayın sonunda doktora gidicem bir aksilik olmazsa..daha adet günüm geçmedi benim 17 si..değerim çok düşük daha 3.5 haftalik kadar dedi doktor.inşallah keseyle beraber kalp atışını da görmek duymak nasip olur hepimize..

Ayni sorun suan bende var ilk hamileligimdr kalp atisi olmadigi icin aldilat simdi 2 hamileyimmm bakalim daha bugun ogrendim kesem görünmedi ins tekrarlamaz
ilk gebeliyin için çok üzüldüm geçmiş olsun..Şimdi yeniden hamilesin ne guzel tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin..olumsuz düşünme bende daha kese falan görmedim..daha çok erkendir belki değerlerinin yükselmesini bekle..inşallah kesemizide kalp atislarimizida allahın izniyle duycaz görücez canım:))

kızlar benim bat 10 ocaktı. ben 7 ocakta kan tahlili yaptırmıştım 17 çıkmıştı, 10 ocakta yine yaptırdım 131 çıktı bu kez.. doktorum da 22sine randevu verdi.. o zamana kadar bekliyim mi ben yoksa sağlık ocağına falan gidip bir kan tahlili daha yaptırayım mı. çok merak ediyorum bir sorun var mıdır herşey yolunda gidiyor mudur diye.. bu endişe çok kötü

Şahsi düşüncem her şeyin yolunda gidiyor endişeye mahal yok.. Beta HCG her 2 güne katlayarak gitmesi gerekiyor.. Sende 17 den 131 bir artış söz konusu buda iyiye işarettir diye düşünüyorum.. 1000-5000 arası kese belirmeye başlar daha sonra bebişinin ilk sesini duymayı rabbim sana İNŞALLAH nasip eder.. Sağlıklı hamilelik yaşamanı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…