Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

öyle mi diyorsun, inşallahhh evet ben de onu düşünerek rahatlamaya çalışıyorum, hem bu arada lekelenme tarzında bile hiç kanamam da olmadı, Allah korusun bir aksilik olsa kanama falan olurdu.. :/ en iyisi beklemek o zaman. of nasıl geçecek bu zaman

Bu şekilde kendini yiyip bitirmen doğru değil.. Heyecanının farkındayım fakat sabırlı olmakta fayda görüyorum.. Her şey daha güzel olacak yaşam kalitene dikkat et ayrıca FOLİK ASİTİ ni yanında ayırma sevgilerimle

evet herşeyime dikkat ediyorum folik asit de dahil :)) teşekkür ederim

canım bende senin gibiyim adetimden 4 gün önce kan tahlili yaptım 133 çıktı..bende merak ediyorum yukseliyormu acaba diye ama sabretmekden başka çaremiz yok..inşallah herşey yolunda gider ve bebeklerimizi kucagimiza alırız..sana bir sey sorucam bana 1-2 gündür sicak basiyor..özellikle uyandığımda terlemis oluyorum..sendede boyle bir sey varmı canım? ?

yok canım ya bende üşüme var herkesin yandığı ortam bana normal sıcaklıkta geliyor.. ben normalde de adet olmaya yakın hep üşürdüm şmdi de aynı devam yani :/

Benim 1330 cikti senin 133 muydu keseyi gormediler dun gittim yarin icin randavu veerdi bakalim

Benim 1330 cikti senin 133 muydu keseyi gormediler dun gittim yarin icin randavu veerdi bakalim
Canım ben daha hiç doktora gitmedim..adetime 4 gün kala kan tahlili yaptim 133 çıktı..Yarın adet günüm..herhangi bir sıkıntı olmazsa ay sonu gidicem kontrol için..senin az kalmış yakında görünür inşallah kesen canım..yukselmesini istemistir doktor..

Peki kac susn degerin ?benim adet 3 gun gectikten sonra 117ydi

canım maşallah sana darısı bizim başımıza..kaç aylık senin şimdi..

10 gun once gittigimde keseyi ve icindeki o beyaz noktayi gormustuk:)6.4 mm kese.
dr 6 hafta kadr demisti, yarin sanirim7+4 olacak kismetse. Kalp atisini duymadik daha , gerci bilemiorum gec dollenmeyle hafta kaybi oluyor sonucta, eger popo - ayak mesafesini olcebilirse am ne kadarlik ogrencez. Sanirim beni yarinnalttan muayne edecek . Kesin bise diyebilmesi icin bu grrekli olabilir. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

maşallah allah nazarlardan korusun arkadaşım..sen baya yol kat etmişsin darisi bizim başımıza..bende 10 gun sonra gidicem allah nasip ederse inşallah..sende yarın bebisinin kalp sesini duyup nasıl bir duygu olduğunu bize anlatirsin inşallah..belki altdan muanne etmeye gerek duymaz üstten duyarsın inşallah canım:))

Allah isteyen herkese saglikLi ve zamanli cocuk sahibi olmayi nasip etsin. Yarin sabah 11 de randevum :) kismet bakalim neler olcak , iyi geceler yarin gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…