Şahsi düşüncem her şeyin yolunda gidiyor endişeye mahal yok.. Beta HCG her 2 güne katlayarak gitmesi gerekiyor.. Sende 17 den 131 bir artış söz konusu buda iyiye işarettir diye düşünüyorum.. 1000-5000 arası kese belirmeye başlar daha sonra bebişinin ilk sesini duymayı rabbim sana İNŞALLAH nasip eder.. Sağlıklı hamilelik yaşamanı diliyorum
öyle mi diyorsun, inşallahhhevet ben de onu düşünerek rahatlamaya çalışıyorum, hem bu arada lekelenme tarzında bile hiç kanamam da olmadı, Allah korusun bir aksilik olsa kanama falan olurdu.. :/ en iyisi beklemek o zaman. of nasıl geçecek bu zaman
Bu şekilde kendini yiyip bitirmen doğru değil.. Heyecanının farkındayım fakat sabırlı olmakta fayda görüyorum.. Her şey daha güzel olacak yaşam kalitene dikkat et ayrıca FOLİK ASİTİ ni yanında ayırma sevgilerimle
evet herşeyime dikkat ediyorum folik asit de dahil :)) teşekkür ederim
canım bende senin gibiyim adetimden 4 gün önce kan tahlili yaptım 133 çıktı..bende merak ediyorum yukseliyormu acaba diye ama sabretmekden başka çaremiz yok..inşallah herşey yolunda gider ve bebeklerimizi kucagimiza alırız..sana bir sey sorucam bana 1-2 gündür sicak basiyor..özellikle uyandığımda terlemis oluyorum..sendede boyle bir sey varmı canım? ?kızlar benim bat 10 ocaktı. ben 7 ocakta kan tahlili yaptırmıştım 17 çıkmıştı, 10 ocakta yine yaptırdım 131 çıktı bu kez.. doktorum da 22sine randevu verdi.. o zamana kadar bekliyim mi ben yoksa sağlık ocağına falan gidip bir kan tahlili daha yaptırayım mı. çok merak ediyorum bir sorun var mıdır herşey yolunda gidiyor mudur diye.. bu endişe çok kötü
canım bende senin gibiyim adetimden 4 gün önce kan tahlili yaptım 133 çıktı..bende merak ediyorum yukseliyormu acaba diye ama sabretmekden başka çaremiz yok..inşallah herşey yolunda gider ve bebeklerimizi kucagimiza alırız..sana bir sey sorucam bana 1-2 gündür sicak basiyor..özellikle uyandığımda terlemis oluyorum..sendede boyle bir sey varmı canım? ?
...
canım ben ilk gece korunmamıştım ,doktora farklı bir şikayetten gittiğimde hamile olduğumu öğrendim...daha sonra kese göründü ama kalp atışı duyulmadı.doktor 3 ay korun dedi bende korundum 3 aydan sonra sadece yumurtlama günümde korunmadım ve 2.kez hamile olduğumu öğrendim ama ilk yaşadığım olay beni çok etkiledi çok tedirginim inşallah bu sefer kalp atışını duyarım.o yüzden kaç haftalık hamile olduğumu merak ediyorum.....:44:
canım bende senin gibiyim adetimden 4 gün önce kan tahlili yaptım 133 çıktı..bende merak ediyorum yukseliyormu acaba diye ama sabretmekden başka çaremiz yok..inşallah herşey yolunda gider ve bebeklerimizi kucagimiza alırız..sana bir sey sorucam bana 1-2 gündür sicak basiyor..özellikle uyandığımda terlemis oluyorum..sendede boyle bir sey varmı canım? ?
Canım ben daha hiç doktora gitmedim..adetime 4 gün kala kan tahlili yaptim 133 çıktı..Yarın adet günüm..herhangi bir sıkıntı olmazsa ay sonu gidicem kontrol için..senin az kalmış yakında görünür inşallah kesen canım..yukselmesini istemistir doktor..Benim 1330 cikti senin 133 muydu keseyi gormediler dun gittim yarin icin randavu veerdi bakalim
canım ben ayın sonunda doktora gidicem bir aksilik olmazsa..daha adet günüm geçmedi benim 17 si..değerim çok düşük daha 3.5 haftalik kadar dedi doktor.inşallah keseyle beraber kalp atışını da görmek duymak nasip olur hepimize..
evet canım ultrason haftası doğru olan bir de ilşki gününü bilince kesin oluyor.hesaplamayıda öğrendim forumu gezerken tesadüfen gördüm.şimdi dün 5+6 dı toplamı 41 gün ediyor.bebiş 2.91+42:44.91 oluyor.42 sabit bir rakam bebeğin boyu ile toplanıyor.yani benim bebiş 4 gün önden gidiyor.
:) yarin sabah dr gittigimde kac mm olmus sorim bari ? Kalp atisi icin cok heyecanliyim , nerdeyse 8. Hafta olucaz dymak istiorum ...
Ölçtürmedim bidaha adet günüm yarın..bir hafta sonra bir sorun olmazsa bakicam..degerin kötü değil canım..gec döllenme olmuştur seninki..Peki kac susn degerin ?benim adet 3 gun gectikten sonra 117ydi
:) yarin sabah dr gittigimde kac mm olmus sorim bari ? Kalp atisi icin cok heyecanliyim , nerdeyse 8. Hafta olucaz dymak istiorum ...
Ölçtürmedim bidaha adet günüm yarın..bir hafta sonra bir sorun olmazsa bakicam..degerin kötü değil canım..gec döllenme olmuştur seninki..
canım maşallah sana darısı bizim başımıza..kaç aylık senin şimdi..Evet dr aynisini demisti, 2 gunde 1 olcturdum
Bende, en son 18.000 de birakmistim , bakim yarin dr ne dicek :)
canım maşallah sana darısı bizim başımıza..kaç aylık senin şimdi..
maşallah allah nazarlardan korusun arkadaşım..sen baya yol kat etmişsin darisi bizim başımıza..bende 10 gun sonra gidicem allah nasip ederse inşallah..sende yarın bebisinin kalp sesini duyup nasıl bir duygu olduğunu bize anlatirsin inşallah..belki altdan muanne etmeye gerek duymaz üstten duyarsın inşallah canım:))10 gun once gittigimde keseyi ve icindeki o beyaz noktayi gormustuk:)6.4 mm kese.
dr 6 hafta kadr demisti, yarin sanirim7+4 olacak kismetse. Kalp atisini duymadik daha , gerci bilemiorum gec dollenmeyle hafta kaybi oluyor sonucta, eger popo - ayak mesafesini olcebilirse am ne kadarlik ogrencez. Sanirim beni yarinnalttan muayne edecek . Kesin bise diyebilmesi icin bu grrekli olabilir. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
maşallah allah nazarlardan korusun arkadaşım..sen baya yol kat etmişsin darisi bizim başımıza..bende 10 gun sonra gidicem allah nasip ederse inşallah..sende yarın bebisinin kalp sesini duyup nasıl bir duygu olduğunu bize anlatirsin inşallah..belki altdan muanne etmeye gerek duymaz üstten duyarsın inşallah canım:))
Allah isteyen herkese saglikLi ve zamanli cocuk sahibi olmayi nasip etsin. Yarin sabah 11 de randevum :) kismet bakalim neler olcak , iyi geceler yarin gorusmek uzere[/QUOTE
Günaydın arkadaşım..amin inşallah..Bugün çok heyecanlısındir bebeğinle allah nasip ederse tanışcan..herşey inşallah çok güzel geçer..nasil bir duygu olduğunuda bize anlatirsin..Allah seninle olsun:))
Allah isteyen herkese saglikLi ve zamanli cocuk sahibi olmayi nasip etsin. Yarin sabah 11 de randevum :) kismet bakalim neler olcak , iyi geceler yarin gorusmek uzere[/QUOTE
Günaydın arkadaşım..amin inşallah..Bugün çok heyecanlısındir bebeğinle allah nasip ederse tanışcan..herşey inşallah çok güzel geçer..nasil bir duygu olduğunuda bize anlatirsin..Allah seninle olsun:))
Gunaydinn:) tanismak icin hazirlaniyorum insallah , dondugumde gorusuruz cok optum
:18:
hadi bakalım..bebişin seni çok heycanlandirmadan hemen sesini duyursun inşallah..çok güzel darısı başımıza artik:)) gelince anlatmayı unutma bize..bende öptüm arkadaşım:))Gunaydinn:) tanismak icin hazirlaniyorum insallah , dondugumde gorusuruz cok optum
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?