Gunaydinn:) tanismak icin hazirlaniyorum insallah , dondugumde gorusuruz cok optum
:18:
Caniiimmm iyi haberlerini bekliyoruzz insallah gormussundur fasulyeni, icin rahatlamistirr :)))
merhabalar ben eylül ayında düşük yasadım kendılıgınden düştü sımdı cocuk ıstedık benım en son sat tarıhım 25 aralık 2013 dü adetlerim duzenlidir 21,01,2014 yada 22,01,2014 adet olucam(olmasam keske hamıle olsam) neyse konuya geleyım ben dayanamdım erkenden kan tahılılı verdım 13,01,2014 adetıme 9-10 gün kala cıkan sonuc 0,100 moralım sıfırlandı tabı sonra ıdrar testı yaptım oda negatıf ya bu deger yukselırmı belım ınanılmaz agrıyor normalde bu kadar agrımazdı uyku halım var ole bana ne olur soyleyın kanda adetıne 9-10 gün kala negatif cıkan ve daha sonra pozitif cıkan varmı 4 gün kaldı bu arada adet gunume
sevgili ebru,
uzmanlar adet gecikmesi öncesi yapılan testlerin doğruluğundan emin olmamak gerektiğini söylüyorlar. Bence cok aceleci davranmışsın. Eğer gebelik varsa- ki umarım vardır :) - boş yere 5 gün daha kendi kendini stresten yiyip bitireceksin. Keşke sabretseydin ben 2 aydır deniyordum. Ve adet günüm gelene dek idrar testi dahi yapmadım. 1.ayımda beklediğim gün adet oldum zaten. 2. Yani bu ayki denememizde de sabah adet olmadıgımı görünce idrar testi yaptım çift çizgi görünce ertesi gün kanda baktırdım ve 919 çıktı. şimdi de keseyi görmek için 6. Haftama girmeyi bekliyorum. Daha önce gitmedim ki görünmez erken olur diye strese girmek istemedim.
Bence kafanı rahat tut. Cünkü en öenmli şey stresten uzak olmak hem kendin hem de inşallah bebeişin için. Değerlerin erken yaptırdığın için ve geç döllenme olma ihtimalini düşünerek söylüyorum yanıltıcı olabilir. Adet gününün ertesi gün kanda baktır bence. şuan hiç buaraları da okuyup strese girme. Nacizane tavsiyerlim bunlar...
hadi bakalım..bebişin seni çok heycanlandirmadan hemen sesini duyursun inşallah..çok güzel darısı başımıza artik:)) gelince anlatmayı unutma bize..bende öptüm arkadaşım:))
Allaha binlerce kes sukurler olsun , once ustten muayne etti dr , 6+5 dedi kalbi atiuor dedialttan muayneyle daha net sonuc aliriz diye bide alttan bakti:) 7+0 cikti 10mm olmus sesini acti kalbinin hem ritmini hem sesini kisa bi sure duydum. Hatta esim ben bise anlamadim dedi:)))) kisa sure tuttu cunku. Cok deisik bi duygu , icinde bi canlinin kalbi atiyo . Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah. 15 gun sonra bi daha cagirdi.
canım okurken çok duygulandim..senin adinada çok sevindim..darısı bizim başımıza..allah bizede yaşatsın inşallah..allah nazarlardan korusun arkadaşım:))Allaha binlerce kes sukurler olsun , once ustten muayne etti dr , 6+5 dedi kalbi atiuor dedialttan muayneyle daha net sonuc aliriz diye bide alttan bakti:) 7+0 cikti 10mm olmus sesini acti kalbinin hem ritmini hem sesini kisa bi sure duydum. Hatta esim ben bise anlamadim dedi:)))) kisa sure tuttu cunku. Cok deisik bi duygu , icinde bi canlinin kalbi atiyo . Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah. 15 gun sonra bi daha cagirdi.
merhabalar ben eylül ayında düşük yasadım kendılıgınden düştü sımdı cocuk ıstedık benım en son sat tarıhım 25 aralık 2013 dü adetlerim duzenlidir 21,01,2014 yada 22,01,2014 adet olucam(olmasam keske hamıle olsam) neyse konuya geleyım ben dayanamdım erkenden kan tahılılı verdım 13,01,2014 adetıme 9-10 gün kala cıkan sonuc 0,100 moralım sıfırlandı tabı sonra ıdrar testı yaptım oda negatıf ya bu deger yukselırmı belım ınanılmaz agrıyor normalde bu kadar agrımazdı uyku halım var ole bana ne olur soyleyın kanda adetıne 9-10 gün kala negatif cıkan ve daha sonra pozitif cıkan varmı 4 gün kaldı bu arada adet gunume
artma olmuş umarım hamilesindir..
Allaha binlerce kes sukurler olsun , once ustten muayne etti dr , 6+5 dedi kalbi atiuor dedialttan muayneyle daha net sonuc aliriz diye bide alttan bakti:) 7+0 cikti 10mm olmus sesini acti kalbinin hem ritmini hem sesini kisa bi sure duydum. Hatta esim ben bise anlamadim dedi:)))) kisa sure tuttu cunku. Cok deisik bi duygu , icinde bi canlinin kalbi atiyo . Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah. 15 gun sonra bi daha cagirdi.
Ayyyy canım inan okuyunca kendim olmuş gibi cok sevindimmm, Allahım daim etsin her şey yolunda gitsin inşallah darısı salı günü bana olsunnn öpüyorummm
şükürler olsun canım çok sevindim.o ses ne güzel dime.ben henem duydum ama eşimde bir süre anlayamadı sonra anladı.inşalllah bundan sonrada sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğimiz:)
canım okurken çok duygulandim..senin adinada çok sevindim..darısı bizim başımıza..allah bizede yaşatsın inşallah..allah nazarlardan korusun arkadaşım:))
ne gelirse rabbım ıyısını verırmiş. benım ılk hamılelıgım 5 ay onceydı, 9 haftalıkken kalp atısları durdugu ıcın kurtajla alınmıstı. esımle bırlıkte kalp atıslarını bı daha duymak ıcın kontrole gıtmıstık ve ultrason aletı ıcımdeydıesımın elınde kamera vardı cok heyecanlıydık. ama maalesef dr umun yuz ıfadesı deıstı ve bana burcu kalbı atmıor dedı. o an nasıl bı aglama krızı geldıyse o gece hep agladım .şok olmustuk. sonra bı daha hıc aglamadım. vardı bı sebebı dedım sukrettım sonraları. sımdı yıne aynı heyecan ıcındeyız yıne esımle beraber gıttık bekledık duyduk cok sukur. ama dedım ya ne verırse mevlam basustune... tum dualarım cocuk sahıbı olmak ısteyenlere hayırlı zamanda hayırlısın versın allahım. Allah bızı suan daha cok koruyo ınan:)
şükürler olsun canım çok sevindim.o ses ne güzel dime.ben henem duydum ama eşimde bir süre anlayamadı sonra anladı.inşalllah bundan sonrada sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğimiz:)
bende cok sevınclıyım ınan. sureklı sukredelım . temennım saglıklı sıhatlı bı sekılde kucagımıza almak:) senın kontrol ne zaman bı daha ? bu arada ısmım burcu :)
çok şükür değerim yükselmiş. 2-3 hafta sonra da dr a giderim inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin...
bende cok sevınclıyım ınan. sureklı sukredelım . temennım saglıklı sıhatlı bı sekılde kucagımıza almak:) senın kontrol ne zaman bı daha ? bu arada ısmım burcu :)
bende derya canım:)15 gün sonra 30 unda gideceğim inşallah testler istedi rubella tokzoplazma ve birkaç birşey daha onları göstereceğim inşallah senden de istemişlerdir büyük bir ihtimal
bende derya canım:)15 gün sonra 30 unda gideceğim inşallah testler istedi rubella tokzoplazma ve birkaç birşey daha onları göstereceğim inşallah senden de istemişlerdir büyük bir ihtimal
eevt ıstedı. ben gıttıgım hastanede yaptırcam 80 tl ye yapıolarmıs.muayneye gırmeden once verırım kandan bakıyorlar zaten basıt bısı. bu arada memnun oldum deryacım . bende 31 inde gıtcem kısmetse . bakalım mınıkler o zamana nası bıse olacaklar
eevt ıstedı. ben gıttıgım hastanede yaptırcam 80 tl ye yapıolarmıs.muayneye gırmeden once verırım kandan bakıyorlar zaten basıt bısı. bu arada memnun oldum deryacım . bende 31 inde gıtcem kısmetse . bakalım mınıkler o zamana nası bıse olacaklar
senin fiyat iyiymiş canım ben 150 verdim .zaten hemen yaptırdım dün sonuclara baktım anladığımız kadarıyla temiz çıktı inşallah doğru bakmışımdır.bakalım 15 gün sonra artık bebiş şeklini alır heralde benimki c şeklindeydi zaten bu haftada öyle olurmuş:)hakkımızda hayırlı canım
senin fiyat iyiymiş canım ben 150 verdim .zaten hemen yaptırdım dün sonuclara baktım anladığımız kadarıyla temiz çıktı inşallah doğru bakmışımdır.bakalım 15 gün sonra artık bebiş şeklini alır heralde benimki c şeklindeydi zaten bu haftada öyle olurmuş:)hakkımızda hayırlı canım
zaten o testler hayvak kılı tuyune alerjık bu durum var mı kan kartı parazıt gıbı testlerr. yıne haberlesırız deryacım optum senı . arada bı yaz haberdar et kendınden . ıstaanbulda msın ne taraftasın mesela?
zaten o testler hayvak kılı tuyune alerjık bu durum var mı kan kartı parazıt gıbı testlerr. yıne haberlesırız deryacım optum senı . arada bı yaz haberdar et kendınden . ıstaanbulda msın ne taraftasın mesela?
evet beyoğlu tarafındayım.zaten benim bir oğluş kedişim var ama çok şükür bir sorun çıkmadı aşıları düzenli olduğu sürece sorun olmuyormuş zaten.bu arada tsh a baktır muhakkak benim yüksek çıkmış mesela hemen ilacı artırdım pazartesi doktora gideceğim .benim işim biraz daha detaylı tiroidim yok benim o yüzden hergün ilaç içiyorum şimdi daha da dikkat etmem lazım.inşallah bir sorun çıkmaz sen nerde oturuyorsun
canım benim de adet tarihim 20 aralıktı. Ben röntgen teknisyeniyim o yüzden tatil dönüşü erken test yaptırmak istedim. önce 8 ocakta test yaptırdım 0,23 çıktı çok üzüldüm inan. Sonra 12 ocakta yaptırdım ne olur ne olmaz diye 4,57 çıktı. Dün 16 ocakta 50 çıktı. Yani çok erken yapılan test kan bile olsa önemli değil. Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?