şükürler olsun canım çok sevindim.o ses ne güzel dime.ben henem duydum ama eşimde bir süre anlayamadı sonra anladı.inşalllah bundan sonrada sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğimiz:)
meraba cnm gozun aydın duymussunuz pıt pıtlarıbende dun gıttım doktora doktor gordu ama bız duyamadık karnımdan baktı 6+3 gunlukmus vajınal bakmak ıstemedı ben goruyorum baslamıs dedı ben de sız gorduysenız sorun yoktur dedım..bu aralar mıgde bulantısı halsızlık yasıyroum ozellıkle aksam saatlerı ve hıc bırsey yıyemıyorum enteresan seylerden tıksınıyorum hatta bugun ıse bıle gıdemedım senın durumlar nasıl
evet beyoğlu tarafındayım.zaten benim bir oğluş kedişim var ama çok şükür bir sorun çıkmadı aşıları düzenli olduğu sürece sorun olmuyormuş zaten.bu arada tsh a baktır muhakkak benim yüksek çıkmış mesela hemen ilacı artırdım pazartesi doktora gideceğim .benim işim biraz daha detaylı tiroidim yok benim o yüzden hergün ilaç içiyorum şimdi daha da dikkat etmem lazım.inşallah bir sorun çıkmaz sen nerde oturuyorsun
canım ben tsh a saglık ocagımda baktırmıstım normal cıktı cok sukur. 15 gun sonrada o eksıklerı tamamlarsam bı eksıgım kalmıo sımdılık. bende beylıkduzundeyım :) cok yakınmsız:) gercı cıft katlıyla ayagım sureklı taksımdeydı onceden
meraba cnm gozun aydın duymussunuz pıt pıtlarıbende dun gıttım doktora doktor gordu ama bız duyamadık karnımdan baktı 6+3 gunlukmus vajınal bakmak ıstemedı ben goruyorum baslamıs dedı ben de sız gorduysenız sorun yoktur dedım..bu aralar mıgde bulantısı halsızlık yasıyroum ozellıkle aksam saatlerı ve hıc bırsey yıyemıyorum enteresan seylerden tıksınıyorum hatta bugun ıse bıle gıdemedım senın durumlar nasıl
canm evet nasılsın ne zamandır sende yoksun merak etmıstım .banada ılk karından baktı kalbını goruorum dedı . sonra alttan bakalım dedım ben . tam olarak ne kadarlık net olsun ıstıorum dıyınce kadın tamam dedıama cok kısa dınlettı. maasallah canım senınle aramızda pek bıse yok. hatta alttan baksaydı 2 gun rahat deısıo. sen demekkı rahat ilk aylarda kılo vereceksın :) sanslısın sen :) valla ben halsızlık dısında bska bıse yasamıorum cok sukur. sadece bı hafta once sabahları mıde bulantım oldu o da gectı. tek sorun erkenden uyanıorum :))
Allaha binlerce kes sukurler olsun , once ustten muayne etti dr , 6+5 dedi kalbi atiuor dedialttan muayneyle daha net sonuc aliriz diye bide alttan bakti:) 7+0 cikti 10mm olmus sesini acti kalbinin hem ritmini hem sesini kisa bi sure duydum. Hatta esim ben bise anlamadim dedi:)))) kisa sure tuttu cunku. Cok deisik bi duygu , icinde bi canlinin kalbi atiyo . Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah. 15 gun sonra bi daha cagirdi.
Canım çok üzüldüm..Allah birdaha asla göstermesin..hiç birimize..sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah arkadaşım..ne gelirse rabbım ıyısını verırmiş. benım ılk hamılelıgım 5 ay onceydı, 9 haftalıkken kalp atısları durdugu ıcın kurtajla alınmıstı. esımle bırlıkte kalp atıslarını bı daha duymak ıcın kontrole gıtmıstık ve ultrason aletı ıcımdeydıesımın elınde kamera vardı cok heyecanlıydık. ama maalesef dr umun yuz ıfadesı deıstı ve bana burcu kalbı atmıor dedı. o an nasıl bı aglama krızı geldıyse o gece hep agladım .şok olmustuk. sonra bı daha hıc aglamadım. vardı bı sebebı dedım sukrettım sonraları. sımdı yıne aynı heyecan ıcındeyız yıne esımle beraber gıttık bekledık duyduk cok sukur. ama dedım ya ne verırse mevlam basustune... tum dualarım cocuk sahıbı olmak ısteyenlere hayırlı zamanda hayırlısın versın allahım. Allah bızı suan daha cok koruyo ınan:)
Canım çok üzüldüm..Allah birdaha asla göstermesin..hiç birimize..sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah arkadaşım..
amin canım benım cumlemıze ınsallah:) o yuzden naapıoruzz , once tedbır bızden , takdır allahtan dıyoruzz
gerısı super gececek ınsallah bak gor
selam kızlar internetten baya araştırdım ama içim rahat etmedi birebir cevap almak istedim 2 buçuk aylık evliyim geçen ay 1 hafta gecikmeyle adet oldum bu ay da 4 gün erken oldum ve kanamam cok az oldu ama kırmızı renkteydi normalde orta derecede bir kanamam olurdu bu seferki bayağı az üstüne görmeden korkuyorum genelde kanamanın kahverengi olduğunu yazmıslar ama bilemedim siz ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum.
canm evet nasılsın ne zamandır sende yoksun merak etmıstım .banada ılk karından baktı kalbını goruorum dedı . sonra alttan bakalım dedım ben . tam olarak ne kadarlık net olsun ıstıorum dıyınce kadın tamam dedıama cok kısa dınlettı. maasallah canım senınle aramızda pek bıse yok. hatta alttan baksaydı 2 gun rahat deısıo. sen demekkı rahat ilk aylarda kılo vereceksın :) sanslısın sen :) valla ben halsızlık dısında bska bıse yasamıorum cok sukur. sadece bı hafta once sabahları mıde bulantım oldu o da gectı. tek sorun erkenden uyanıorum :))
ınsallh bır sorun cıkmadan alırız kucagımıza bebıslerımızı,sımdıden 2 kılo verdım bıle bıran once bu durumdan kurtulmak ıstıyorum ama psıkolojımı cok olumsuz etkılıyor bu durumlarneyse bebısler saglıklı olsunda baska bırsey ıstemem bılgısayardan bıle tıksındım bu arada ondan gırmıyordum uzun suredır:)
merhaba, adet duzensızlıgı yasıyor musunuz? yasınız kac ? bıse sanırım daha cok yenı evlısınız . hormonel olarak deısıklık gosterıo olabılır vucut:) aklınızda takılı kalacagına suphenız varsa eger kan testı yaptırın derım :)
ınsallh bır sorun cıkmadan alırız kucagımıza bebıslerımızı,sımdıden 2 kılo verdım bıle bıran once bu durumdan kurtulmak ıstıyorum ama psıkolojımı cok olumsuz etkılıyor bu durumlarneyse bebısler saglıklı olsunda baska bırsey ıstemem bılgısayardan bıle tıksındım bu arada ondan gırmıyordum uzun suredır:)
anlıyorum tatlım. bu aralar senı ne mutlu edebılıosa onu yap:) mesela ben plates cd sı aldımoturdugum yerde onu yapmaya basladım. zaman gecıo guzel oluo zorlamadan hıc :) normalde 3 aydan once yapılmaz sadece oturdugum yerde nefes kol gogus vs ... yapıorum :) puzzle aldım mesela onu yapmaya calısıorum .
Normalde 1 veya 2 gün gecikmem olurdu ama erken olmamıstım hiç yaşım 23
idrar testi yapabilirmiyim peki adetliyken oluyo mu ?
anlıorum ama adetlıyken ıdrar testı olmaz.sızınkısı sanırım yenı bır adet duzenıne gırecek ... adetınız bıttıkten en erken surede dr a gorunun . ama bence gebelık deıldir.yınede bılemıorum . uzerıne gormelerde de bu tip durumlara rastlanıo cunku benım arkadasım tam 2 ayy ustune gormustu...
allahım her ıstegene versın cok sagol ınankı bu umutsuzlugumda umut oldun olumlu olsun yada olmasın 5 gun sonraya kadar yeter en azından benım gıbı negeatıf olup artan gebelıklerde var dıye dusunebılırım allahım sanda hayırlı evlatlar versın ınsallah
Arkadaşlar ben de tüp bebek denemiştim. Test günüm 20 ocak ama dayanamadım bugün yani 17 ocakta (Transferden sonraki 10.günde) kan testi yaptırdım. 0,100 çıktı. malesef negatif... Pazartesi artar mı acaba. Çok üzgünüm, acaba bebişlerim bıraktımı beni bırakmadımı meraktayım...
inşallah seninledir bebeklerin :) tüp bebekle ilgili tam bilgim yok fakat inşallah artar. çünkü ben 5inde yaptırdığım kan tahlilinde 1.20 sonucunu almışken 7sinde 17ye yükselmişti :) inşallah seninki de yükseliverirhakkında hayırlısı olsun
Senin yine 1,20 miş canım. benim çok düşük 0,100.. Offf onca emeğimizz hayallerimizzzzzz. Allahım bilir herşeyi. Kısmet...
çok şükür duydum canım.maşallah sende görmüşsün bebeğini:)benim midem boş kaldığı an bulanmaya başlıyor:)az ve sık yemeye dikkat ediyorum inşallah çok kilo almam.benim de hiç halim yok ama çok şükür sabah bulantıları hiç yaşamadım inşallah da yaşamam.ayva yiyebilirsin çok iyi geliyor mide bulantısına.bu keyifsizlik hali bende de var ama 3 ay geçmeyecek sanırım.hani diyorlar başı ve sonu sorunlu ama ortası balayı diye:)sabredeceğiz ve geçecek inşallah
İnşallah canım..allah yardımcımız olsun..senin gazın varmı?? Benim çok varamin canım benım cumlemıze ınsallah:) o yuzden naapıoruzz , once tedbır bızden , takdır allahtan dıyoruzz
gerısı super gececek ınsallah bak gor(içime top kaçmış gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?