Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

selam kızlar internetten baya araştırdım ama içim rahat etmedi birebir cevap almak istedim 2 buçuk aylık evliyim geçen ay 1 hafta gecikmeyle adet oldum bu ay da 4 gün erken oldum ve kanamam cok az oldu ama kırmızı renkteydi normalde orta derecede bir kanamam olurdu bu seferki bayağı az üstüne görmeden korkuyorum genelde kanamanın kahverengi olduğunu yazmıslar ama bilemedim siz ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum.

merhaba, adet duzensızlıgı yasıyor musunuz? yasınız kac ? bıse sanırım daha cok yenı evlısınız . hormonel olarak deısıklık gosterıo olabılır vucut:) aklınızda takılı kalacagına suphenız varsa eger kan testı yaptırın derım :)

Normalde 1 veya 2 gün gecikmem olurdu ama erken olmamıstım hiç yaşım 23
idrar testi yapabilirmiyim peki adetliyken oluyo mu ?

Normalde 1 veya 2 gün gecikmem olurdu ama erken olmamıstım hiç yaşım 23
idrar testi yapabilirmiyim peki adetliyken oluyo mu ?

anlıorum ama adetlıyken ıdrar testı olmaz.sızınkısı sanırım yenı bır adet duzenıne gırecek ... adetınız bıttıkten en erken surede dr a gorunun . ama bence gebelık deıldir.yınede bılemıorum . uzerıne gormelerde de bu tip durumlara rastlanıo cunku benım arkadasım tam 2 ayy ustune gormustu...

İnşallah değilimdir Allah hayırlı zamanda versin . Cevapladığın içinde ayrıca teşekkür ederim

Arkadaşlar ben de tüp bebek denemiştim. Test günüm 20 ocak ama dayanamadım bugün yani 17 ocakta (Transferden sonraki 10.günde) kan testi yaptırdım. 0,100 çıktı. malesef negatif... Pazartesi artar mı acaba. Çok üzgünüm, acaba bebişlerim bıraktımı beni bırakmadımı meraktayım...

inşallah seninledir bebeklerin :) tüp bebekle ilgili tam bilgim yok fakat inşallah artar. çünkü ben 5inde yaptırdığım kan tahlilinde 1.20 sonucunu almışken 7sinde 17ye yükselmişti :) inşallah seninki de yükseliverir hakkında hayırlısı olsun

Senin yine 1,20 miş canım. benim çok düşük 0,100.. Offf onca emeğimizz hayallerimizzzzzz. Allahım bilir herşeyi. Kısmet...

Senin yine 1,20 miş canım. benim çok düşük 0,100.. Offf onca emeğimizz hayallerimizzzzzz. Allahım bilir herşeyi. Kısmet...

olsun olumsuz düşünme 1.20yle pek fark var sayılmaz :) dua etmeye devam et çok çok, inşallah bir sorun yoktur

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza adetime 5 gün var ve dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 0.2 çıktı negatif böyle bir sonuç alıp sonra yükselen varmı cevap verirseniz sevinirim 2 yıldır uğraşıyoruz ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…