İnşallah canım..allah yardımcımız olsun..senin gazın varmı?? Benim çok var(içime top kaçmış gibi:))
Olmaz mi :)) ayy ama brni cok guldurdun :) supersin
Valla sorma canım..3 aylık gibi geziyorum ortada:)) gazı bile güzel ama:)) duzeliyormuymuş acaba sonra??Olmaz mi :)) ayy ama brni cok guldurdun :) supersin
Geç döllenme olmuş olabilir canım..hamile olma ihtimalin çok yuksek..bazı kişilerde hamilelikde lekelenme olur..üstüne goren bile oluyor..normal adetten daha farklı oluyor..kan seviyen 2 gunde bir 2 ye katlancak inşallah. .arkadaşlar 1yıldır heray gebelik belirtileri yaşayıp hep hayalkırıklığına uğruyordum sonuçlarım hep 0.05 yada 0.01 çıkardı bu ay bünyemde farklı şeyler hissediyorum hamilemiyim acaba diye bat'3gün kala idrarda baktım saatler sonra silik çizgi çıktı bata 2'gün kala baktım daha cabuk beliren çift çizgiyi gördüm aynı gün kanda baktırdım 8.07 çıktı sonucum yani adete 2 gün kala.sizce bu sonuca göre hamilemiyim.ayrıca az önce karınağrısı bel ağrısıyla kahverengi penbe karışık leke geldi.sizce başlamadan bittimi gebeliğim
Valla sorma canım..3 aylık gibi geziyorum ortada:)) gazı bile güzel ama:)) duzeliyormuymuş acaba sonra??
Hahahah:)) yok canim prk gecici gibi durmuyo. Sanki gun gectikce siddetleniyo
oyuzden sana sordum bende nasılsın diye..sen benden bayağı ondesin canım:)) bebeğe gazdan yer kalmayacak ondan korkar oldum:)) bende bir kesesini kalbini duysam belki kendimi ozaman bu kadar çok dinlemiycem..gerci korkumuz anne olana kadar ve anne oldukdan sonrada hep devam edicek..Hahahah:)) yok canim prk gecici gibi durmuyo. Sanki gun gectikce siddetleniyo
oyuzden sana sordum bende nasılsın diye..sen benden bayağı ondesin canım:)) bebeğe gazdan yer kalmayacak ondan korkar oldum:)) bende bir kesesini kalbini duysam belki kendimi ozaman bu kadar çok dinlemiycem..gerci korkumuz anne olana kadar ve anne oldukdan sonrada hep devam edicek..
Bence rahat ol daha basindayiz boyle dusun, ilerledikce siddeti artan nerde ne zaman grlecegi belli olmayan bi durumla cokkkk karsi karsiya kalicaz:))) sikinti yok :)
:13:Bugün benim adet günüm..kanda hamilelik olduğu halde çok korktum..adet olucam diye..psikoloji gitti yani..buraya üye olduğumdan beri kocamla bile daha az konuşur oldum:)) oda diyor kadinlar kulübü bebekleri olucak diye:)) valla ben burdan herkeze söylüyorum günü gelmeden test falan yapmayın diye..ben yaptım çok fena olduBence rahat ol daha basindayiz boyle dusun, ilerledikce siddeti artan nerde ne zaman grlecegi belli olmayan bi durumla cokkkk karsi karsiya kalicaz:))) sikinti yok :)panik panik panik..paronoya bağladım:))
:13:Bugün benim adet günüm..kanda hamilelik olduğu halde çok korktum..adet olucam diye..psikoloji gitti yani..buraya üye olduğumdan beri kocamla bile daha az konuşur oldum:)) oda diyor kadinlar kulübü bebekleri olucak diye:)) valla ben burdan herkeze söylüyorum günü gelmeden test falan yapmayın diye..ben yaptım çok fena oldupanik panik panik..paronoya bağladım:))
Tatlimm cok sukur bugunude atlattik:) sirada kontrol gunun var , ne zaman gideceksin ?sanirim benim esimde bu konudan muzdarip:) yapacak bisi yok ben cok egleniyorum :)))
Günaydın arkadaşım...:13:
Tatlimm cok sukur bugunude atlattik:) sirada kontrol gunun var , ne zaman gideceksin ?sanirim benim esimde bu konudan muzdarip:) yapacak bisi yok ben cok egleniyorum :)))
Bu ayın sonuna doğru gidicem 10 gun sonra falan..herhangi bir aksilik olmazsa kan degerim yükselmiş olur ozamana inşallah..çok kurcalatmak istemedim kendimi..ben erken ogrendim malum..doktorada gitsem keseyi göremez şuan..benim adete 4 gün kala 133 çıkmıştı bu değer 2 günde bir 2 ye katlaniyormuş..kismet 10 gün sonraya..birde boyle sabahın bir körü uyanıyorum ben anlamadım
Arkadaslar merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum adetime yaklaşık 2-3 gun varken beta hcg yaptırdım degerim 262,9 çıktı adetime daha olduğu icin kimyasal falan olmasından korkuyorum bu degerle olabilir mı sizce lütfen acill cvp yazın cok huzursuz oldum cunku bi süredir ugrasiyoruz
korkma canım değerin çok güzel benim adet günü 175 ti.inşallah 2 ye katlanır ama herşey Allah tan benim bir düşüğüm var mesela.Hayırlı zamanda hayırlı bir evlat olarak gelsin bebeklerimiz inşallah:)
Âmin cnm ins bgn adet gunüm sabirsizlaniyorum iste dua edin lütfen bi problem olmasın ins
Merhaba kızlar nasılız bugünlerde umarım her şey yolundadır.. Rabbime şükürler olsun ki beta HCG hormonum 1000 civarlarına yükseldi.. Dr hanım haftaya kesenin görünebileceğini söyledi fakat benim hesaplamama göre 3 haftalık bir hamileliyim söz konusu.. Kese 5 hafta civarı görünüyor diye biliyorum benim durumumu daha önce yaşayan varsa bu konuda bana yardımcı olursa sevinirin.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
inan ben her akşam bu forumdaki tüm arkadaşlara dua ediyorum.ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun
selam kızlar tekrardan merhabalar . bakın sıze ne oğrendım onu solıcm , ılk 3 ay cınsel ılıskı pek fazla onerılmıo dr tarafından , helekı uzun surelı olursa tahrıslere kasıntılara hatta allah korusun kanamalara yol acıomus. hamılelıkte bız bayanların en cok sıkayetı mantar hastalıgı olurmus. kasıntısı fenadır. ılacta kullanamayız kremde . o yuzden kızlar eslerımız bıze anlayıslı olsunlar. not: degerlerımızın yukselmesı dılegıyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?