Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar 1yıldır heray gebelik belirtileri yaşayıp hep hayalkırıklığına uğruyordum sonuçlarım hep 0.05 yada 0.01 çıkardı bu ay bünyemde farklı şeyler hissediyorum hamilemiyim acaba diye bat'3gün kala idrarda baktım saatler sonra silik çizgi çıktı bata 2'gün kala baktım daha cabuk beliren çift çizgiyi gördüm aynı gün kanda baktırdım 8.07 çıktı sonucum yani adete 2 gün kala.sizce bu sonuca göre hamilemiyim.ayrıca az önce karınağrısı bel ağrısıyla kahverengi penbe karışık leke geldi.sizce başlamadan bittimi gebeliğim

cnm ben yenı ogrendım hamıle oldugumu....benım son adet tarıhım 22 aralık ,8ocakta kan verdım 1.8 cıktı negatıf sonra 14nde yanı 1 hafta sonra kan verdım 161.1 cıktı...daha adetime vardı 22 ocatık adetım ama cıktı yanı yukselebılıyo ben bıde asırı gogus agrısıyla gttım hamıle oldugumu bır bucuk iki hftalık gebe oldugumu ogrendım darısı sıze....

Geç döllenme olmuş olabilir canım..hamile olma ihtimalin çok yuksek..bazı kişilerde hamilelikde lekelenme olur..üstüne goren bile oluyor..normal adetten daha farklı oluyor..kan seviyen 2 gunde bir 2 ye katlancak inşallah. .

:13:

Merhaba kızlar nasılız bugünlerde umarım her şey yolundadır.. Rabbime şükürler olsun ki beta HCG hormonum 1000 civarlarına yükseldi.. Dr hanım haftaya kesenin görünebileceğini söyledi fakat benim hesaplamama göre 3 haftalık bir hamileliyim söz konusu.. Kese 5 hafta civarı görünüyor diye biliyorum benim durumumu daha önce yaşayan varsa bu konuda bana yardımcı olursa sevinirin.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Arkadaslar merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum adetime yaklaşık 2-3 gun varken beta hcg yaptırdım degerim 262,9 çıktı adetime daha olduğu icin kimyasal falan olmasından korkuyorum bu degerle olabilir mı sizce lütfen acill cvp yazın cok huzursuz oldum cunku bi süredir ugrasiyoruz

korkma canım değerin çok güzel benim adet günü 175 ti.inşallah 2 ye katlanır ama herşey Allah tan benim bir düşüğüm var mesela.Hayırlı zamanda hayırlı bir evlat olarak gelsin bebeklerimiz inşallah:)

Com sevndim benimde kesem gorundu coj şükür ama ilj yasadgim sorunu birdaha yaşarım korkusu var ama ins ikimizde çocuklarımızi kucagimiza alicazz

selam kızlar tekrardan merhabalar . bakın sıze ne oğrendım onu solıcm , ılk 3 ay cınsel ılıskı pek fazla onerılmıo dr tarafından , helekı uzun surelı olursa tahrıslere kasıntılara hatta allah korusun kanamalara yol acıomus. hamılelıkte bız bayanların en cok sıkayetı mantar hastalıgı olurmus. kasıntısı fenadır. ılacta kullanamayız kremde . o yuzden kızlar eslerımız bıze anlayıslı olsunlar. not: degerlerımızın yukselmesı dılegıyle :)

Keskee hayirlisiyla olsunda walla o olmasın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…