Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm arkadaşlar ben adetime 3-4 gün kala hamile olduğumu öğrendim kan değerim 117,8 çıktı kaç haftalk oluyo kısmetse çarşamba günü ilk kontrolme gitçem

durumumu tek tek yaziyorum bir kere gebe kaldim eylulde 5 haftalik dusuk yaptim suanki duruma geciyorum en son sat 25 aralıktaydi reglim 7 gun surer iliski tarihi onemli dendigi icin iliski tarihlerimide yaziyorum 2,4,5 ocakti dayanamadim beta hcgmi 13.01 de yaptirdim 0.100 moral sifir tabi sonra dun yani adetime 4 gun kala gene kanda beta hgc yaptirdim ama sayisal deger degil negatif pozitif seklinde 1 saate cikar dedi ordaki arkadasim aradim 1 saat sonra abla negatif dedi uzuldum aradan 1 saat sonra tekrar aradi ve resmini yolladi silik 2 cizgi var pozitife donmus kiz atmamıs testı cok sevimdim orda sayisal degere bakilmadigindan bende hemen baska yere gidip sayısal degerlerın nekadardır diye merak ettim asil hayal kirikligim ordaydi deger 0'100 cikti ve altust oldum ikiside kandandi biri sayisal degerleneme yapıldı kandan biri pozitif negatifd diye bakildi adetime 2 gun kaldi suanda bırı bayagı bekletıkten sonra pozıtıfe dondu kanda dıgerıde sayısal degerlemeydı ve 0,100 cıktı bu durumda ne dusunmelıyım IKISIDE KANDA BETA HCG BAKILMASI BIRI SAYISAL BAKIMDAN DIGERI VAR YADA YOK NEGATIF POZİTİF DIYE BAKILDI

Kızlar adetim 3gün geçti bugün kan degerim 482 çıktı bu nrmal mi düşük yapma ihtimalim var mi yada ha
hle olmama ihtimalim kesede göremedi doktor bebegi böyle durumda olanlar var mı aranızda yada bilgisi olanlar ???

Degerin gayet normal doktorunun keseyi gorememesi de normal. Hcg degerin 1000e ulastiginda vajinal ultrason ile 5000i gectiginde ise karindan bakinca gorulur bebegin. Yani bi 8-10 gun sonra ultrasona girersen gorebilirsin. Keseyi gormeden bu degerle kimse sana dusuk yaparsin yapamazsin diyemez.
Hayirli olsun

ben geçen mart ayında da böyle bir olay yaşamıştım o zmnki değerlerimi hatırlamıyorum ama sağlıklı bir gebelik değil demişti doktor kesede göremiyorum demişti farklı bi doktordu büyük ihtimalle düşük yaşayacaksın bekleyeceğiz 2 gün sonra gel demişti 3-4 gün sonra düşük yapmıştım şimdi de 2 gün sonra tekrar gel dediği için panik yaşadım açıkcası

Ayni sey olcak diye dusunme canim. Bende agustosta kurtaj olmustum tekrar hamile kalinca cok korktm ayni seyi yasamaktan ama cok sukur korktugum gibi olmadi. Senin de olmayacak insallahh bi problem

Ayni sey olcak diye dusunme canim. Bende agustosta kurtaj olmustum tekrar hamile kalinca cok korktm ayni seyi yasamaktan ama cok sukur korktugum gibi olmadi. Senin de olmayacak insallahh bi problem

inşallah ama bu krokuyu nasıl atacağım bilmiyorum sürekli yatacağım sanırım :)

Meraba kizlar benimde adetime 2-3 gun var en son 28 aralikta regl oldum. bugun idrar testi yaptm silik cikti 1 tane daha yaptm o da silik cikti bende kan tahlili yaptirdim b hcg 30 cikti doktora daha gitmedm ama degerim az gibi geliyor sizce normalmi? Cuma gunu doktoruma gidicem ve tekrar kan tahlili yapicam insallah hamileyimdir ve kesem doludur.. dis gebelikten cok korkuyorum degeri bukadar dusuk cikan varmi aranizda?

Canim değerin normal gec dollenme olmustur..adet gununden once ogrenmissin bunuda goz onunde bulundurursak gayet normal..kan degerinin Çifter Çifter katlanmasi dileğiyle arkadaşım. .Tebrikler allah kucaginada almayi nasip etsin inşallah. .

Canım aynınız ben de en son 28 aralıkla olmuştum.Seninki normal değer olabilir endişe,stres iyi gelmez dikkat et hemii.buğün Baktırdım 239 çıktı doktor çok erken dedi Pazartesi günü adet olmam gerekiyordu kahverengi geldi akıntım ama artık yok bişey gelmiyor 1,2 hafta beklemem gerektiğini söyledi doktor .düşük olup olmadığına bir görülür bekliceksin dedi bu Değer iyimi acaba bende endeşeliyim cuma kan vericim iki katına çıkması gerekmiş hayırlısıyla çıkar bakalım.

Son düzenleme:

Canım merhaba Baktırdım 239 çıktı benimde iyimi bu değer? Birde kahverengi akıntı dahamda azaldı minik minik doktor attan muyane etti niyeyse hızlı baktı çıktım sinir oldum zaten : cuma gene vericim kan iki katına çıkacakmış bu değer dedi birde bu akıntı düşük değildir dimemiş belki düşük olabilir çokk erken deyip durdu

İnşallah cnm rahatlattın beni de:) benim adet döngüm 26 acaba ondan mı ki? İnşallah cuma günü güzel haberler alırım ve değerim yükselir...

Canim eğer gec döllenme olmussa normal..2 günde 1 kan degerinin 2 ye katlanmasi gerekiyor..Eğer allahın izniyle cuma bu deger ikiye katlanirsa bebek büyüyor demektir..inşallah canim..yanliz bu arada bu kadar erken altdan ne muanne etmiş. .doktorlar kafayi yemiş. .arkadaşım cuma testin eğer ikiye katlanmış olursa..altdan muanne olma daha..küçücük o daha..kan degerini olctur yeter..

bende bugün test yaptırdım 150 cıktı normal mi çokkk karışığım :S

İnşallah sorunsuz hamile kalmışızdır arkadaşım. senin değerin baya yüksek bana göre ama benim daha adetim 23 -24 gibi olucak senin adet siklüsün nedir cnm? umarım aynı gün Allahım nasip eder bebişlerimizi elimize almayı:)

Bakmam gerek deyip durdu bişey olmamıştır dimmi ondan sonra kanama hiçbirşey olmadı sence

Ben24 günde bir oluyorum cnm bu Pazartesi olacaktım kahverengi geldi işte senin evvel ama hemen yükseliyor ya sende adet günün benim gibi belki daha çok çıkacak bence stres endişe yok ok tatlım tuvalette ıkınma yapma ve çok banyo yaparken çok durma sıcak iyi değilmiş ağır kaldırma ok haberleşelim

Bakmam gerek deyip durdu bişey olmamıştır dimmi ondan sonra kanama hiçbirşey olmadı sence
Yok canım olmamıştır..ben daha çok küçük ne kurcaliyor diye kizdim..bisey olmaz allahin izniyle canim..allah bebeklerimize dunyada yigcek ekmek verdiyse biseycikler olmaz inşallah. .icini ferah tut tatlim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…