Yok canım olmamıştır..ben daha çok küçük ne kurcaliyor diye kizdim..bisey olmaz allahin izniyle canim..allah bebeklerimize dunyada yigcek ekmek verdiyse biseycikler olmaz inşallah. .icini ferah tut tatlim..
Evet canım çokk sağol değer nasıl sence?bu düşük falan olmaz dimmi
Senin adet tarihin ne zamandi canim?
Sen hamilemisin? Yada çocuk varmı?
Canım ben 24günde bir oluyorum 28 Aralık 2013 de oldum ve şimdide 20 Ocak 2014 de olacaktım aslında kahverengi geldi az sürdü şimdi bişey yok bitti
Ben24 günde bir oluyorum cnm bu Pazartesi olacaktım kahverengi geldi işte senin evvel ama hemen yükseliyor ya sende adet günün benim gibi belki daha çok çıkacak bence stres endişe yok ok tatlım tuvalette ıkınma yapma ve çok banyo yaparken çok durma sıcak iyi değilmiş ağır kaldırma ok haberleşelim
Hamileyim canım..ama bende kan degerimin yukselmesini bekliyorum..daha muanne olmaya gitmedim 6 haftalik olmasini bekliyorum..nasip kismet artik..bebeklerimizi allah verdi allaha emanetler..inşallah kucagimiza almak sağ salim nasip olur tatlım. .
anladım cnm inşallah yeni değerlerimizle daha umutla bakarız hamileliğe.. cuma günü sonucumu paylaşırım burda haberleşelim yine..
Normal canim gec döllenme olmuştur..allahin izniyle bisey olmaz insallah..biz olmamasi için elimizden geleni yapiyoruz takdir allahin artik..sen kendine evham yapma rahat ol canım. .
Benim dün 1145 di..amin canım insallah..zaten cok tembelim hic bisey yapmak istemiyor canim hemen yuvarlaniyorum koltuya..aynen çiğ etde yememeligiz..salam sucuk gibi:))Ne güzel çokk sevindim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)) kaçki değerin? Hurma ye canım ceviz yükselir belki inşallah birde uzan iş yapma bu zamanlar tamamı canım nane maydanoz. Yeme bitki çaylarına dikkat et sıcak banyodan uzak dur ıkınma yapma tuvalete ablam dan öğrenmiştim :))
Ama bu ocağın 6 is yumurtlama günümdü aralık da olmadı zaten tutmadı bu ayda oldu ozamandamı geç Dönlenme oluyor anlamadım
Senin adet tarihin ne zamandi canim?
tebrik ederim canım.maşallah:)
Ama bu ocağın 6 is yumurtlama günümdü aralık da olmadı zaten tutmadı bu ayda oldu ozamandamı geç Dönlenme oluyor anlamadım
Benim dün 1145 di..amin canım insallah..zaten cok tembelim hic bisey yapmak istemiyor canim hemen yuvarlaniyorum koltuya..aynen çiğ etde yememeligiz..salam sucuk gibi:))
Sağol tatlım bizim bölünmede yapıcam ovolasyoncular derneğine :)) yükselsin bir şu değerim hayırlısıyla sağol canım eksik olma
Canım senin değerin kaç şimdi 6.haftada olurken ne olmalıki o değerde değilmisin
canım değer 1114 ise bişe olmaz korkma Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin gelen o kahverengi akıntı da yerleşme kanaması olabilir bence fetus yerleşirken rahmini temizliyo öyle yerleşiyo annesi inşallah hiçbirşey olmaz kötü düşünüp kötüyü çekmeyelim lütfen bu arada zeynep arkadaşım senide tebrik ediyorum Rabbim hepinize sağlıklı sıhatli evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin... Annişler bebişlerinize iyi bakın
Teşekkürler arkadaşım amin..dualarimiz dileklerimiz hep birbirimiz için. .allah hepimizi görsün, duysun, yanimizda olsun inşallah..
Amin canım Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?