Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Sağol canim eksik olma evet hayırlısıyla aliriz kucaklarimiza :)) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Allah sağ salim olmasini nasip eder inşallah hallan alismak zor gibi rüyada gibi bisey sanki buu :)) tekrar teşekkür ederiz

arkadaşlar ALLAH herkesin yardımcısı olsun diyerek bir sorumu paylaşmak istiyorum
Yapılan transfer sonrası 12. günde (dün) kanda gebelik testi yaptırdım ve BHCG değerim 552 çıktı.
Bir önceki transferimde düşük ile sonuçlanmıştı. Bu sefer değer çok yüksek çıktı. Açıkçası bu duruma sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.

Siz değerli arkadaşlara da danışmak istedim. İnternette yaptığım araştırma çok kafamı karıştırdı
Doktorum yarın da kan vermemi istedi. Yarın daha net bir bilgi sahibi olabileceğimizi söyledi ama içim içime sığmıyor.
BHCG değerim konusunda sizin de yorumunuzu alabilir miyim?

Son düzenleme:

malesef olmadı bu sabah ıtıbarı kırmızları gördük hayırlısı dıyelım

Tekrar merhaba kizlarr, dun doktorla randevum vardi gittim fakat haberler iyi mi kotu mu bilmiyorum. Karindan ultrasonda bebegi goremedi vajinal bakti orda gordu ama kese buyuk bebek kucuk dedi 6+2 haftaligiz ve boyutumuz 5.3 mm ama kalp atislarini gosterdi bana cok garip bi duyguydu bu iyi bisey dedi ve haftaya tekrar cagirdi 1 haftalik buyumus mu ona bakicak. Cok korkuyorum bebegime bisey olucak diye napicam ben simdi

Yardımcı olabilecek biri var mı?
Kafam çok karışık, araştırdıkça daha da karmaşıklaşıyorum.
Yarın olmak bilmiyor.
Ne olur bana da dualarınızda yer verin.

Yarın olmak bilmiyor.

Canım Günaydın. .değerin şuan anladığım kadariyla çok iyi..allahın izniyle inşallah kucağına almak nasip olsun..allaha emanetler canim..Yarın inşallah doktorundan guzel haberlerle donersin..

Canım Günaydın. .değerin şuan anladığım kadariyla çok iyi..allahın izniyle inşallah kucağına almak nasip olsun..allaha emanetler canim..Yarın inşallah doktorundan guzel haberlerle donersin..

Teşekkür ederim.
İnsan böyle zamanlarda güzel şeyler duymayı amaçlıyor. Özellikle kendi ile aynı durumda olan ya da o durumu yaşamış olan birilerinden.
Ama değer çok yüksek gibi geldi bana ve aslında en sağlıklı cevabın test sonucu oluşacağını bilmeme rağmen yine de önceki denemelerimden kaynaklanan bir burukluk var içimde

Ne diyelim, hepimiz hakkında hayırlısı olsun ve ALLAH yardımcımız olsun.

kızlar ya adetim geçeli 6 gün oldu pazartesi kan değerlerim 472 di bugün 766 ben hiç bir şey anlamış değilim doktor hem normal bir artış diyor hem de istediğim gibi bir artış değil diyor üstelik cuma günü 1000 üzeri çıkmazsa iç kanamaya gider dış gebelik vs gibi örneklerde verdi ben çok stres oldum değerleri benim gibi çıkıp hamile olan arkadaşlar var mı yada bilgisi olan çok korktum ben

malesef olmadı bu sabah ıtıbarı kırmızları gördük hayırlısı dıyelım

Geçen ay bende çok umutluydum ve adetim başlayınca gerçekten çok üzülmüştüm. Ama Rabbim 1 ay sonra nasip etti. bizim meslek radyasyon olduğundan benim stres 2 katı oluyor. ama Rabbim büyük yine de tatilde iken hamile kalabildim.
İnşallah en kısa zamanda Rabbim sana da nasip eder. Bana da sağlıkla kucağıma alacağım günü...

herkese selam, ilk kez yazıyorum.. ben hamile olduğumu 2 gün önce eczaneden aldığım test ile öğrendim. dün gece kan testi yaptırdım. 1635 çıktı değer.. sat : 24 aralık.. yüksek gibi geldi değer. doktorumu aradım normal dedi.. herhangi bir yorumu olan var mı???

hiç bozma moralini benim kan değerim 40 dan başladı yükselmeye benimki tüp bebek düşün ki 40-127-248-olarak arttı 2017-3668-5467 ki bu zamana kadar bende çok korktum bişey olacak diye artısım %60 üstü olması yeterli 2 günde bir bu sende var onun için rahat ol ben şu an hamileyim ama bebeğim geriden geliyor hala doktora gıdıp gelıyorum sureklı kontrol halındeler nasıp yuce rabbım ne derse o

Yarın olmak bilmiyor.

transferin tek miydi çiftmiydi bu degerler çogul gebelıgı ısaret edebılıyor hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok sağol benim ilk gebeliğimde böyle günlerce gidip gelmiştim gerçi o zaman hiç yükselme olmadan 2.kan verişimde düşmüştü değerim bu kez de öyle olcak telaşına düşmüşken yükseldi tam sevineyim dedim doktorum istediğim yükseliş değil tabi bu değerler dedi cuma günü tekrar ken vereceksin o zmn anlayacağız dedi ne yani şimdi 1500 üzeri çıkmazsa hamile olmayacağım anlamına gelecek ben anlamadım ki ?

cnm sen su an hamılesın 1000 ustune cıktıgında kesenın gorulmesı beklenır kısıye gore degısır benım 3668 de gozuktu mesela ama buda tam sevınmem ıcın yeterlı degıl yarın tekrar gıdecegım kese buyumusmu dıye bakacaklar sonra 1 hafta sonra dıyecekler kı kalp atısına bakacagız bu boyle gıdıyor ama bılmen gereken hamılesın herseyıne dıkkat et yemene ıcmene olsun hareketlerıne olsun dıkkat et benımde bu 2 denemem tup bebekte tutan bu oldu 15 yıl sonra

inşallah bebeklerimiz yakında kucağımzda olur ve inşallah burada onların yediklerini içtiklerini konuşuruz :)

kızlar dün yazmıştım dün daha adetime 3 gün varken idrarda ve kanda öğrendim b hcg 30 çıkmıştı doktora cuma gitmeyi düşünüyorum ama daha 28 günlük siklus cumartesi dolacak acaba adetimin gecikmesini mi beklemeliyim nezaman gideceğim konusunda kararsız kaldım... bazı yerlerde hemen gidilmeli diyor bazılarında ise 10 gün gecikmeli diyorkafam karıştı..

Canim suan gitsende hic bisey ogrenemezsin..ben senin yerinde olsam adet bitiminden sonra giderim bu aradada kan degerin yukselmis olur inşallah...Bu arada tebrik ederim canim, bebegini sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah:))

Canim suan gitsende hic bisey ogrenemezsin..ben senin yerinde olsam adet bitiminden sonra giderim bu aradada kan degerin yukselmis olur inşallah...Bu arada tebrik ederim canim, bebegini sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah:))

sağol cnm bende değerim düşük olduğu için gitmek istiyorum ama günü de gelmeyince npıcağımı bilemedim omazsa beta hcg mi tekra ölçtürürüm..

sağol cnm bende değerim düşük olduğu için gitmek istiyorum ama günü de gelmeyince npıcağımı bilemedim omazsa beta hcg mi tekra ölçtürürüm..

İki gunde bir ikiye katlanicak canim..kan degerinden kendinde takip edebilirsin..doktorada gitsen ayni şeyi yapiyor..allahin izniyle adetinin bitim tarihinde baya yükselmiş olucakdir canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…