canım değer 1114 ise bişe olmaz korkma Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin gelen o kahverengi akıntı da yerleşme kanaması olabilir bence fetus yerleşirken rahmini temizliyo öyle yerleşiyo annesi inşallah hiçbirşey olmaz kötü düşünüp kötüyü çekmeyelim lütfen bu arada zeynep arkadaşım senide tebrik ediyorum Rabbim hepinize sağlıklı sıhatli evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin... Annişler bebişlerinize iyi bakın
canım benim de adet tarihim 20 aralıktı. ben röntgen teknisyeniyim o yüzden tatil dönüşü erken test yaptırmak istedim. önce 8 ocakta test yaptırdım 0,23 çıktı çok üzüldüm inan. sonra 12 ocakta yaptırdım ne olur ne olmaz diye 4,57 çıktı. dün 16 ocakta 50 çıktı. yani çok erken yapılan test kan bile olsa önemli değil. Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin inşallah...
yükselir inşallah sıkıntı yapma.rahat ol daha çok heyecan yaşayacağın aşamalar olacak.keseyi göreceksin bebişi göreceksin pıt pıtları duyacaksın:)
arkadaşlar ALLAH herkesin yardımcısı olsun diyerek bir sorumu paylaşmak istiyorum
Yapılan transfer sonrası 12. günde (dün) kanda gebelik testi yaptırdım ve BHCG değerim 552 çıktı.
Bir önceki transferimde düşük ile sonuçlanmıştı. Bu sefer değer çok yüksek çıktı. Açıkçası bu duruma sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Siz değerli arkadaşlara da danışmak istedim. İnternette yaptığım araştırma çok kafamı karıştırdı
Doktorum yarın da kan vermemi istedi. Yarın daha net bir bilgi sahibi olabileceğimizi söyledi ama içim içime sığmıyor.
BHCG değerim konusunda sizin de yorumunuzu alabilir miyim?
Yardımcı olabilecek biri var mı?
Kafam çok karışık, araştırdıkça daha da karmaşıklaşıyorum.
Yarın olmak bilmiyor.
Ne olur bana da dualarınızda yer verin.
Canım Günaydın. .değerin şuan anladığım kadariyla çok iyi..allahın izniyle inşallah kucağına almak nasip olsun..allaha emanetler canim..Yarın inşallah doktorundan guzel haberlerle donersin..
malesef olmadı bu sabah ıtıbarı kırmızları gördük hayırlısı dıyelım
kızlar ya adetim geçeli 6 gün oldu pazartesi kan değerlerim 472 di bugün 766 ben hiç bir şey anlamış değilim doktor hem normal bir artış diyor hem de istediğim gibi bir artış değil diyor üstelik cuma günü 1000 üzeri çıkmazsa iç kanamaya gider dış gebelik vs gibi örneklerde verdi ben çok stres oldumdeğerleri benim gibi çıkıp hamile olan arkadaşlar var mı yada bilgisi olan çok korktum ben
Yardımcı olabilecek biri var mı?
Kafam çok karışık, araştırdıkça daha da karmaşıklaşıyorum.
Yarın olmak bilmiyor.
Ne olur bana da dualarınızda yer verin.
hiç bozma moralini benim kan değerim 40 dan başladı yükselmeye benimki tüp bebek düşün ki 40-127-248-olarak arttı 2017-3668-5467 ki bu zamana kadar bende çok korktum bişey olacak diye artısım %60 üstü olması yeterli 2 günde bir bu sende var onun için rahat ol ben şu an hamileyim ama bebeğim geriden geliyor hala doktora gıdıp gelıyorum sureklı kontrol halındeler nasıp yuce rabbım ne derse o
çok sağol benim ilk gebeliğimde böyle günlerce gidip gelmiştim gerçi o zaman hiç yükselme olmadan 2.kan verişimde düşmüştü değerim bu kez de öyle olcak telaşına düşmüşken yükseldi tam sevineyim dedim doktorum istediğim yükseliş değil tabi bu değerler dedi cuma günü tekrar ken vereceksin o zmn anlayacağız dedi ne yani şimdi 1500 üzeri çıkmazsa hamile olmayacağım anlamına gelecek ben anlamadım ki ?
cnm sen su an hamılesın 1000 ustune cıktıgında kesenın gorulmesı beklenır kısıye gore degısır benım 3668 de gozuktu mesela ama buda tam sevınmem ıcın yeterlı degıl yarın tekrar gıdecegım kese buyumusmu dıye bakacaklar sonra 1 hafta sonra dıyecekler kı kalp atısına bakacagız bu boyle gıdıyor ama bılmen gereken hamılesın herseyıne dıkkat et yemene ıcmene olsun hareketlerıne olsun dıkkat et benımde bu 2 denemem tup bebekte tutan bu oldu 15 yıl sonra
kızlar dün yazmıştım dün daha adetime 3 gün varken idrarda ve kanda öğrendim b hcg 30 çıkmıştı doktora cuma gitmeyi düşünüyorum ama daha 28 günlük siklus cumartesi dolacak acaba adetimin gecikmesini mi beklemeliyim nezaman gideceğim konusunda kararsız kaldım... bazı yerlerde hemen gidilmeli diyor bazılarında ise 10 gün gecikmeli diyorkafam karıştı..
Canim suan gitsende hic bisey ogrenemezsin..ben senin yerinde olsam adet bitiminden sonra giderim bu aradada kan degerin yukselmis olur inşallah...Bu arada tebrik ederim canim, bebegini sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah:))
sağol cnm bende değerim düşük olduğu için gitmek istiyorum ama günü de gelmeyince npıcağımı bilemedim omazsa beta hcg mi tekra ölçtürürüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?