Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Amin canim bakalim sanada saglikli bir gebelik nasip etsin allah

İki gunde bir ikiye katlanicak canim..kan degerinden kendinde takip edebilirsin..doktorada gitsen ayni şeyi yapiyor..allahin izniyle adetinin bitim tarihinde baya yükselmiş olucakdir canim..

Ozaman ben yarin yine kan vereyim karsilastiririm en azindan doktora gidene kadar sizlerle de paylasirim yorumlarin icin sagol cnm Allah hepimize o guzel gunleri gostermeyi nasip etsin insallah..

kızlar benim bugün çatlatma ignesi sonrası 12, yumurtlama sonrası 11. günüm. sabah laboquick erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. şimdi kanda baktırmaya gidicem ama sonuç sanırım çok düşük çıkacak değil mi pozitifse bile? adet gününe 3-4 gün kala yaptırıp pozitif değer alan var mı kan tahlilinde?

Var canım. Gerçi ben çatlatma iğnesiyle olmadım normal yoldan oldu ama regli günüme 5 gün kala testlerde çok silik hayalet gibi çizgiyi görünce bir gün daha bekleyebildim. 4. gün yine aynı hayalet çizgiyi gördüm gittim kan verdim beta 20,41 çıkmıştı. 2 gün sonra gittiğimde ise 81 çıktı. Çok şükür rabbime 1 hafta sonra gittim sonra keseyi gördüm sonrasında da kalp atışlarını inş sende sağlıkla geliştiğini görürsün...

Canım Günaydın. .değerin şuan anladığım kadariyla çok iyi..allahın izniyle inşallah kucağına almak nasip olsun..allaha emanetler canim..Yarın inşallah doktorundan guzel haberlerle donersin..

Bugün ikinci BHCG değeri tahlilimi yaptırdım ve sonuç 1545,9
Doktorumla da görüştüm ve kese randevusu verdi. Ve sonunda biri de hayırlı olsun, gözünüz aydın dedi.
Hayırlısı ALLAH'tan.
ALLAH'ım tüm evlat hasreti ile yanıp tutuşan kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
Dualarımızda birbirimizi unutmamak dileğiyle. Gelişme oldukça yazarım.

Kizlar bu kahverengi lekenme oluyor acik renge dönüştü.adetimin 4.günü hcg em 239 yarin kan vericem doktorda randevum var.bir sorun olmaz dimmi arada kasiklarimda sgri oluyor az.Dünden oldu kahverengi leke uzuluyom bisey yoktur dimmi

Hayırlı olsun Allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin canim

kırmızıya dönerse bekleme doktora git hemen.inşallah bir sıkıntı yaşamazsın.5. haftada bende de olmuştu doktor önlem amaçlı ilaç verdi ihmale gelmez yani

Canim tebrik erim çok mutlu oldum senin adina..inşallah bebeklerimizi kucagimiza almakda nasip olur inşallah:))

bende de oldu ben sureklı yatarak gecırdım 3-4 gunu korkmustum ama sonradan ogrendım kı kese buyumeye baslarsa bu tarz lekelenmeler olurmus kırmızı kan olursa kork dedıler bana

Canim tebrik erim çok mutlu oldum senin adina..inşallah bebeklerimizi kucagimiza almakda nasip olur inşallah:))

Desteklerini esirgemeyen ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Edilen tüm dualara can'-ı gönülden Âmin diyorum.
Rabbim herkese hayırlı,sağlıklı evlat/evlatlar versin inşaAllah.

Kizlar benimde sali gunu b hcg 30 du bugun bidaha baktrdim 128 olmus 2 gunde 4 kat cok mu yulselmis sizce? ben sevndim cok dusuk geliyordu onceki yarin doktora gitcem daha erken ama gorunmek istiyorum daha adet gunum bugun cok mu erken doktor icin kizlar?

Canim ben 3 gun kala kan tahlili yapmistim 133 cikmisti..

O kadar üzgünüm ki

21.01.2014' de HCG değerim 248 çıkmıştı. Bugün tekrar tahlil yapıldı ve 290 çıktı. Doktorum bu değerin düşük olduğunu, sağlıksız bir gebelik yaşadığımı söyledi.

Çok üzgünüm, rabbim büyük ne diyebilirim ki...

Son düzenleme:

Canım çok üzüldüm..inşallah tez zamanda herşey yoluna girer..üzüntülerin mutluluğa dönsün..allah hakimizda hayirlisi neyse bize onu versin başka ne denir ki..

Ya bugun benim 4 gunum var regle 20.55 cikti... Skinti mi var acaba ya

Hayir canim ne zaman dollendigini bilmiyoruz..bu normal bir değer. .adetine 4 gun var..sorun olmasi için allah korusun..degerinin 2 gunde bir ikiye katlanmamasi gerekiyor..hayirli olsun canim kan degerin Çifter Çifter 2 ye katlansin normal ve sağlıklı bir gebelik yasayasin inşallah arkadaşım:))

Canim benim insallah cok tesekkur ederim ama gec dollenme biraz imkansiz cunku doktor kontrolunde hamile kaldim. Klomen + catlatma ignesi. 14 ocakta gittigimde yumurtam catlamisti 11 ocakta catlatma ignesi olmustum.. Ama insallah hayirlisiyla cumartesi gunu en azindan 40li degerleri gorurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…