Amin canim bakalim sanada saglikli bir gebelik nasip etsin allahGeçen ay bende çok umutluydum ve adetim başlayınca gerçekten çok üzülmüştüm. Ama Rabbim 1 ay sonra nasip etti. bizim meslek radyasyon olduğundan benim stres 2 katı oluyor. ama Rabbim büyük yine de tatilde iken hamile kalabildim.
İnşallah en kısa zamanda Rabbim sana da nasip eder. Bana da sağlıkla kucağıma alacağım günü...
İki gunde bir ikiye katlanicak canim..kan degerinden kendinde takip edebilirsin..doktorada gitsen ayni şeyi yapiyor..allahin izniyle adetinin bitim tarihinde baya yükselmiş olucakdir canim..
kızlar benim bugün çatlatma ignesi sonrası 12, yumurtlama sonrası 11. günüm. sabah laboquick erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. şimdi kanda baktırmaya gidicem ama sonuç sanırım çok düşük çıkacak değil mi pozitifse bile? adet gününe 3-4 gün kala yaptırıp pozitif değer alan var mı kan tahlilinde?
Canım Günaydın. .değerin şuan anladığım kadariyla çok iyi..allahın izniyle inşallah kucağına almak nasip olsun..allaha emanetler canim..Yarın inşallah doktorundan guzel haberlerle donersin..
transferin tek miydi çiftmiydi bu degerler çogul gebelıgı ısaret edebılıyor hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bugün ikinci BHCG değeri tahlilimi yaptırdım ve sonuç 1545,9
Doktorumla da görüştüm ve kese randevusu verdi. Ve sonunda biri de hayırlı olsun, gözünüz aydın dedi.
Hayırlısı ALLAH'tan.
ALLAH'ım tüm evlat hasreti ile yanıp tutuşan kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
Dualarımızda birbirimizi unutmamak dileğiyle. Gelişme oldukça yazarım.
Kizlar bu kahverengi lekenme oluyor acik renge dönüştü.adetimin 4.günü hcg em 239 yarin kan vericem doktorda randevum var.bir sorun olmaz dimmi arada kasiklarimda sgri oluyor az.Dünden oldu kahverengi lekeuzuluyom bisey yoktur dimmi
Bugün ikinci BHCG değeri tahlilimi yaptırdım ve sonuç 1545,9
Doktorumla da görüştüm ve kese randevusu verdi. Ve sonunda biri de hayırlı olsun, gözünüz aydın dedi.
Hayırlısı ALLAH'tan.
ALLAH'ım tüm evlat hasreti ile yanıp tutuşan kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
Dualarımızda birbirimizi unutmamak dileğiyle. Gelişme oldukça yazarım.
Kizlar bu kahverengi lekenme oluyor acik renge dönüştü.adetimin 4.günü hcg em 239 yarin kan vericem doktorda randevum var.bir sorun olmaz dimmi arada kasiklarimda sgri oluyor az.Dünden oldu kahverengi lekeuzuluyom bisey yoktur dimmi
Transferim çift idi.
Amin, cümlemiz için inşaAllah.
Canim tebrik erim çok mutlu oldum senin adina..inşallah bebeklerimizi kucagimiza almakda nasip olur inşallah:))
kızlar benim bugün çatlatma ignesi sonrası 12, yumurtlama sonrası 11. günüm. sabah laboquick erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. şimdi kanda baktırmaya gidicem ama sonuç sanırım çok düşük çıkacak değil mi pozitifse bile? adet gününe 3-4 gün kala yaptırıp pozitif değer alan var mı kan tahlilinde?
O kadar üzgünüm ki
21.01.2014' de HCG değerim 248 çıkmıştı. Bugün tekrar tahlil yapıldı ve 290 çıktı. Doktorum bu değerin düşük olduğunu, sağlıksız bir gebelik yaşadığımı söyledi.
Çok üzgünüm, rabbim büyük ne diyebilirim ki...
Ya bugun benim 4 gunum var regle 20.55 cikti... Skinti mi var acaba yaCanim ben 3 gun kala kan tahlili yapmistim 133 cikmisti..
Ya bugun benim 4 gunum var regle 20.55 cikti... Skinti mi var acaba ya
Hayir canim ne zaman dollendigini bilmiyoruz..bu normal bir değer. .adetine 4 gun var..sorun olmasi için allah korusun..degerinin 2 gunde bir ikiye katlanmamasi gerekiyor..hayirli olsun canim kan degerin Çifter Çifter 2 ye katlansin normal ve sağlıklı bir gebelik yasayasin inşallah arkadaşım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?