Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canim suanda hamileliğin seyrini 2 gunde bir 2 ye katlanan kan tahlilin ortaya çıkaracak. .inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin arkadasim..kendine hiç stres yapma..

Ben de adetime 5 gun kala idrar testi yaptım evde hafif silik çıktı ertesi gün kan testi yaptirdim yani adete 4 gün kala beta hcg 118 çıktı pazartesi de dra gidicem bakalım ne olacak

Bugun kan tahlilimi tekrarladim. 2 gun onceki hcg degeri 20yken bugunku 55 cikti Allah'ima binlerce sukur. Doktorum regl tarihime 2 gun daha oldugu icin degerin normal oldugunu soyledi. 10 gun sonra keseyi gormek icin cagirdi hayirlisiyla... Gecen ayki yukselmeyen hcg degeri yasadigim gebelikte olmayan seyler hissetmeye basladim ama. Gogus uclarim degil de, ust kisimlari agriyor bastirinca. Midem bulantilarim basladi gibi... Bir de ayip olmasin gaz var cok... Aman bebegim saglikli tutunsun da bu sefer butun bu sikayetleri 8 ay daha yasarim problem degil :) su an beni en cok korkutan sey 2 yasindaki kizimin kucagimdan inmemesi ve dogal olarak onunla ilgilenirken egilip kalkmalar alt degistirmeler vs.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım önce evde idrar testi yaptım hafif silik çıktı dayanamadım hastaneye gittim 2 gün önce kan tahlili yaptırdım sonuç 21.83 çıktı ama bugün adet oldum bu normal mi adet zamanı olduğu için mi değer yüksek çıktı yoksa gerçekten hamile miyim ? bilen varmı

Son düzenleme:

Herkese Günaydın!

Son değerden sonraki gün Tıp fakültesi hastanesine gittim, dış gebelik tehlikesiyle hastaneye yatışımı yaptılar. İlk aldıkları örnekte HCG 532 çıktı. Bu arada hastanede kalmaya devam ediyoruz. İki gün sonra alınan örnekte 1318 çıktı. Aynı gün doktor mercimek büyüklüğünde birşeyler gördü ...

Gebeliğimin normal olduğunu söylediler. Çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim. İnşallah bir sorun çıkmaz.

Hamile kalabilmek ne kadar da zormuş meğer ...

Son düzenleme:

maşallah canım benim Rabbim tamamına erdirsin inşallah.bizler için de dua etben kan testi yaptırdım ama dr %99,9 gebe deilsin dedi.adetim 8 gün gecikmişti ama sonucu yine hüsran olcak.ağla ağla öldüyorum(tedavisiz hamile kalamazsın çatlama sorunun var tedaviye başlıcaz test sonuçlarına göre dedi(((

Üzülme canım benim. Ağlama, rabbim sana en çok dilediğin anda hayırlı, dünya tatlısı bir evlat nasib etsin.

Birkaç gün öncesine kadar o kadar üzgün ve endişeliydim ki...

Ya dış gebelikse, ya tüpüm alınırsa, ya şöyleyse, ya böyleyse...

Gerçi halada netleşmiş sayılmaz durum.

Burada evlat sahibi olabilmek için emek veren, bu arada sürekli dua eden ve teslimiyet içinde olan, Allah' a isyan etmeyi aklının ucundan bile geçirmeyen, o kadar güzel yürekli anne adayları var ki.

Sevgiler, selamlar...

endişelenme canım değerlerin çok çok güzel ve bebiş de görülmüş zaten o yüzden inşallah sağlıkla devamı gelir.isyan etmiyorum haşa.Rabbim bir sağlıklı evlat nasp etti bana 3 yaşında bir oğlum var ama hep arkadaşlarımdan çevremden duyardım ancak birgün ben başıma geleceğini düşünemezdim o yüzden üzüntülüğ ve şaşkınımelbet bunda da bir hayır vardır.İmtihan dünyası sonuçta bu dünya.Rabbim eşimle beni imtihan ediyor.Alnımızın akıyla çıkmak dileğiyle.Rabbim yar ve yardımcın olsun.inşallah hayırlı ve güzel bir gebelik geçirirsin.Allah'a emanet ol...

merhaba arkadaslar beim sat 22 aralık 2013 ve ocak 2014 bhcg degerim 1756 fakat kese görülmedi normalde 1500 olunca gorunuyormus doktor 1 hafta sonra gel dedi sizce beta hcg degerim o tarihe gore nasıl normal mi?

merhaba arkadaslar beim sat 22 aralık 2013 ve ocak 2014 bhcg degerim 1756 fakat kese görülmedi normalde 1500 olunca gorunuyormus doktor 1 hafta sonra gel dedi sizce beta hcg degerim o tarihe gore nasıl normal mi?

Arkadasim benimde ustten gorunmedi..altdan bakmak zorundayim dedi..allahdan orda gördü ama cok ufak henuz dedi..degerim 2000 lerdeydi düşün..kendine sıkıntı yapma..seninkide muhtemelen cok küçüktür. .allahin izniyle haftaya gorunur inşallah. .değerin guzel canim..

canım bana da doktor alttan baktı . 1 hafta nasıl gececek bilmiyorum .inşallah bu cumartesi görünür kese

Benim b-HCG değeri 2601. sat adet tarihim 7 aralık. Kesem 13 mm doktor geç döllenmeden dolayi küçük olabilir dedi. yarın tekrar gidecem ins. Bebeğimi görüp kalbinin sesini duyarım. dua edin....

beta hcg değerim 225.5 çıktı kızlar doktor iki gün sonra gel bi daha bakalım dedı kesede oluşmamış dedi.dah cok yeni galiba dedi ama ne bileyim kafam karıştı stres yaptım normal mi niye düşük böyel sat 27 aralık

Son düzenleme:

Normal canım allahin izniyle 2 gunde 1 ikiye katlanicak kan değerin..stres yapma kendine..allaha emanetler bebislerimiz:))

Benim b-HCG değeri 2601. sat adet tarihim 7 aralık. Kesem 13 mm doktor geç döllenmeden dolayi küçük olabilir dedi. yarın tekrar gidecem ins. Bebeğimi görüp kalbinin sesini duyarım. dua edin....

Insallah canim..bende gittiyimde 0.76 cm di..çok minikti..bende büyümesini bekliyorum allahin izniyle..sen yarin insallah bebisinin pit pitlarini duyarsin canim..darisida hepimizin başına insallah..

adetim 7 gün gecikti .yumurtam geç çatlamış eşimle en son 10-12-13 yada 14 mü birlikte olmuştuk.bugün beta hcg 5,87 çıktı gebelik olması mümkün mü sizce

arkadaşlar bende 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim bthcg 48 çıktı çok endişeliyim inş tutunur bebişimiz... sizlere sorum suan tam adet olma gununmdeyim ve bir kaç gundur adet olacakmışım gibi karın ve bel ağrım var gögüslerim hassas..korkuyorum hasta olucam diye... böyle belirtiler sizlerde de varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…