Canim benim insallah cok tesekkur ederim ama gec dollenme biraz imkansiz cunku doktor kontrolunde hamile kaldim. Klomen + catlatma ignesi. 14 ocakta gittigimde yumurtam catlamisti 11 ocakta catlatma ignesi olmustum.. Ama insallah hayirlisiyla cumartesi gunu en azindan 40li degerleri gorurum...
kızlar benim bugün çatlatma ignesi sonrası 12, yumurtlama sonrası 11. günüm. sabah laboquick erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. şimdi kanda baktırmaya gidicem ama sonuç sanırım çok düşük çıkacak değil mi pozitifse bile? adet gününe 3-4 gün kala yaptırıp pozitif değer alan var mı kan tahlilinde?
O kadar üzgünüm ki
21.01.2014' de HCG değerim 248 çıkmıştı. Bugün tekrar tahlil yapıldı ve 290 çıktı. Doktorum bu değerin düşük olduğunu, sağlıksız bir gebelik yaşadığımı söyledi.
Çok üzgünüm, rabbim büyük ne diyebilirim ki...
Herkese Günaydın!
Son değerden sonraki gün Tıp fakültesi hastanesine gittim, dış gebelik tehlikesiyle hastaneye yatışımı yaptılar. İlk aldıkları örnekte HCG 532 çıktı. Bu arada hastanede kalmaya devam ediyoruz. İki gün sonra alınan örnekte 1318 çıktı. Aynı gün doktor mercimek büyüklüğünde birşeyler gördü...
Gebeliğimin normal olduğunu söylediler. Çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim. İnşallah bir sorun çıkmaz.
Hamile kalabilmek ne kadar da zormuş meğer...
maşallah canım benim Rabbim tamamına erdirsin inşallah.bizler için de dua et ben kan testi yaptırdım ama dr %99,9 gebe deilsin dedi.adetim 8 gün gecikmişti ama sonucu yine hüsran olcak.ağla ağla öldüyorum (tedavisiz hamile kalamazsın çatlama sorunun var tedaviye başlıcaz test sonuçlarına göre dedi (((
Üzülme canım benim. Ağlama, rabbim sana en çok dilediğin anda hayırlı, dünya tatlısı bir evlat nasib etsin.
Birkaç gün öncesine kadar o kadar üzgün ve endişeliydim ki...
Ya dış gebelikse, ya tüpüm alınırsa, ya şöyleyse, ya böyleyse...
Gerçi halada netleşmiş sayılmaz durum.
Burada evlat sahibi olabilmek için emek veren, bu arada sürekli dua eden ve teslimiyet içinde olan, Allah' a isyan etmeyi aklının ucundan bile geçirmeyen, o kadar güzel yürekli anne adayları var ki.
Sevgiler, selamlar...
merhaba arkadaslar beim sat 22 aralık 2013 ve ocak 2014 bhcg degerim 1756 fakat kese görülmedi normalde 1500 olunca gorunuyormus doktor 1 hafta sonra gel dedi sizce beta hcg degerim o tarihe gore nasıl normal mi?
Arkadasim benimde ustten gorunmedi..altdan bakmak zorundayim dedi..allahdan orda gördü ama cok ufak henuz dedi..degerim 2000 lerdeydi düşün..kendine sıkıntı yapma..seninkide muhtemelen cok küçüktür. .allahin izniyle haftaya gorunur inşallah. .değerin guzel canim..
canım bana da doktor alttan baktı . 1 hafta nasıl gececek bilmiyorum .inşallah bu cumartesi görünür kese
Görünür canim inşallah..küçüktür benimki gibi..gec dollenme herhalde bizimki..insallah kalp atislarinida duyariz..
inşallah canım ,allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
beta hcg değerim 225.5 çıktı kızlar doktor iki gün sonra gel bi daha bakalım dedı kesede oluşmamış dedi.dah cok yeni galiba dedi ama ne bileyim kafam karıştı stres yaptım normal mi niye düşük böyel sat 27 aralık
Benim b-HCG değeri 2601. sat adet tarihim 7 aralık. Kesem 13 mm doktor geç döllenmeden dolayi küçük olabilir dedi. yarın tekrar gidecem ins. Bebeğimi görüp kalbinin sesini duyarım. dua edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?