arkadaşlar bende 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim bthcg 48 çıktı çok endişeliyim inş tutunur bebişimiz... sizlere sorum suan tam adet olma gununmdeyim ve bir kaç gundur adet olacakmışım gibi karın ve bel ağrım var gögüslerim hassas..korkuyorum hasta olucam diye... böyle belirtiler sizlerde de varmıydı
Merhaba Arkadaşlar;
3.aylık denemeler sonucu bu ay hamile olduğumu öğrendim.
17.01 BETA HCG 39
20.01 BETA HCG 160
24.01 BETA HCG 1262 çıktıı ayın 25.inde doktora gittim fakat baya uyuz bir doktor çıktı ekranda bişyler çizdi ama bana perşembe günü tekrar gel dedi acaba para içinmi yaptı yoksa gerçekten görünmedimi? Görünmediysee bu cumartesi tekrar gidicem keseyi ve bebeği görebilirmiyim ?
Merhaba Arkadaşlar;
17.01 BETA HCG 39
20.01 BETA HCG 160
24.01 BETA HCG 1262 çıktıı ayın 25.inde doktora gittim fakat baya uyuz bir doktor çıktı ekranda bişyler çizdi ama bana perşembe günü tekrar gel dedi acaba para içinmi yaptı yoksa gerçekten görünmedimi? Görünmediysee bu cumartesi tekrar gidicem keseyi ve bebeği görebilirmiyim ?
Şimdi bişey sorcam bu 3 haftalik 4 haftalik olayi nasil oluyor? ilişki günündemi hesaplaniyor asil olarak Gerçek anlamda? Doktorlarin 2 hafta koyduklarini sormuyorum onun disinda gerçeği hangi günü baz aliniyor?
Canim valla bende bu konuyu anlamis degilim..ama son adet gunune gore hesapliyor doktorlar..sana 3 haftalik 4 gunluk kim dedi?
Merak ettim yok demedi bana bişey zaten 1kere gittim doktora tekrar gidicem ama büyüme olmamıştırki son adet Zaman'ından hesaplayınca doktorlar 2hafta koyuyorlar ya koymak zorundalar tabii onun dışında birleşme günündenmi hesaplanıyor gerçek zaman olarak anlamıyamadım? :44:
Merhaba Arkadaşlar;
17.01 BETA HCG 39
20.01 BETA HCG 160
kızlar merhaba;
pazar günü idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı dün kan tahlili yaptım 498.94 çıktı son adet tarihim 25 aralık 2013 doktor normal sayılabilir ama kaç haftalık olduğu belli değil dedi sizce kaç haftalık hamileyim ve de kese için ne zaman doktora gideyim .birde sürekli bir aydır kasık ağrılarım oluyor normal midir acaba.
kimse cewap wermicek mi banaaaaaaaaaaa
Cnm.sen satina gore hesapla degerler degiskrn oluyor onemli.olan 2 3 ginde bir ikiye katlamasi
cnm benm sat 18 aralık ona bakarsan o zaman ben 6 haftalık olmam qerekiyoken doktor neden 3.5 yada 4 dedi inanmalı mıyım ???
Gec dollen me olmus olabilir adetlerim nasil duzenlimi
mesela benim duzensizdi sattan bur haftaya takingec dollenmis gozukuyordum
cıkss çok düzensiz ben hamiş olduqumu qöqüslerimden anladım mesela adetten deqil o derece ultrasona qircam c.tesi orda belli olur dimi kesin ???
Kese gorulmedi henuz degilmi
duzensiz adetten dolaui buyuk ihtimal.gec dollenme olmus
karindan usg de genelde 5ooo lerde kese gorunuyor senin su anda cts 24oo civari olucak gozukmeme ihtimali var tabi gircegin usg min kaluteside onemli sakin kese gorunmezse panik yapma en gec sali gibi gozukur
Mutlaka idrara slklslk.gitmeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?