Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım hiiiç endişelenme ben 6 haftalık hamişim ve bir hafta öncesine kadar da adet sancısı gibi sancım oldu nadiren de olsa hafif bir şekilde var ve çok şükür bir sorun yok içini ferah tut ilk hafta bu ağrılar normaldir... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasiib etsin canım

Merhaba Arkadaşlar;
3.aylık denemeler sonucu bu ay hamile olduğumu öğrendim.
17.01 BETA HCG 39
20.01 BETA HCG 160
24.01 BETA HCG 1262 çıktıı ayın 25.inde doktora gittim fakat baya uyuz bir doktor çıktı ekranda bişyler çizdi ama bana perşembe günü tekrar gel dedi acaba para içinmi yaptı yoksa gerçekten görünmedimi? Görünmediysee bu cumartesi tekrar gidicem keseyi ve bebeği görebilirmiyim ?

Şimdi bişey sorcam bu 3 haftalik 4 haftalik olayi nasil oluyor? ilişki günündemi hesaplaniyor asil olarak Gerçek anlamda? Doktorlarin 2 hafta koyduklarini sormuyorum onun disinda gerçeği hangi günü baz aliniyor?

cnm bnde çok korkuyorum cuma günü ölçtürdüğümde 1262 çıktı ama hala bebeği göremedm bu cumartesi tekrar gidicem yine herşey Allahtan bunu unutma ve bol bol dua et

Normalde bir hafta arayla cagirdiklarinda ücret kesilmemesi lazım benim doktorum kesmedi. Geçen hafta geç döllenme sonucu doktor bebeği göremedi bugün yine gittim hem bebeği hemde kalp sesini duyduk suan 5+4 haftalik hamileyim. Ben Dr seçerken operator olmasına ve bu son teknoloji olan 4 boyutlu ultrason cihazına göre seçtim. Normalde bu kadarlık bebeğin kalp sesi duyulmaz ama bu teknoloji sayesinde duyduk. B hcg değerin 2000 altında 4 boyutlu olmayan ultrason cihazları göstermiyor

Canim tebrik ederim..allah kucaginizada almayi nasip etsin inşallah..benimde gorunmedi canim kan degerim 2000 den fazlaydi..altdan bakmak zorunda kaldı. .ogle gordu keseyi..çok ufak daha dedi..muhtemelen seninkide çok ufakdir telaslanma canim allahin izniyle bebisin seninledir..bu arada doktor çok onemli yeterince guven vermediyse kendine uygun baska bir doktor bul canim..

Şimdi bişey sorcam bu 3 haftalik 4 haftalik olayi nasil oluyor? ilişki günündemi hesaplaniyor asil olarak Gerçek anlamda? Doktorlarin 2 hafta koyduklarini sormuyorum onun disinda gerçeği hangi günü baz aliniyor?

Canim valla bende bu konuyu anlamis degilim..ama son adet gunune gore hesapliyor doktorlar..sana 3 haftalik 4 gunluk kim dedi?

Canim valla bende bu konuyu anlamis degilim..ama son adet gunune gore hesapliyor doktorlar..sana 3 haftalik 4 gunluk kim dedi?

Merak ettim yok demedi bana bişey zaten 1kere gittim doktora tekrar gidicem ama büyüme olmamıştırki son adet Zaman'ından hesaplayınca doktorlar 2hafta koyuyorlar ya koymak zorundalar tabii onun dışında birleşme günündenmi hesaplanıyor gerçek zaman olarak anlamıyamadım? :44:

Bize goresi yokmuş ben doktora ben esimle en son adet oldugumda birlikte olmadimki normalinde 3 haftalıktır falan demiştim..size goresi yok boyle hesaplaniyor dedi(hangi gun hamile kalindigi bilinmedigi için. .en son adeti baz aliyorlar..senin degerin canim simdi 2 gunde bir 2 katlanicak inşallah..adetin ne kadar gecti bilmiyorum..ama inşallah hersey yolunda ve sağlıklı bir sekilde devam eder tatlim:))

Senin ikiz olabilir mi fazlada değerin o yüzden :) vee başka doktora git derhal boşver onu

Son düzenleme:
kızlar merhaba;

pazar günü idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı dün kan tahlili yaptım 498.94 çıktı son adet tarihim 25 aralık 2013 doktor normal sayılabilir ama kaç haftalık olduğu belli değil dedi sizce kaç haftalık hamileyim ve de kese için ne zaman doktora gideyim .birde sürekli bir aydır kasık ağrılarım oluyor normal midir acaba.

Son düzenleme:

Benimde oluyor canim normal çok fazla oluyorsa doktora söyle önemli olabilir belki.sanirim seninle hemen hemen ayniyiz bende bu cuma ogrenicem he bide tekrar test yaptirirsan gunune bakarak iki kati degil normalin üstünde bir değerse ikiz ihtimali oluyor aklinda olsun güzel degerin öyle görünüyor çok yeni oldugundan beklemek gerek kendinide yorma uzan ve vitaminli şeyler ye.asit abur cubur yok sigara alkol de

kızlar benim beta sonucum 689 doktor 3.5 yada 4 haftalık dedi ama kız arkadaşım da o en az 5 6 haftalıktır dedi siz n diyosunuz ???

cnm benm sat 18 aralık ona bakarsan o zaman ben 6 haftalık olmam qerekiyoken doktor neden 3.5 yada 4 dedi inanmalı mıyım ???

Gec dollen me olmus olabilir adetlerim nasil duzenlimi
mesela benim duzensizdi sattan bur haftaya takingec dollenmis gozukuyordum

cıkss çok düzensiz ben hamiş olduqumu qöqüslerimden anladım mesela adetten deqil o derece ultrasona qircam c.tesi orda belli olur dimi kesin ???

Kese gorulmedi henuz degilmi
duzensiz adetten dolaui buyuk ihtimal.gec dollenme olmus
karindan usg de genelde 5ooo lerde kese gorunuyor senin su anda cts 24oo civari olucak gozukmeme ihtimali var tabi gircegin usg min kaluteside onemli sakin kese gorunmezse panik yapma en gec sali gibi gozukur
Mutlaka idrara slklslk.gitmeni tavsiye ederim

ben en son 25 inde beta yaptırdım 689 çıktı herqün 2 katına çıkıyosa daha fazla olmaz mı tatlım yalnış mıyım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…